vrouwengeheimen

f40b93929740688ccb269bb74ed5e6a5 - Zomer trends in de manicure en pedicure in 2019
manicure

Zomer trends in de manicure en pedicure in 2019

Goed verzorgde nagels op handen en voeten zijn altijd in de mode, maar elk jaar veranderen trend kleuren en ontwerpen in de manicure en pedicure. Dames hebben de neiging om de meest on-trend kleuren van nagellak en is zeker te onderscheiden van een opvallend patroon op de nagels. Welke trends zijn relevant voor de zomer van 2019?

Trendy pedicure kleuren

Deze zomer moet u gebruik maken van diepe en rijke kleuren nagellak bij het maken van een pedicure. Glanzend donker groen en donker blauw tinten past absoluut iedereen. De nagelplaat, kunt u een zomer pedicure, simuleren druppels water. Eerst moet u een aanvraag lak monochromatisch licht (bijv., licht groen), en op de top van een effectieve positionering van de kristallen van verschillende grootte. Ze lijken druppels water op het blad. Deze pedicure ziet er heel interessant en modieus.

Het gebruik van donkere nagellak, kunt u eenvoudig stijlvolle pedicure met verlichting. Verlichting tekeningen zijn in het bijzonder relevant. Ze zijn onopvallend, dus perfect in harmonie met elke nagellak en de stijl van de jurk. Naast de donker groen en donker blauw, gebruikt kan worden in de pedicure Bordeauxrode tinten van de kleur Marsala, Gouden en zwarte kleur. Deze kleuren bieden u de mogelijkheid om een origineel pedicure met verlichting.

In aanvulling op een vlakte in de mode en fel gekleurde pedicure. Er zal beroep doen op de hulp van een meester opvallende design is gemaakt met kleuren, patronen, geometrische lijnen. De achtergrond voor deze pedicure kan worden donker of licht. Het is raadzaam om het gebruik van licht en kleuren ze zijn meer relevant voor dit pedicure. Een ander stijlvolle trend onopvallende witte bloemen op een heldere rode achtergrond. Dit stijlvolle pedicure past absoluut alle vrouwen.

Deze zomer mag het gebruik van strenge geometrie van een pedicure. Patroon van strepen en plaid met contrast lijnen zal geweldig uitzien met een moderne, urban stijl. Gebruik open sandalen met felle kleuren te laten maken met de vormgeving van de nagels. De oorspronkelijke oplossing zou kunnen zijn om elke nagel lichter dan de vorige toon. Hue Marsala is de beste oplossing voor een dergelijk ontwerp.

f40b93929740688ccb269bb74ed5e6a5 - Zomer trends in de manicure en pedicure in 2019

Pedicure

Mode-accessoires voor manicure

Voor een stijlvolle manicure deze zomer aandacht aan moet besteden om de lak van de volgende kleuren:

    classic red; koraal; poppy; metaalkleur zand; perzik roze; lemon yellow; gedempt oranje.

Classic rood kan worden gebruikt solo of in het maken van spectaculaire patronen op de nagels. Rood is gebruikt als achtergrond en als een middel van het tekenen van tekeningen. Zonder deze kleur moeilijk te doen voor een vrouw. Voor sudovogo manicure moet je kiezen perzik roze en koraal tint. Om te kijken stijlvol, moet u aandacht besteden aan de retro — gedempt oranje kleur zal u eraan herinneren van de jaren ‘ 80.

De meest trendy kleuren van het seizoen — poppy -, citroen-geel, zand en metalen. Deze kleuren mengen met modieuze look voor de zomer. Ook in de Mode weer in de roze girly nagellak, dat geeft het beeld een beetje tiener naïviteit.

0ed4cdd5eed651e7ed5b1111d504256a - Zomer trends in de manicure en pedicure in 2019

Manicure

Nieuwe ontwikkelingen deze zomer, kitsch en nostalgie. Weer in de mode trends in de 70-90-ies. Dus in het ontwerp van de nagels wordt gedomineerd door de heldere en gedragen tinten, nail art, felle kleuren. Strass steentjes en gelaagdheid is terug en de perfecte aanvulling aan het licht door sudovym manicure.

Deze overvloed trends maakt elke vrouw om iets bijzonders te vinden en anders zijn. U kunt experimenteren om te vinden van nieuwe en ongewone combinaties en felle kleuren. Als een vrouw houdt van het sudovy manicure, dan de beschikking over een groot aantal van de stijlvolle en lichte tinten.