vrouwengeheimen

b77292b4ef853ff9c7392b406f21e768 - Zorg voor hakken thuis
stijl

Zorg voor hakken thuis

Mooie en verzorgde voeten is de plicht van elke vrouw voor zichzelf. Hoe te repareren van de gevolgen van verkeerde zorg en het voorkomen van het opnieuw verschijnen van de ruwe huid van de hielen, likdoorns en scheuren? Vertellen over de fijne kneepjes van de zorg voor de hielen thuis.

Uitgebreide verzorging

Complete verzorging voor voeten en in het bijzonder voor de hielen omvat vier verplichte acties: de aanneming van voetbaden, het gebruik van puimsteen, toegepast op de huid van de benen van de verzorgers en de toepassing van de nagellak van de nagels. Hoe Pedicure thuis hebben we te horen gekregen, dus we zullen niet bij stilstaan. Laten we stilstaan bij de manieren om de zorg van de huid te stoppen.

Voetenbad

Alle behandelingen voor de voeten begint met hun dampende, is het noodzakelijk te verzachten een ruwe huid. De duur moet minimaal 15 minuten. Regelmatig, ideaal dagelijks. Recepten baden kan worden gevarieerd, afhankelijk van de indicaties.

b77292b4ef853ff9c7392b406f21e768 - Zorg voor hakken thuis

Voetenbad

Voor het verzachten van de hakken.

    • Te verzachten de huid op je hielen zal helpen melk baden. In een bassin voor de benen voeg water toe en een half Kopje melk. Voor het verbeteren van de werking, kunt u het toevoegen van een eetlepel honing.

Tegen de voet van transpiratievocht en geur.

    • Baden met essentiële oliën is een goede preventie van voetschimmel. In een kom met water, voeg 3-5 druppels olie pachuli, of eucalyptus, of mandarijn. Om etherische olie lost beter op in water, een bad voeg een eetlepel zeezout.

Tegen gebarsten hielen.

    Draai gebarsten hielen zal helpen bad met zeezout. Voor de antiseptische werking, kunt u voeg 3-5 druppels etherische tea tree olie.

Behandeling hakken

5aa03720a606b221ed67c39c0a867df3 - Zorg voor hakken thuis

Het wrijven van je hielen met een puimsteen

Optie 1: druk op en puimsteen

Na het stomen van de benen, moet u het verwijderen van de dode huid. Voor thuis-care pedicure hakken past de machine met het mes. Echter, deze methode is traumatisch, op het verkeerde beweging zal waarschijnlijk schade toebrengen aan de huid van de voeten. Het is aangeraden om deze methode te gebruiken voor dikke ruwe huid en in gevallen waar een rasp of puimsteen geven niet het nodige resultaat.

Na het werk aan de machine, met de puimsteen die u nodig hebt om glad alle hobbels en ruwheid. Kiezen voor natuurlijke puimsteen, het is sneller en beter zal maken de huid glad, dan de synthetische varianten.

Voor het verkrijgen van een soepele en zachte huid, gebruik dan de voet scrub. Breng de scrub aan de voeten in een cirkelvormige massage bewegingen, waarbij speciale aandacht te hakken. Regelmatige peeling van de voeten en vermindert het risico van het optreden van gebarsten hielen, likdoorns, slechte benen.

Aan het einde van de procedure, smeer voet voedende crème of gel.

Optie 2: elektrische nagelvijl

Degenen die bezorgd zijn over het resultaat, bang om de verkeerde bewegingen met een pedicure machine, kunt u kiezen voor het alternatief — een elektrische nagelvijl. Dit is een speciaal apparaat met een mondstuk-roller, die heeft een ruwe coating. De rol draait met hoge snelheid, is het verwijderen van de ruwe huid. Echter, deze nagelvijl is speciaal ontworpen voor de thuiszorg voor uw hielen, zal niet helpen in ernstige gevallen en voor mensen die lijden aan diabetes.

Electrophile verschillen in het materiaal van de roller coating. Aan diamant, saffier, carbon coatings.

Voor het aanbrengen van nail-bestanden voeten zijn niet gestoomd is, net gewassen en droog. De behandelingsduur hangt af van de toestand van de hakken en de snelheid van de rotatie van de roller. Als de huid is net begonnen aan de grumeti, en de rotatie-snelheid is ingesteld op 2400 rpm, dan rekenen op 15-20 minuten. Dienovereenkomstig, als het zaagblad beweerde 4200 rpm, de procedure van de tijd is met de helft verminderd.

Na de verwerking van de hakken, van toepassing op de zolen van de voeten voedende crème.