vrouwengeheimen

59f9326ba5e9d22c3246e50fd7e06398 - Wat is de gonyak spons
stijl

Wat is de gonyak spons

Visagie is altijd op zoek naar nieuwe schoonheid accessoires voor gezichtsverzorging en een van de nieuwste uitvindingen was de gonyak spons (aka konjak). Positieve beoordelingen over deze spons kan worden gehoord van veel meisjes. Wat is hij zo aantrekkelijk, wat is het bijzondere aan dit product? Denk na over deze vragen, evenals hoe en waarom te gebruiken spons gonyak en hoe deze te kiezen.

Japanse geheime reiniging

Japanse oude schoonheid recepten zijn veelal voorzien van nieuw leven in de moderne omstandigheden. Dit jaar met meer dan duizend jaar geschiedenis werd de gonyak spons. Producten uit de wortels van planten gonyak lang gebruikt in de Japanse bad voor hoge kwaliteit reiniging van gezicht en lichaam. Gelei-achtige plant die perfect absorbeert vocht en wordt zachte washandjes, het uiterlijk van de spons is als een natuurlijke spons is zacht en soepel om aan te raken. Na het drogen van de spons verliest haar volume en wordt stijf als een spons gemaakt van loofah, maar eenmaal ondergedompeld in water, het herwinnen van zijn kwaliteit.

Hoe werkt gonyak spons

De belangrijkste eigenschap van een spons is de mogelijkheid om voorzichtig en effectief reinigen van de huid zonder deze te beschadigen en otshelushivaet bovenste laag van de opperhuid. De spons is geschikt voor zelfs de extreem gevoelige huid en absoluut geen allergieën veroorzaken. De poreuze structuur maakt het product te glad en te masseren in de huid. Met regelmatig gebruik, het gezicht wordt aangedraaid, wordt het vers, rozig en jong. De spons perfect reinigt de poriën en helpt om zich te ontdoen van mee-eters, voor eeuwig. De procedure van wassen met gonyak spons is erg mooi, hij glijdt zachtjes over de huid, waardoor een echt zijde gevoel.

De gonyak spons wordt aanbevolen om voorzichtig te scrubben dode huidcellen, ze verwachten niet direct wonderbaarlijke bevrijding van alle problemen, betekent dit dat de reguliere zorg. De systematische zorg met een spons, zult u merken dat de huid wordt aangedraaid, wordt de vermindering van het aantal mee-eters en mee-eters. Kan BB cream plaats van de bal, het is geweldig om te gaan met het dagelijks wassen en helpt om de huid verstevigt.

Het gebruik van een spons

Voor het wassen moet laden de gonyak spons in warm water geweekt en vervolgens zachtjes. Vervolgens kunt u wassen van het gezicht met een lichte massage bewegingen, moet je niet sterk in de huid WRIJVEN, niet om haar pijn. U kunt gebruik maken van de spons als een stand-alone cleanser, en misschien gebruik met cleansers: gel, schuim, olie. Na de ingreep moet u spoelen en knijp de spons en hang het touw droog dat het niet zal ras bacteriën.

Reinig uw gezicht met een spons de konjac dagelijks zijn er geen beperkingen (behalve voor ontstekingen en open wonden op de huid), maar van oudsher, cosmeticaspecialisten raden om het te gebruiken 2-3 keer per week voor een diepere reiniging van het gezicht. Het is aanbevolen te wijzigen sponzen ongeveer eens in de 2-3 maanden. In deze tijd produceert hij de bron, wordt het meer rigide, begint af te brokkelen.

Wat de spons is om te kiezen

59f9326ba5e9d22c3246e50fd7e06398 - Wat is de gonyak spons

Bladerdeeg konjak

Gonyak spons wordt verkocht in verzegelde containers in een vochtige toestand, het geeft het een meer aantrekkelijke uitstraling en kunt u direct beginnen om het te gebruiken.

Vandaag is de markt wordt overspoeld met een spons gonyak, de meeste vaak het is van Chinese producten, maar produceren van de producten en vele andere fabrikanten.

Wanneer u moet aandacht besteden aan de grootte, te groot, de spons is lastig voor het wassen van je gezicht, maar het kan een spons voor het lichaam wassen. Voor gezicht bieden modellen met een diameter van 5-10 cm, ze zijn gemaakt in de vorm van een halve bol.

Vandaag kunt u niet alleen kopen, de spons van een schoon root van gonyak, maar ook producten met verschillende toevoegingen. Niet alleen doen ze kleur te geven aan het product, maar ook verrijken met extra functies. Dus, spons zwart met geactiveerde kool ontworpen voor de meer agressieve actie en wordt aanbevolen voor de vette huid. Sponzen met verschillende klei: rood, wit, roze, groen, worden aanbevolen voor de verschillende huidtypes.