vrouwengeheimen

e0fe7f94d37add295bc7da44973e3043 - Wat zijn de voordelen van kaneel met honing
stijl

Wat zijn de voordelen van kaneel met honing

Weet u over de gunstige eigenschappen van kaneel met honing? Het is niet alleen lekker, maar ook zeer behulpzaam! Kaneel met honing wordt aanbevolen voor gewichtsverlies en voor verbetering van gezondheid. Vertel over in welke gevallen het nodig is om te schakelen naar deze magische mix.

Natuurlijke voedingsmiddelen zijn een goede gezondheid potentieel, en de moderne mens alleen volgt het pad van de kennis van alle mogelijkheden van de gebruikelijke voeding. Honing en kaneel, die in elk huis, kan helpen bij het oplossen van tal van gezondheidsproblemen.

Nuttige eigenschappen van honing

Honing heeft een sterke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende activiteit. De beschermende kwaliteiten bekend zijn, niet tevergeefs is de honing die we eten als het koud is. Honing is een natuurlijke en gezonde suikervervanger die fructose en sucrose afgebroken worden beter door het lichaam, zonder dat hem schade.

Honing verbetert de werking van het immuunsysteem, tonen het lichaam, het geven van energie en vitaliteit. Honing bevat veel vitaminen en voedingsstoffen, dus het heeft een hoge voedingswaarde en medicinale waarde.

Nuttige eigenschappen van kaneel

Kaneel bevat magnol en een groot aantal etherische oliën die zuiverend effect. Ook kaneel staat bekend om zijn stimulerende en verwarmende effect, ook versnelt en verbetert de stofwisseling, verwijdert vermoeidheid en geeft meer energie. Kaneel heeft pijnstillende eigenschappen, stimuleert het immuunsysteem en de hartspier. Kaneel heeft ook een stimulerend effect op de hersenen en het zenuwstelsel, is een natuurlijk antidepressivum.

De magische combinatie van honing en kaneel

De combinatie van twee zulke handige producten kan echt wonderen verrichten. Kaneel en honing werken heel goed met elkaar, versterking en aanvulling van de goede eigenschappen van elkaar.

Recept gezonde drank gemaakt van honing en kaneel: een halve theelepel fijn smolotoy kaneel giet 250 g van kokend water. Laat rastavitsa 20-30 minuten, voeg dan 1 theelepel vloeibare honing, meng dit grondig. Het drinken van deze cocktail wordt aanbevolen in de ochtend op een lege maag, een half uur voor de maaltijd. Maar in de behandeling van bepaalde specifieke ziekten kunnen worden gebruikt door andere dosering producten.

e0fe7f94d37add295bc7da44973e3043 - Wat zijn de voordelen van kaneel met honing

De voordelen van kaneel met honing

8 geneeskrachtige eigenschappen van kaneel met honing

Honing met kaneel kan helpen bij het overwinnen van vele kwalen, de combinatie van deze twee producten nuttig:

Met constipatie.

  • Voedingsvezels en toning effect van het mengsel van kaneel en honing helpt bij het normaliseren van de stoel. Genoeg te eten regelmatig in de ochtend een eetlepel honing, besprenkeld met poeder, kaneel veroorzaken darm actie normaal.

Bij ziekten van het hart.

  • Honing en kaneel in een grote pacemaker, ze toon en het trainen van de hartspier. Ook meng de kaneel met honing helpt bij het reinigen van de bloedvaten van plaques en dus verlaagt het risico op een hartaanval en verbetert de functie van het hart. Aanbevolen voor het Ontbijt eten een sandwich gemaakt van brood, ingesmeerd met honing en bestrooid met kaneel.

Bij een hoog cholesterol.

  • Honing en kaneel de mogelijkheid hebben om de vermindering van de hoeveelheid slechte cholesterol in het bloed. Regelmatige inname van het mengsel maakt het mogelijk om aanzienlijk te verminderen in deze figuur om de schepen in goede staat. Te voelen van de voordelen van kaneel met honing kan nemen van het mengsel in de vorm van een drankje of een broodje.

Om gewicht te verliezen.

  • De infusie van kaneel en honing heeft een sterk reinigende en vetverbrandende effect kan aanzienlijk verminderen het gewicht, het nemen van de drank tweemaal per dag, ‘ s morgens en voor het slapen gaan. Bent u geïnteresseerd in:

Drankjes met kaneel: 10 recepten van harmonie

  • .

Van cystitis.

  • Antibacteriële eigenschappen van honing en kaneel toe aan het genezen van vele inflammatoire processen, met inbegrip van cystitis. Het is noodzakelijk om een drankje te nemen van honing en kaneel twee keer per dag te elimineren ontsteking.

Voor het normaliseren van de bloeddruk.

  • Honing met kaneel is erg nuttig voor het reinigen van vaten, en dit vermindert de druk. Maar we moeten niet verwachten dat ze direct resultaat, dit is een lang proces. Aan het begin van de cocktail receptie moet zorgvuldig worden gevolgd druk.

Om de efficiëntie te verbeteren.

  • Kaneel en honing hebben een sterk tonicum en immuun-het stimuleren van eigenschappen, dus u kunt ze gebruiken als een energiedrank. En de combinatie van de vitamines die in de mix zal kracht geven en kracht.

Voor schoonheid.

  Set van vitamines, voedingsstoffen en essentiële oliën maak een cocktail van honing en kaneel drankje in de schoonheid zij het herstel van de structuren van het haar en de nagels, het verbeteren van de verschijning van de huid.

Contra-indicaties

  Honing en kaneel – sterke allergenen en mensen met deze ziekte, zorg moet worden genomen om hen te introduceren in uw dieet. Kaneel is een opwarming van de aarde remedie, en daarom kan schadelijk zijn voor mensen met een hoge bloeddruk.