vrouwengeheimen

012c85e1272a2886f2157ce93ec6e969 - Water is voor de huid: hoe te kiezen
stijl

Water is voor de huid: hoe te kiezen

Uitdroging – de belangrijkste oorzaak van veroudering van de huid, hoe om te gaan met het? Veel te drinken? Nee, om dit probleem te voorkomen, zijn er speciale methoden van bevochtiging met water. Je zal vertellen over de 6 meest populaire en nuttige soorten water voor de huid.

De effecten van uitdroging van de huid

Water is de basis van alle leven op aarde, inclusief de mens. Ons lichaam heeft behoefte aan een regelmatige aanvoer van water. De huid van het gelaat met het ouder worden verliest de mogelijkheid om het onderhoud van de natuurlijke vochtgehalte en wordt droog, gevoelig voor schilfering, roodheid. Op de droge huid rimpels sneller. Om te gaan met deze problemen door het eenvoudige gebruik van water in is niet voldoende. Het is noodzakelijk in de bovenste lagen van de huid te leveren vocht van buitenaf. En voor dit doel verschillende soorten water voor de huid.

Micellaire water. Moderne technologie heeft het mogelijk cosmeticaspecialisten te maken van dit fantastische product dat bevat de kleinste deeltjes — de lipiden, zeer zacht reinigen van de huid, terwijl doordrenken de huid met vocht. Water is aanbevolen om te gebruiken make-up remover en reinigingsmelk, verfrist het gezicht maakt de huid glad en gezond. Micellaire water voor het gezicht wordt weergegeven voor gebruik in droge en gecombineerde huid.

012c85e1272a2886f2157ce93ec6e969 - Water is voor de huid: hoe te kiezen

Micellaire water Rose water. Deze vette en de combinatie is gemaakt op basis van een extract van de bloemen van de rozen, heeft een mooie delicate smaak. Perfect verfrist, hydrateert, licht stimuleert de huid en kan gebruikt worden in plaats van tonic, of als een extra zorg. De tool helpt bij het bestrijden van ontstekingen op de huid en allergische huiduitslag. Water kan worden gesproeid op het gezicht gedurende de dag om de huid op te frissen en toe te passen in de vorm van applicaties op het oog te verlichten zwelling en roodheid. Mineraal water. Een natuurlijke bron van vocht en voedingsstoffen kan het niet alleen drinken, maar ook met succes toegepast in cosmetica. Mineraal water is uitstekend geschikt voor het reinigen en beluchting van de huid gedurende de dag, is het mogelijk om ijs om af te koelen persoon. Kies het water moet in overeenstemming met uw huidtype. Hoge zoutgehalte is meer geschikt voor de vette en gecombineerde huid, voor de droge en gevoelige huid moeten toepassen malaiarisoon water. Korenbloem water. Vette en de combinatie van de korenbloem heeft een hoog reinigend vermogen en het water is erg zacht voor de huid, een goede genezing van kleine verwondingen. De natuurlijke hydratatie van de bloemen helpt bij het verlichten van een vermoeide huid, het verbeteren van de huid en hydrateren. Water is meestal in de procedure van wassen en verwijderen van make-up, ook is het mogelijk om de irrigatie van het gezicht gedurende de dag, vooral als je de hele dag in een verwarmde kamer of in de buurt van een computer.

b517d906c645b99fc1893e17774d526c - Water is voor de huid: hoe te kiezen

Thermaal water Thermaal water. Dit is een nieuw cosmetisch product is gemaakt op basis van het natuurlijke mineraalwater. Vandaag, schoonheidsspecialisten adviseren het gebruik van dit water voor het gezicht, als het laatste item van make-up, het herstelt en beschermt de huid tegen de schadelijke straling van de Zon. Het water bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen die u zullen helpen uw huid gezonder en jonger. Hyaluronzuur water. Dit cosmetische product combineert de heilzame eigenschappen van thermaal water, hyaluronzuur en diverse zorg-stoffen. Het perfect hydrateert de huid, beschermt het tegen de schadelijke effecten van het milieu. Het is mogelijk om het vernieuwen van het gezicht, zelfs over make-up gedurende de dag en gebruik het in maskers en als een toner.