vrouwengeheimen

d5fae9d841f8b9e0ed0f98372e4d73d3 - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe
stijl

Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Wonen in een moderne, dynamische tijd succesvol meisjes en vrouwen zijn voortdurend in beweging: bewegen tussen de banken en kantoren, sportverenigingen en huis-winkels en zelfs in cafés. Het is niet verwonderlijk dat broeken en broeken worden steeds meer populair, wint aan belang in de segmenten van de mode-industrie – ook op de werkplek, een vrouw wil een trendy en stijlvolle look, misschien met een vleugje excentriciteit, maar het belangrijkste ding – om te verblijven in een comfortabele positie. In de komende mode seizoen, ontwerpers besteden speciale aandacht van verschillende stijlen, kleuren en texturen van de broek, de belofte dat het volgende seizoen zal worden helder en ongewone. De beste keuze zal zijn van een broek.

De trend zal blijven klassieke stijlen die dicht bij de stijl van de mannelijke garderobe: de hippie-chic uitlopende modellen en culottes, al bekend, vrouwelijk, de skinny, of een broek met een hoge taille. Kleur oplossingen zijn vol van een verscheidenheid van opties: naast de gebruikelijke zwart, blauw, zachte tinten van lavendel, blauw en koraal kleuren in de mode is inclusief wijn, rode en bruine tinten.

d5fae9d841f8b9e0ed0f98372e4d73d3 - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Rode broek

62a14e045a993d5ce4501d28370c6b84 - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Blauwe broek

De belangrijkste eisen voor de broek modieuze 2019 seizoen

Vergeet de broeken en jeans met een lage opkomst of zoals ze worden genoemd -, heup-broek – ze zijn niet meer als relevant beschouwd.

Klassieke effen kleur broek ook verliezen hun relevantie. Ze veranderen in verschillende prints: gecombineerd plaid, strepen, 3D decoratie en abstractie – een groot aantal ontwerpers met eenparigheid van stemmen een keuze gemaakt in het voordeel van diversiteit. Door de manier, is de gebruikelijke manier om te verdunnen monochrome peplum of patroon – die is gebonden aan de “5” in de modieuze zin.

Stoffen – na het unanieme advies van de mode-huizen. Leiders van hen zijn Jersey, crêpe, tweed en gabarin. Maar nog steeds de belangrijkste oorzaken van de huid, en aristocratische, verfijnde fluweel.

Maar zeker zeggen over de bezuinigingen veel moeilijker, dus het zou beter zijn om ze te beschouwen afzonderlijk.

195b813894af229817c7b9b0ce909978 - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Dames broek

2654a76ed082db8bbbcf5e941c11caaf - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Zwarte dames broek

1. Bell

Deze trend was populair, zelfs in de jaren 70. Dan is hun relevantie heeft onderbouwd zijn door Jane Birkin en hoed. Waarom? Het antwoord is simpel. Het klassieke model is compleet, maar originaliteit wilde, maar het was niet zo gemakkelijk. Natuurlijk, moderne broek met bell bottom stijl aanzienlijk verschillen van degenen die eerder dan als bell gedaan had, van de knie, nu de voorkeur van de heup tijdens het behoud van een sfeer van rust en consistentie. Om te zien dat deze modellen in de collecties van VESNALETTO.

2. Skinny

Collectie waar sprake is van een skinny werden gepresenteerd MOVERI. Maar de populariteit van deze collecties relevant blijft voor jaren. Meer strakke broek is niet alleen zeer comfortabel maar ook mooi. De nieuwigheid is dat de broek bijna stap over de lijn met legendami. Het is vermeldenswaard dat dit de enige stijl onder alle, die het meest nauwkeurig benadrukt de elegantie van de vrouwelijke benen. Naast deze broek kan worden gedragen, zelfs met vesten met mouwen, korte jasjes, tops en shirt jurken.

3. Onvolledige lengte

Bij het kopen van een broek voor 2019 let op: de lengte van 7/8. Ze elegant accentueren van de sexiness van blote enkels. De beste collectie, dat werd gepresenteerd aan de broek door de lange was van LaKona. Door de manier waarop de ontwerpers probeerden te krijgen, zelfs de lengte, die alleen de knie, maar dit idee is niet van poging tot succes.

463073c74441d1d74ef9465af69cd5ed - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

Bijgesneden broek

b9b163d3e604abd3ee68fa8ff034a3b8 - Wat voor soort broek toe te voegen aan uw garderobe

ladies fashion broek

4. Niet te sterven classic leder

Concurrenten van het weefsel wordt de huid. Het voegt een vleugje van sexiness aan elke look. Ontwerpers uitgenodigd om terug te keren naar het agressieve uiterlijk van de huid en niet verloren gaan in uw beslissing. Vele modieuze vrouwen steunden dit idee.