vrouwengeheimen

4c8779ee6853253f666438a2e8762457 - Womens geluk: bloem Spathiphyllum
stijl

Womens geluk: bloem Spathiphyllum

Als vrouwen het geluk nog niet langs de deuren in uw huis, dan moet je om te “trekken”. Bloem Spathiphyllum zal u helpen in deze zaak. Wat moet de zorg en waar de bloem moet worden, om echt gelukkig te zijn? Vertellen over de fijne kneepjes van dit geloof.

Voortekenen op de vrouwelijke bloem geluk

Er wordt aangenomen dat de Spathiphyllum bijdraagt aan het bereiken van geluk. Ongehuwde meisjes zich vestigden zich in het huis, deze plant is binnenkort aan de tweede helft en trouwen. Maar na het huwelijk bloem vergeet het niet over vrouwen geluk – het bevordert harmonie in het gezin, vrede, welvaart, en helpt kinderloze paren om nakomelingen. In ieder huis waar sprake is van een plant die ontkiemen en vrede. Zulke goede voortekenen op de bloem van het geluk bestaan.

5 veel voorkomende types van Spathiphyllum

Er zijn vele variëteiten van de Spathiphyllum. Uiterlijk verschillen van de bloem vorm, de kleur van de bladeren, groei.

Spathiphyllum Wallis

  • — het meest vaak gevonden in de verkoop en het is het eenvoudigste om de zorg voor. De hoogte van de Plant bereikt van 30 cm.

Spathiphyllum floriferous

  • – deze soort bereikt 60 cm in de hoogte, zoals de naam impliceert – het bloeit voor een lange tijd.

Spathiphyllum Picasso

  • — sier verscheidenheid, het onderscheidende kenmerk is het pigment van de bladeren – groen en wit van kleur.

Spathiphyllum Chopin

  • decoratieve, de hoogte van de plant bereikt een hoogte van 35 cm, bladeren glad rijke donkere groene kleur.

Spathiphyllum Alan

  – de hoogte van de bloem bereikt een hoogte van een halve meter, de bladeren hebben de neiging naar boven, de schutbladen zijn breed en wees.

4c8779ee6853253f666438a2e8762457 - Womens geluk: bloem Spathiphyllum

Bloem Spathiphyllum

3 criteria voor de selectie van de Spathiphyllum

de bladeren moet stevig zijn, zonder zwarte vlekken en dode gebieden. de grond moet matig vochtig. er mag geen muggen op de bladeren en bodem.

Zorg voor Spathiphyllum

Geluk vereist geen complexe zorg. Echter, moet u weten een paar eenvoudige regels om te zorgen voor een Spathiphyllum thuis.

  • De perfecte plek voor bloem een kamer met diffuus licht of halfschaduw. Het is niet raadzaam om de plant op de vensterbank. Binnen twee tot drie weken na de aankoop, niet verplanten van de bloem. Gedurende deze tijd hij nodig heeft om te wennen aan het nieuwe klimaat. Plaats de Spathiphyllum in nieuwe grond, je hoeft niet te wachten voor de plant zal beginnen te verdorren. Bewaar de bodem bestaat uit veen, zonder toegevoegde meststoffen. Voeden van de bodem is de sleutel tot lange bloei. Spathiphyllum houdt van een overvloedig water geven, maar zeldzaam. Als het blad tips start om zwart te maken, het is een teken van teveel water geven. Over het ontbreken van het besproeien van de planten tonen afhangende bladeren. Luchtvochtigheid speelt een kleine waarde, gedurende het stookseizoen, is het noodzakelijk om te spuiten van de bloem of om op te hangen op de batterij, vochtige handdoek om het verhogen van de vochtigheid in de kamer. Op deze manier heb ik ook de liefde

Phalaenopsis orchideeën

  .

806d75950e577a1391b7c2c7e69f7951 - Womens geluk: bloem Spathiphyllum

Spathiphyllum Picasso

Hoe de transplantatie Spathiphyllum

  Bloem vrouwen zijn geluk als close potten. Een nieuw huis moet een beetje groter is dan de pot waarin het is gelegen. De wortels niet rot hoeft te vul de pot voor 1/3 van geëxpandeerde klei. De grond moet los, het licht, is het wenselijk om extra voedingsstoffen. Voordat u de plant in nieuwe grond, Spathiphyllum moet worden ontdaan van de oude anti-voedingsstoffen voor de bodem. Dit moet voorzichtig gebeuren om beschadiging van de wortels. Door het plaatsen van de bloem in een nieuwe pot, de grond moet utrambovyvaya veel. De bodem moet “ademen”. Na de transplantatie moet worden bewaterd overvloedig de bloem voor de afvoer goot water.

Oorzaken zwart worden van het blad tips bloem vrouwelijke geluk

Veel Huisvrouwen van Spathiphyllum klagen dat de uiteinden van de blaadjes beginnen te zwart, zwart en soms de bloemen zelf. De redenen voor deze bloem is eenvoudig:

Onvoldoende water.

  • Zoals reeds vermeld, de eerste tekenen van onvoldoende water is bewezen door de verzakking van de bladeren. Als de bladeren zijn verwelkt, hebben we dringend behoefte aan overvloedig water geven, te verzamelen en til de bladeren om ze op te lossen in deze toestand. Dit kan gedaan worden met behulp van de normale verpakking of met plastic folie. Onafhankelijk na het besproeien van de bladeren niet zullen stijgen tot dezelfde hoogte, zodat de bloem nam zijn oorspronkelijke vorm, is het noodzakelijk om te repareren van de platen op de top.

Teveel water geven.

  • De uiteinden van de bladeren van de Spathiphyllum start om zwart te maken vanwege te veel water of vochtigheid. De bodem mag niet worden bewaard in overvloed vochtig. Al moet de maatregel, moet u intuïtief begrijpen als bloem heeft vocht nodig. Om te testen, natte wortels of droge u met mijn vinger diep in de pot in twee kootjes. Als de wortels nat zijn en de bovenste laag van de bodem droog is, dan de bladeren van de bloem Spathiphyllum zwart vanwege de overloop.

Het directe zonlicht op de bladeren van de bloem.

  • Direct zonlicht kan het blad verbranden, ze beginnen te geel, zwart en droog.

Het gebrek aan voedingsstoffen.

  Gebrek aan mineralen bloem vrouwen geluk signalen een zwart worden van het blad tips. Regelmatig bemesten het wortelstelsel of de bladeren van een speciale tool.

Bloem Spathiphyllum gaf zijn minnares, een vrouw geluk, de thuiszorg van de bloem moet correct zijn. Vermijd lagere bladeren en zwart. Alleen gezonde bloei brengt geluk in huis.