vrouwengeheimen

f1c4d947f2bd690d34d5db7487d86049 - Wat u nodig heeft voor een huis manicure: de tools en middelen
manicure

Wat u nodig heeft voor een huis manicure: de tools en middelen

Manicure simpel ding, de moeilijkheid is alleen dat sommige vrouwen vinden het moeilijk om netjes verf de tweede hand. Als je hebt besloten om te redden van de familie, budget en leren hoe om te gaan met de nagels van uzelf, die u moet kopen sommige tools. Zal vertellen wat u nodig heeft voor een huis voor een manicure.

Nagelvijlen.

  • Tool, zonder welke het onmogelijk is om vorm te geven aan de spijkers en verwijder de overtollige lengte van de nagel bestand. De manicure is beter geen gebruik maken van een metalen nagelvijl, een goede optie zou zijn van een glazen of keramische nagelvijl. Deze tool is zacht voor de nagelplaat, geen pijn haar en draagt niet bij aan splijtende nagels.

f1c4d947f2bd690d34d5db7487d86049 - Wat u nodig heeft voor een huis manicure: de tools en middelen

  • Om het bestand nagels

Shlifovanie nagelvijl.

  • Voor de manicure thuis u hoeft te vullen uw tool kit shlifovannoj nagelvijl. Is het nodig om een gladde nagel en glans en Glans van de nagel. Meestal nail-bestanden komen in een 4-of 6-zijdig. Je moet om ze te gebruiken in geval van nood, is het wenselijk om de toepassing van 2-3 keer in een maand, niet te intonate de nagelplaat.

Schaar voor nagels en nagelriemen.

  • Voor de rand manicure moet schaar voor je nagelriemen. Het is handiger om gebruik schaar bij de gebogen fijne scherpe messen. De nagel schaartje recht mesje. De laatste dient alleen te worden gebruikt in pedicure en manicure om te proberen te verwijderen van de overtollige lengte met een nagelvijl.

Snijders.

  • Voor de rand manicure een nuttig instrument zou zijn van een tang of pincet. Ze kunnen vervangen schaar voor je nagelriemen of een assistent om te snijden van de kant versterkt.

Hulpmiddelen om te bewegen opzij van de cuticula.

  • Voor nagelriemen in nood van een schouderblad (pusher), houten of siliconen-stick. Voor beginners in de manicure is het beter om te beginnen met het gebruik van houten of siliconen hulpmiddel om te voorkomen beschadiging van het nagelbed en om te voorkomen dat de golvende groei van de nagel. Posery komen in verschillende vormen, moeten worden aangepast aan de vorm van hun nagels. Aan de andere kant van het gereedschap kan worden bijl. Hij moest schrobben onder de nagelriemen dode huidcellen, pterygium.

Cuticle Softener.

  • Om te werken met droge nagelriemen moet een middel om het te verlichten. Het wordt verspreid op de nagelriemen en kant rollen. Het middel werkt snel, verzacht slechts een paar minuten.

De basis onder manicure.

  • Ter bescherming van de nagels van de negatieve impact van de lak, breng een base coat. Het beschermt tegen vadania in de nagelplaat kleurpigmenten en verbetert de hechting van de nagellak. Afhankelijk van uw nagels, voor een manicure bij u thuis, je nodig hebt om een herverdeling coating, die het mogelijk maakt om te gaan met de onregelmatigheden van de nagels. Voor zwakke en dunne nagels, gebruik dan een versterking van de coating, en voor de liefhebbers van lak met pailletten, kunt u kopen een kader dat zorgt voor de verwijdering van het vernis.

Lak.

  • De basis kleur die nodig zullen zijn bij verschillende gelegenheden is een melkachtige, licht roze en verschillende variaties nadovich tinten. Deze kleuren dragen nagellak wanneer het gaat om een gesprek of onderhandeling. Voor het dagelijks leven, de voorkeur voor de kleur lak je nagels is een kwestie van smaak, het belangrijkste ding om te kiezen

De lippen

  • .

De top coating.

  • Je nodig hebt om een manicure, thuis gedaan, blijven op de nagels zo lang mogelijk? Dit probleem zal worden een top coating. Het beschermt de nagel tegen steenslag en vervagen. Bij het toepassen van de top nodig heeft in aanvulling op nagelplaat te hanteren en de uiteinden van de nagels, voorkomt de snelle wrijven van de nagels. Daarnaast is de top coat geeft kleur lak meer verzadigde kleuren en licht versnelt het drogen.

cecf19ff6ee3d0bdc846fcadf3586096 - Wat u nodig heeft voor een huis manicure: de tools en middelen

  • Een middel voor het drogen van nagellak

Een middel voor het snel drogen van de lak.

  • Om niet Wakker te worden met kussen prints op je nagels, gebruik dan een speciale olie voor het drogen van de lak. De tool is toegepast in de laatste bocht, op de nagel is genoeg one drop. De olie verspreidt zich gelijkmatig over de nagel en vele malen versnelt het drogen van de lak.

Remedies voor nagelriem verzorging.

  • Common

Middelen voor de verzorging van de nagelriemen

  is olie. Het wordt toegepast op de huid en nagels. Als niet te verwaarlozen deze zorg, de cuticula zal minder opvallen, moet van de manicure wordt verminderd, de armen zal altijd onderhouden.