vrouwengeheimen

08bcb7109aa277fff2b57f18cf68c6f4 - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten
stijl

Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

De term anti-oxidanten per se vermeld in artikelen over schoonheid en gezondheid. Waarom? Wat zijn hun wonderbaarlijke kracht? Beschrijven welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten en waarom ze zo belangrijk zijn voor vrouwen.

Handige lijst

Chemici hebben geleerd om te synthetiseren kunstmatige antioxidanten, maar ze zijn in hun effect is nog steeds inferieur aan natuurlijke stoffen. Dus de beste manier om deze magische verbindingen met het verrijken van uw dieet met gezonde voeding. Maar je moet weten welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten en hoe ze werken.

De meeste anti-oxidanten gevonden in plantaardige voedingsmiddelen, vooral vruchten, bessen en groenten die hebben een heldere kleur. Kampioenen op de inhoud van nuttige stoffen zijn:

08bcb7109aa277fff2b57f18cf68c6f4 - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

Antioxidanten in voeding

Apple.

  • Bevatten een samenstelling van ascorbinezuur en ijzer, die voorkomt veroudering van de cellen en helpt daardoor te verlengen jeugdigheid van het lichaam.

Grapefruit.

  • Complexe organische zuren en vitaminen hebben een versterkend effect op mensen, versnellen de stofwisseling, breken vetten en helpen om gewicht te verminderen.

Peer.

  • Bevat een complex van micro-elementen, die een genezende werking heeft op het menselijk lichaam, heeft ook een versterkend effect.

2cadd4f06e793bdee4511c7d1c4526d5 - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

  • Antioxidanten in voeding

De pruimen.

  • 4 toets zuur en kalium, die rijk zijn in de vruchten kan helpen in de strijd tegen overgewicht, het versterken van het metabolisme en het verbeteren van de conditie en de kleur van de huid.

Walnoot.

  • Is een bron van vitamine E, die verantwoordelijk is voor vrouwelijke schoonheid en gezondheid.

Chocolade en cacao poeder.

21b6fd87f6c8ca7cb630df2369e630fd - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

  • Antioxidanten in voeding

Groene thee.

  • Rijk aan flavonoïden en tannine, die bijdraagt tot het behoud van jeugdigheid van het lichaam en te weerstaan aan de gevaarlijke ziekten.

Acai.

  • In de bessen zijn cyanidine, die voorkomt dat de ontwikkeling van diabetes en obesitas, verlaagt de ‘slechte’ cholesterol in het bloed.

f78be63a514a4b9fdce12a075ba78306 - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

  • Antioxidanten in voeding

Rode wijn.

  • Een bron van flavonoïden en sporenelementen, geeft krovetvornymi effect, helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam, zelfs de afbraakproducten na de blootstelling.

Rose.

  • De record houder voor de hoeveelheid van de stof-oxidanten, geen wonder het is een zogenaamde berry gezondheid en schoonheid.

Specerijen.

  Een groot aantal anti-oxidanten in een verscheidenheid van kruiden: kaneel, mosterd, curry, vanille, paprika en andere pepers, rozemarijn, Basilicum.

Voordelen van anti-oxidanten voor vrouwen

Als een natuurlijke oxidant, chemische stoffen van verschillende soorten, gezamenlijk te noemen: de anti-oxidanten, verwijder het teveel aan zuurstof van het lichaam en helpen om te worden bijgewerkt. Daarom is de belangrijkste functie van deze magische stoffen is om te stoppen met het verouderingsproces. Dat is wat ze zo graag van cosmeticaspecialisten, toe te voegen in alle fondsen voor de verjonging van de huid. Een andere unieke eigenschap van oxidatiemiddelen is de mogelijkheid om te weerstaan schadelijke cellen, met inbegrip van kanker. Anti-oxidanten helpen bij het verbeteren van het functioneren van het lichaam, het aanpassen van de stofwisseling, dus zeer voordelig voor lijners.

4be46fb35c5480b9e947757d5a943ac4 - Welke voedingsmiddelen bevatten antioxidanten

Breng de crème op het gezicht

Antioxidanten zijn essentieel voor de normale menselijke functioneren, maar in het bijzonder nodig zijn tijdens periodes van stress en lichamelijke belasting. Vrouwen, tot behoud van de schoonheid van de huid, de jeugdigheid van het lichaam en de gezondheid, zijn deze stoffen zijn van vitaal belang in voldoende hoeveelheden. Daarom is het belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen zijn anti-oxidanten en ze op te eten.