vrouwengeheimen

7ce25eef33f30308b6a24a1c5f12b529 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen
stijl

Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Pedicure is een echte doorbraak op het gebied van de nagel dienst. De behandeling van de nagelriemen en nagelplaat soms superieur aan de gewone klassieke en Europese technologie van voetverzorging in het Algemeen.

De veiligheid van de procedure is het ontbreken van scherpe voorwerpen en zacht op de nagelplaat en voorkomt delaminatie van de nagel. De machine voorzichtig verwijdert dode huid, voedt de vingertoppen en een speciale molen de zorg over de hakken en voeten.

7ce25eef33f30308b6a24a1c5f12b529 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

TOP 7 beste apparaten voor een pedicure

Momenteel fabrikanten bieden een groot aantal pedicure apparaten, maar welke is de kwaliteit en effectiviteit weten niet iedere gebruiker. We hebben gekozen voor 7 producten met positieve recensies en leuke features. In dit cijfer inbegrepen:

  IRISK JD-400; TNL MP-68; ruNail RM-25000; Planet Nagels Orbita Smart; Marathon 3 Kampioen SH20N; Sterke 90N 102; Magic Bits.

Laten we eens in detail de range gepresenteerd.

IRISK JD-400

83f2bc4ecae05158203bc7e15e011bda - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Het apparaat is van oorsprong Chinees. Uitgerust met 2 richtingen van de rotatie, en een interne ventilator zorgt voor de uitsluiting van de mogelijkheid van oververhitting. In de configuratie van het apparaat is het apparaat zelf, staan & nozzle: cilindrische, conische, en little round top met een scherpe, fijne korrel diamantslijpers en hoofd-trommel.

Fabrikant
China

Kracht
35 W

Gebruik
Thuis

Het aantal sproeiers
4

toestellen voor pedicure IRISK JD-400

  goede voeding (35 W); is uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting; maximaal 25.000 rpm.
  niet gedetecteerd.

De machine is goed, beweert de gezondheid absoluut niet hebben. Efficiënt verzorgen van hun handen en voeten, zonder salon helpen. Verwijdert ruwe huid van de hielen en maakt ze ongelooflijk zacht. Suggereren.

TNL MP-68

2f2491d3b99bc936cad5d7adeaf1444b - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Een prachtige machine in roze kleur, gericht op de correctie van kunstnagels en het verwijderen van ruwe huid, samen met het verwijderen van likdoorns. Gestroomlijnde handgreep dient het schakelen en de aanpassing van de snelheid. Het apparaat is reverse en voetpedaal.

Kracht
12 W

Gebruik
Thuis

Het aantal sproeiers
4

Productie
Zuid-Korea

toestellen voor pedicure TNL MP-68

  25 000 rpm; geen vibraties tijdens de werking; de aanwezigheid van achteruit en voetpedaal.
  laag energieverbruik (12 watt).

Fatsoenlijk model, met de prestaties van alle officiële taken. Nauwkeurig uitvoert, pedicures en manicures, verwijdert ruwe en dode huidcellen. Hakken na van het apparaat is zo zacht als een baby! Stel voor!

RuNail RM-25000

29a8de3d88820674f42199095f734e73 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

De machine vermindert de tijd voor, nagel en huid van handen en voeten. De sproeier is voltooid, verwijdert u voorzichtig de nagel kunststoffen, behandeld de ruimte onder de nagels en kant versterkt. Met de hulp van deze machine op de nagelplaat op een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Het aantal sproeiers
3

Productie
Polen

Kracht
10 W

Gebruik
Thuis

toestellen voor pedicure ruNail RM-25000

  25 000 rpm; uitgerust met omgekeerde, het veranderen van de bits vindt plaats zonder dat een toets; er is een voetpedaal.
  laag vermogen (10 watt).

Geweldige camera, perfect voor in huis gebruiken. Voert manicure en pedicure beter dan een professionele zorg. Verwijdert overtollige huid en veroorzaakt geen ongemak. Ik adviseer iedereen!

Planeet Nagels Orbita Smart

ed684403d68710ed3c76d614b5bcc477 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Mooie pedicure-apparaat dat zorgt voor een hoge kwaliteit van de verwerking van de nagelplaat. Verwijdert perfect kunstnagels zonder nadelige gevolgen voor het natuurlijke. De verpakking van dit model omvat 6 frezen van efficiënt uitvoeren van haar werkzaamheden. Het apparaat is uitgerust met een spantang dat verbetert de betrouwbaarheid van de bevestiging.

Productie
China

Kracht
60 W

Het aantal sproeiers
6

Toepassing
Professionele

toestellen voor pedicure, Planet Nagels Orbita Smart

  35 000 rpm; high power (60 W); de houder van de sensor; collet; digitaal display.
  het is niet geopenbaard.

Hoge kosten, maar de kwaliteit is de moeite waard. Perfect uitvoert, voetverzorging en absoluut niet schaden noch de huid of de nagel plaat. Verwijdert vuil, verwijdert dode huid van de hielen en vingertoppen. Ik gebruik het thuis en op het werk. Dank u!

Marathon 3 Kampioen SH20N

230d7f63f5d40dcd05ebd1db967ba37c - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Draagbare manicure en pedicure apparaat. De veranderingen in de snelheid hangt af van het doen van werk dat is Mani – één snelheid, pedicures anders. Volledige zien we de volgende apparaten: controle-eenheid, arm, voet pedaal, mikromotory houder en stand. De belangrijkste negatieve kwaliteit van het model is te scheiden van de overname van de sproeiers in de set zijn niet inbegrepen.

