vrouwengeheimen

4cc19d7f379ed7e6b1206341e0355a93 - Wat te dragen met de jas aan?
stijl

Wat te dragen met de jas aan?

Het jasje is kort bovenkleding, zoals een jasje, voornamelijk tot het middel, maar soms bereikt halverwege de dij. De klassieke versie van de jas heeft poluoblegayuschie vorm – de lengte kan oplopen tot over de heupen. In dit artikel zullen we u vertellen wat de jassen in de mode is en wat om te dragen met de jas. Informatie over de jas zijn gevonden in de XIII-XV eeuw, terwijl de jas leek op een korte swing herenkleding, vloer ging hij in een rok van de taille aan de taille. De jas is van hoge kraag en de mouwen van verschillende soorten, meestal was het Gigot. In de 1930-er jaren in de mode was een zeer korte jas. Zijn manchetten en de riem zijn gemaakt van contrasterende materialen. Op dat moment beginnen te verschijnen op de jassen van gabardine, Boston, Cheviot dat combineren met jurken van chiffon, Batist, Voile, calico. Na verloop van tijd, de jas, kunnen we zeggen, drastisch geëvolueerd tot het is geworden wat we vandaag zien.

4cc19d7f379ed7e6b1206341e0355a93 - Wat te dragen met de jas aan?

Draag het jasje en combineren goed

Vandaag de dag, de jas is zeer comfortabel bovenkleding die zonder aarzeling kan gedragen worden op elke leeftijd. Hedendaags jasje is vervaardigd met de uitgebreide en gestrekte lijn van de schouder, meestal gemonteerd. De kraag heeft een verscheidenheid van vormen, kunnen worden weggelaten. Huidige jassen verschillende stoffen, kleuren en vormen.

Mantels afgesneden

Zeer populaire jassen van fijne stoffen met korte mouwen – ze visueel maken van een hand eleganter en dunner. Op de hoogte van de mode blijven, korte jasjes-een Bolero, bont jassen-bont jassen en gebreide jassen vesten. Draag een jas, meestal in combinatie met Rokken, Leggings, Broeken, Shorts en Jurkjes.

cc3ac895bec6f49e505957ffcbd52b3c - Wat te dragen met de jas aan?

Jassen met korte mouwen

De korte mouwen jas kan worden aangevuld met handschoenen aan, waardoor zijn beeld van vrouwelijkheid en elegantie. Tweed jasje met driekwart mouwen in de stijl van Coco Chanel – het is ten alle tijden zeer elegante en stijlvolle optie die perfect matched met jeansen broekenen Rokken (potlood, a-lijn, etc.).

95f30427e4f71a1766201b7a9c0e2d5f - Wat te dragen met de jas aan?

Jassen tot de taille

Bolero ‘ s en jassen tot de taille is het raadzaam om te dragen, recht of met een korte wijde rok. Ook zal passen drainpipe broek, wide-leg broek, legging en wijd uitlopende broeken.

Jassen uitlopende vorm

De uitlopende vorm vest ziet er geweldig uit met Smalle broeken en potlood rokken. Bijvoorbeeld, uitlopende jack in militaire stijl kan ook een aanvulling op een zakelijk pak of een gekleed-up te voelen aan de partij. Deze jassen zijn geschikt voor normale dagelijkse wandelingen. Zeer stijlvol zijn de jassen met de roes aan de onderkant, zowel als zakelijke als casual stijl.

5969df1f8ae9e5917adf7e29d6352d20 - Wat te dragen met de jas aan?

Fur jassen

Bont jas is bijna altijd in de mode, want het is universeel en geschikt voor bijna alles. Hij houdt van jonge mensen en de beau monde, en zakelijke vrouwen. Het gaat absoluut met elke outfit, met mini en Maxi rokken, met jeans en klassieke broek, met korte broek en korte broek.

Jassen met de inrichting en prints

Ingericht jassen of jassen met prints zien er stijlvol uit met Monochrome jurken of kostuums, niet contrasterend met de schaduw. En niet minder stijlvol met een Jeans.

0fd3de168c584ccb0b7a573c72c54f0c - Wat te dragen met de jas aan?