vrouwengeheimen

0db3fef305e89ae8d680c79c06f6ac3e - Wat is het nut van vitamine E voor de huid
stijl

Wat is het nut van vitamine E voor de huid

Reclame is de zorg van de huid praat vaak over de magische middelen met vitamine E. wat is zijn wonderbaarlijke kracht? Hoe vitamine E invloed op de huid en wat helpt? Vertellen over waar het bevat, voor nuttig, hoe te kiezen voor een cosmetische met vitamine E.

Om goed met de wonderbaarlijke kracht van vitamine E, je moet weten wat voordelen kan brengen voor de huid.

Helpt rimpels.

  • Vitamine E vertraagt het verouderingsproces van de huid, het heeft een goede baan van het wegwerken van rimpels en het voorkomen van nieuwe, het is een echte vitamine van de jeugd.

Heeft een verjongend effect

  • op de huid en maakt het elastische en jeugdige. Vitamine E bevordert de celregeneratie en daarom helpt de huid te beter behouden van de elasticiteit van de huid en verstevigt de gezichtscontouren.

Verfrist en bleekt de huid.

  • Vitamine E is een uitstekende remedie tegen ouderdomsvlekken, hij heeft de mogelijkheid om te lichter de huid, het gladmaken van de huid.

Heelt littekens.

  • Tocoferol verzacht littekens, waardoor de huid soepeler, helpt bij de bestrijding van de gevolgen van acne.

Geneest de huid en helpt bij ontstekingen.

  • Vitamine E is een goede remedie voor rosacea, het vermindert de activiteit van de ontsteking, het uitoefenen van een therapeutisch effect op acne.

Is een krachtige anti-oxidant.

  • Het is in staat om giftige stoffen te verwijderen, bestrijdt vrije radicalen en helpt tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.

Verbetert de teint en de conditie van de huid.

  • Vitamine E helpt bij het herstellen van de huid de natuurlijke glans, herstelt de huid, helpt bij het bestrijden van de futloze huid en vermoeidheid. Vitamine normaliseert het proces van de vorming van talg en verbetert de conditie van de vette en

Probleem huid

  .

0db3fef305e89ae8d680c79c06f6ac3e - Wat is het nut van vitamine E voor de huid

Om vitamine e te nemen

Het effect van vitamine E op het lichaam

Tocoferol medische naam van de gebruikelijke vitamine E, die noodzakelijk zijn voor ons lichaam zoals het is betrokken bij de voortplanting en de regeneratieve processen. Vitamine E wordt gekenmerkt door haar vermogen om te binden vrije radicalen, die worden gevormd in het lichaam als gevolg van de schadelijke effecten van de externe omgeving, en ze te verwijderen uit het lichaam. Het is wel een anti-oxidant en preventieve agent van kanker.

Tocoferol de processen die betrokken zijn bij de assimilatie van proteïne, helpt de cellen te verjongen en versterkt de werking van vitamine A, dus ze zijn vaak in cosmetica worden gebruikt in paren.

Vitamine E is genaamd “women’ s wondermiddel, want het heeft een goed effect op de reproductieve systeem, regelt de productie van hormonen, bevordert de verjonging van de cellen.

Release vorm van vitamine E

Natuurlijk, de beste vorm van vitamine wordt gehaald uit de voeding. Tocoferol-rijke plantaardige oliën, tarwekiemen, wortelen, broccoli, verse groenten, vette vis, lever. Maar voor het verkrijgen van een voldoende hoeveelheid tocoferol, uit eten, moet u gebruik maken van een hoge kwaliteit, vers voedsel in vrij grote hoeveelheden, wat niet altijd mogelijk is. Dus je moet aandacht besteden aan de galenische vormen release, zijn er slechts drie:

359c9e441c46404c142b52a4deac6cb5 - Wat is het nut van vitamine E voor de huid

Release vorm van vitamine e

De olie oplossing.

  • Vitamine a opgelost in plantaardige olie in de verhouding 50: 50. Dit formulier is handig voor het bereiden van maskers voor het gezicht en het haar. U kunt zelfs te vervangen voor crème voor de handen, ellebogen en hielen.

Capsules.

  • Transparante capsules bevatten zuivere tocoferol, wordt aanbevolen voor gebruik in geval van een tekort. U kunt ook doorboor de capsule, knijp de vloeistof in het masker of gezichtscrème.

Pure tocoferol voor injectie.

  Deze vorm wordt vaak gebruikt door schoonheidsspecialisten als een subcutane injectie voor de preventie van rimpels. Je kunt het toepassen van lokaal, het toevoegen van maskers en andere cosmetica.

Hoe koop je de juiste cosmetica voor gezicht met vitamine E

In contact met lucht komen de vitaminen oxideren en kan verdampen. Daarom is de cosmetica voor gezicht vitamine E wordt gebruikt in een speciale vorm. Het kan ontbonden worden in vet en olie, in deze vorm is het een heel lange tijd behoudt zijn eigenschappen. De nieuwste technologieën zorgen voor het behoud van waardevolle kwaliteiten van de vitamine.

In cosmetica voor gezicht Vitamine E wordt gepresenteerd in nanocapsule of in de vorm van liposomen, alfa-tocoferol is de beste vorm, en het doordringen in de huid. Tocoferol is ook de samenwerking met ascorbinezuur en vitamine a, dus het is aan te raden om te kiezen van de fondsen waar ze zijn complex.

Bij het kiezen van make-up, niet blindelings geloven op het etiket, en je hebt een goed inzicht in de samenstelling. De crème kan bevatten deze stoffen in de vorm van extracten van maïs, tarwe-eiwitten, liposomen tocoferol, plantaardige olie. Dit suggereert dat de tool bevat een aantal vitamine.

In de lijst van ingrediënten van cosmetische producten, vitamine E moet in de top drie actieve ingrediënten, het zorgt ervoor dat de crème voldoende vitamine.

Home toepassing van Vitamine E: maskers

Voor thuis koken kunt u gebruik maken van de dosering vormen van het vitamine. Vergeet niet dat vitamine E kan niet worden gecombineerd met etherische oliën, is het zeer niet verdragen zonlicht, vries-en hitte-behandeling, en ook op lange blootstelling aan lucht. Daarom, potten met crèmes moet goed worden afgedekt en bewaard in een koele plaats, maar niet bevriezen.

Aanbevolen cosmetica met vitamine E voor de huid

De lijn van Lancome RÉNERGIE

  • bevat extracten van planten, zoals tarwe gras en maïs, die zeer rijk aan tocoferol. Crème, als gevolg van een dergelijke structuur is een zeer effectieve anti-aging middel.

Cosmetische lijn met vitamine E van LIBREDERM

  • bevat pure vitamine E en tocopherolacetat en soja-olie waardoor de crème voor het uitvoeren van de rol van actieve middel van behandeling en preventie van rimpels en uitdroging van de huid.

Anti-aging lijn Riche Crème van Yves Rocher

  is gemaakt op basis van 10 natuurlijke plantaardige oliën bevatten grote hoeveelheden vitamine E en is dus een remedie heeft bewezen effectief te zijn in de strijd tegen de tekenen van veroudering: huidverslapping, rimpels, dof.