vrouwengeheimen

86f6d9d76d1b3bc44d649d8a0c22fa20 - Wij kiezen dan de beste voltage stabilizer 220V: de rangschikking van de TOP 7, voors en tegens, beoordelingen
stijl

Wij kiezen dan de beste voltage stabilizer 220V: de rangschikking van de TOP 7, voors en tegens, beoordelingen

Voltage stabilizer – digitaal (Elektromechanische) apparaat dat is voorzien van een hardware-filter, transformatoren, smoorspoelen en zelfinductiespoelen. In essentie stelt u in staat om het uitgangssignaal strikt binnen bepaalde grenzen, zelfs met een aanzienlijke spanning schommelingen of weerstand. Het passeren van een stroom-output van de schakeling vanuit het oogpunt van de amplitude-frequentie-eigenschappen is bijna perfecte sinus. Daarnaast is de stabilisator redt van de plotselinge stroompieken wanneer de stroom uitvalt of een kortsluiting. Dergelijke apparatuur beschikbaar kwam samen met de enorme ontwikkeling van voeding netwerken en is nog steeds in gebruik. Waar in gewone huizen en bedrijven, en macht onderstations, en kantoren.

Als u wilt kopen een stabilisator of wil je gewoon een beetje meer over hen, raden wij je sterk aan om het artikel te lezen over het onderwerp: “het Kiezen van de beste voltage stabilizer 220V: TOP 7”. De voors en tegens, beoordelingen, de prijs alle details worden hieronder toegelicht.

Wat is er nodig

Verminderde of wisselende niveau van de voedingsspanning van uw woning kan schade aan apparatuur worden aangesloten. Aan het einde van de garantie service weigert reparatie – schade op dieet is niet een garantie geval. Het was om te voorkomen dat dergelijke gevallen werd gemaakt door de stabilisator AC voltage (aka AVR, Normalizer spanning de uitgangsspanning van de gelijkrichter).

Soorten stabilisatoren

Conventioneel, de stabilisatoren zijn verdeeld in twee grote groepen: de stabilisatoren van de gelijkstroom als wisselstroom. Verder, elke subgroep heeft zijn eigen soorten. Onder Gelijkrichters DC zijn:

Lineair. Is een regeling op basis van de spanningsdeler. De ingang schema geleverd is onstabiel, het signaal, de output is glad. Dit effect maakt het mogelijk om het bereiken van een weerstand tegen het veranderen van één van de “schouder” (van het schema): weerstand is gehandhaafd binnen de grenzen die de spanning blijft 220V (plus/minus 1%). Met een grote verhouding van de grootte van de input naar output voltage lineaire regelaar heeft een lage efficiency – de overgrote meerderheid van de macht van de input zal worden afgegeven als warmte. Op zijn beurt, Lineaire gelijkrichters kunnen worden op basis van halfgeleider-Zener-diode, bipolaire transistor circuit autoregulatory en andere regelingen die zorgen voor een optimale werking en verhogen de efficiëntie. Pulse. In dergelijke regelingen is het principe van rectificatie is anders: van de bron tot aan de onstabiele signaal, stuurt het systeem de huidige korte pulsen gegenereerd door de elektronische sleutel. Choke stabilisatie door het beheersen van de duur van de puls en de pauzes ertussen. Het te schakelen apparaat heeft een rendement veel hoger is dan de lineaire collega ‘ s.

Gelijkrichters AC zijn:

Ferroresonance. Heeft zijn naam te danken aan het gebruik van de magnetische aard van ijzer legeringen. De regeling bestaat uit twee spoelen (één met een kern onverzadigd, de andere verzadigde) en condensator. Door het aanpassen van de fysieke kenmerken van de kern kan bereiken spanning stabilisatie. Een groep van moderne gelijkrichters van wisselstroom. Deze omvatten elektrodynamische, Elektromechanische, elektronische.

FSP Macht AVR 600

86f6d9d76d1b3bc44d649d8a0c22fa20 - Wij kiezen dan de beste voltage stabilizer 220V: de rangschikking van de TOP 7, voors en tegens, beoordelingen

De eenvoudigste apparaat. Vermogen genoeg om te stabiliseren één of twee van de consument, bijvoorbeeld, laptop en TV of gewoon in de koelkast. De lagere drempelspanning is 184, die voldoende in alle problematische gevallen. Diode, filter aan de ingang van het circuit “vangsten” kritische pieken in het geval van kortsluiting of storingen bij het uitschakelen van de voeding (dit is hoe het systeem bescherming tegen overbelasting).

Bereik
184-284 In

Outlet
3

Kracht
0.3 kW

Type
Relais

Gewicht
1,14 kg

voltage stabilizer FSP Macht AVR 600

  afneembaar 220V snoer; verbindt tot drie bronnen, licht van gewicht (1,14 kg).
  low power (300 W); geen koeling (passief of actief).

Ik wil u adviseren de straightener van de fabrikant FSP. Sluit hem aan op uw PC. Ik woon in het dorp, heeft een oude macht onderstation, hoogspanningslijnen, en ook voor vele jaren en preventie, hebben ze niet gezien voor een lange tijd. Dienovereenkomstig, het 220V stopcontact thuis is niet helemaal het woord. En de voeding van de computer gevoelig is voor veranderingen, daarom is besloten om een stabiliserende apparaat. En niet verloren – het apparaat omgaat met haar taak.

SVEN VR-L 1000

SVEN bedrijf actief in de productie van niet alleen randapparatuur zoals muizen, toetsenborden en hoofdtelefoon, maar ook de productie van energie gelijkrichters. In dit geval is het model VR-1000 L. De nominale capaciteit van 1000 volt-ampère en de belasting is 0,35 kW. Een dergelijke prestatie is voldoende voor opname in de eenheid van de PC, werkplek en diverse kleine verbruikers. Uitgerust met een kunststof rooster op de achterkant van het chassis op het verbeteren van de de hittedissipatie van de spoel van de transformator.

Type
Relais

Outlet
2

Kracht
0.35 kW

Gewicht
1.61 kg

Bereik
184-285 In

spanning stabilisator SVEN VR-L 1000

  lage gewicht (1.61 kg); compacte afmetingen (34х40х27 cm).
  de mogelijkheid om met slechts twee gebruikers.

In mijn huis was er een vraag van de voeding van de koelkast. Vorig jaar BP was het twee keer. Wat wijn – instabiele spanning thuisnetwerk, op ongeveer 250 in de avond 180. Beheermaatschappij dit probleem op te lossen is niet zo veel met het argument – het mocht niet baten. In feite, om jezelf te helpen in deze situatie besloten door de aankoop van een stabilisator. En weet je, het hielp! Aan te raden!

APC Lijn-R LS1000-RS

9b6a52e9f92812ebc42c76fe5a0c1376 - Wij kiezen dan de beste voltage stabilizer 220V: de rangschikking van de TOP 7, voors en tegens, beoordelingen

Polyisobutenyl camera heeft een robuuste kunststof behuizing met grijze grond en het sluiten van sockets. Afneembare kabel 220V (als je nodig hebt om de camera te verplaatsen en zet het snoer langer). Er zijn beugels onder de montage van het apparaat, indien gewenst, kan aan de wand worden gehangen. Wordt geleverd met een garantiekaart, quick start guide in drie talen (engels, Chinees, russisch) en bevestigingsmiddelen.

Outlet
3

Bereik
184-284 In

Kracht
0.5 kW

Gewicht
1,6 kg

Type
Snelheid

spanningsregelaar APC Lijn-R LS1000-RS

  ladder; drie sockets; montage beugels.
  er is geen ventilatie.

Een geweldige optie voor kleine appartementen. Zet in de slaapkamer, aangedreven computer op het werk en een TV. Bij de installatie en start-up man, ook hij wist, dankzij Internet genoeg van video tutorials. Ik ben blij! Het was goedkoop, mijn man geboord kader van de montage gaten in de muur zelf verslaafd te zijn. Aan te raden!

Powerman AVS 1500D

Relevante model. Dankzij het vermogen van 1,5 kW en trouwe prijs populair te zijn onder degenen die worden geconfronteerd met een lage spanning thuis netwerk. Perfect voor montage op het gemiddelde van twee-slaapkamer appartement (als u de Centrale verwarming).

Type
Relais

Bereik
110-260 Op

Gewicht
2.7 kg

Outlet
3

Kracht
1,5 kW

voltage stabilizer Powerman AVS 1500D

  1500 watt is genoeg voor het appartement; de minimale drempel input – 110V, 50 Hz; 3-sockets.
  nadelen niet gevonden.

Ik woon in een afgelegen dorp, ver weg van het onderstation, komt er bij ons niet in alle 220V op het stopcontact. En besloten om te kopen de AVS 1500D. Optimaal op de verhouding prijs/kwaliteit-apparaat. Gezet kunnen worden, onmiddellijk na de meter en sluit door het gehele appartement wordt veiliger. Eigenlijk is de manier waarop ik het deed. De tweede maand van gebruik, normale vlucht, niets anders verbrand was tijdens deze periode. Stel voor om te kopen!

SVEN VR-A 10000

68440296646cc2b9aa822011944e7807 - Wij kiezen dan de beste voltage stabilizer 220V: de rangschikking van de TOP 7, voors en tegens, beoordelingen

Een ander model van Sven. In dit geval 10,000 volt-ampère. De uitgebreide waaier van het inputvoltage 140 – 275 ± 3% – zorgt voor de bediening van het apparaat in de voorwaarden van het kritische vermogen voorwaarden. De stabilisator is voorzien van bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting van de automatische transformator. Functie Pause (6 of 180 seconden – in optie) kunt u veilig verbinding maken met apparaten van de consument en het netwerk op het moment van de hervatting van de voeding.

Type
Relais

Bereik
140-275 In

Kracht
6 kW

Outlet
3

Gewicht
17.16 kg

spanning stabilisator SVEN VR-A 10000

  6 kilowatt van de macht; de lagere drempel is 140 V.
  alleen passieve koeling radiator.

Zeer rustig en klein apparaat. Omgaan met de belasting gevestigd in het land in een huis met drie verdiepingen, een jaar geleden, liet zich van de beste kant zien. Eerder, vanwege springt verbrand de magnetron en moederborden op computers, nu de thuisbasis van elektronica werkt op zijn best. Stel voor om te kopen, zeker!

RUCELF SDF. II-9000-L

De leider van de collectie werd een eenheid van 9.000 watt, met een mogelijkheid van aansluiting van de netspanning van 110 volt. Het apparaat is enorm, want het is twee windingen van de transformator. Op de achterzijde koelen, fan en nood te schakelen.

Type
Elektromechanische

Bereik
110-275 Op

Kracht
9 kW

Outlet
3

Gewicht
24 kg

voltage stabilizer RUCELF SDF. II-9000-L

  werkt op 110V; actieve koeling en 9 kW belasting.
  fouten worden niet gedetecteerd.

Geweldig stabilisator van een bekend merk! Uitgebreide regeling met enorme transformatoren. Geprobeerd om te laden met een slappe, mechanismen werken prima, de output naprugu nog niet gemeten. In het Algemeen, onder de binnenlandse behoeften van een huisje of een eigen huis zal doen. Aan te raden!

Vergelijkende tabel van de modellen

Korte specificaties zijn verzameld in deze tabel.

Model
Type
Het Bereik In
Vermogen, W
Outlet
Gewicht, kg

FSP Macht AVR 600
Relais
184-284
0.3
3
1.14

SVEN VR-L 1000
Relais
184-285
0.35
2
1.61

APC Lijn-R LS1000-RS
Snelheid
184-284
0.5
3
1.6

Powerman AVS 1500D
Relais
110-260
1.5
3
2.7

Resanta ACH — 3000/1-TS
Relais
140-260
2.4
2
11

SVEN VR-A 10000
Relais
140-275
6
3
17.16

RUCELF SDF. II-9000-L
Elektromechanische
110-275
9
3
24

Wat te zoeken bij het kiezen

Bij het kopen van je op moet letten:

De nominale uitgangsvermogen. Het hangt af van wat en hoeveel consumenten u in staat om verbinding te maken met de uitgang van de stabilisator. In dit geval is de gemiddelde appartement is het beter om een gelijkrichter op 2 en 3 kW, in een twee-verdiepingen tellende cottage – 5 kW. Het bereik van de ingangsspanning. Op basis van deze parameter kunt u kiezen voor de optimale apparaat op basis van hoe hoog of laag (meestal de laatste) van de AC-netspanning in uw huis. Het type van de gelijkrichter. Voor het stabiliseren van een groot huis of bedrijf, het is aanbevolen te kiezen voor Elektromechanische omwille van haar betrouwbaarheid. In alle andere gevallen is het voldoende relais of de snelheid van het apparaat. Massa. Afhankelijk van het uitgangsvermogen van het apparaat, omdat met de toename is vereist om te zetten in het lichaam van de gelijkrichtertransformator is zwaarder (meer massa dan de kern, meer koperen wikkelingen), smoorspoelen en zelfinductiespoelen, is in staat om bestand te zijn tegen het passeren van de belasting.