Toepassing
Professionele

Het aantal sproeiers
Geen

Kracht
45 W

Fabrikant
Zuid-Korea

toestellen voor pedicure Marathon 3 Kampioen SH20N

  high power (45 W); 30 000 rpm; voertuig voetpedaal; perfect voor dagelijks gebruik.
  nozzle separaat.

Mooi model, met uitzondering van het niet hebben van bijlagen. Extra accessoires afzonderlijk gekocht, het voordeel tegen lage kosten. In het Algemeen, de machine voert alle volgens de fabrikant biedt. Geeft een milde verzorging voor de handen en voeten en veroorzaakt geen pijn tijdens de procedure. Dank u.

Sterke 90N 102

78537c0ac8d52b14ed68a9d164a37602 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Ergonomisch en compact apparaat met een zeer hoog vermogen en een hogere snelheid. Ingeschakeld rotatie van beide kanten. Complete machine, is de machine, voetpedaal, handstuk met een air intake voor ostuzhennoy micromotor, stand, reserve zekering en een reparatieset. Delige set nr.

Kracht
64 W

Fabrikant
Zuid-Korea

Toepassing
Salon

Het aantal sproeiers
Niet inbegrepen

toestellen voor pedicure Sterke 90N 102

  power 64 watt; 35 000 rpm; uitgerust met achteruit; er is een voet pedaal; model is uitgerust met een zekering.
  niet geschikt voor extra bijlagen.

Prachtig apparaat met vele professionele functies! Perfect doen werken, draaien zelfs een voorwaarde van de hiel en tenen voor een mooie verschijning. Bijlagen afzonderlijk gekocht, maar ze zijn goedkoop. De machine, maar met een hoge kostprijs, maar de werking ervan kost veel geld.

Magic Bits

dcf56bdf99dcd892c8852bf13810da70 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Zeer hoge kwaliteit van het merk, geliefd door vele professionals en gewone gebruikers. Intuïtieve en eenvoudig te gebruiken vanaf de eerste toepassing. Past huis of professionele pedicure, een ideale verzorging van een ruwe huid en de nagel plaat van de tenen. Perfect geselecteerde accessoires, in het bijzonder de molen, die heeft ondergaan vele tests.

Fabrikant
Oostenrijk

Toepassing
Huis, hut

Het aantal sproeiers
4

Kracht
18 W

toestellen voor pedicure Magic Bits

  de snelheid van 30.000 rpm; uitgerust met achteruit; er is een speed controller.
  het is niet geopenbaard.

Geweldige camera, met een hoge kwaliteit messen en accessoires. Perfect zorg voor de huid van de voeten en nagels. Verwijder naroscheny nagels en manicure. Voor zo ‘ n lage prijs – zeer goede kwaliteit. Bedankt, voor te stellen.

Het principe van de werking

Het belangrijkste verschil tussen hardware pedicure van randen is om te reinigen van de cuticula van dode huidlaag, en niet in het snijden. Door het gebruik van verschillende kotters otchitalsya het oppervlak van de nagel en / of van vorm veranderen. Het principe van de werking ligt niet in het maken van complexe manipulaties, dit apparaat is licht en gemakkelijk te bedienen.

Voor het uitvoeren van deze procedures Op een gestoomde huid, voeten of vingers is ten strengste Verboden. De machine zal verscheuren de zachte huid, maar niet om het te reinigen van de bovenste laag, dus het is belangrijk om voordat u de machine niet te nat en niet aan de stoom uit je benen.

Als de nagels van een oneffen ondergrond, en de cuticula is overwoekerd, snel, dan komt aan de redding pedicure. Aanbevolen voor zachte nagelriemen verzorging van de nagels.

Functie

Deze producten hebben een heleboel nuttige functies, dat is waarom ze zo dol van het schone geslacht. Pedicure is in staat om de volgende functies uitvoeren:

  Verwijdert eelt en kloven. Behandelt ruwe nagelriemen. Pijnloos verwijdert bramen. Verwijdert oude coating van de nagelplaat. Wijzigt en past de vorm van de nagels.

Wat te zoeken bij het kiezen

b323f0d6df7b57b933e7a6f42e3cfc63 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Voor de juiste keuze van de pedicure product, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aanbevelingen. Immers, als je een beginner bent is het onwaarschijnlijk om te helpen, zelfs de meest ervaren shopper. Bestudeer de belangrijkste punten en moedig te gaan winkelen.

Functionaliteit

  • . Het apparaat kan niet alleen ontworpen pedicure. Meest vaak, ze hebben geavanceerde functies waarmee u een manicure te verhogen en het aanpassen van de nagels. Als het instrument heeft maar één functie, het is noodzakelijk aandacht te besteden aan zijn snelheid en kracht. Hoe meer, hoe beter.

De intensiteit

  • toepassing. Vóór de aankoop van de unit is het noodzakelijk om te bepalen hoe vaak het apparaat wordt gebruikt. Als ik ga gebruiken voor de hele familie, de cabine, of bedoeld is om te werken, dan moet u om te kopen een dure en professionele camera, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

Mondstuk

  • . De functionaliteit van het apparaat hangt natuurlijk af van het aantal molens opgenomen in de complete set. Als u sprake van een professionele pedicure, dan moet het apparaat het uitvoeren van de verwerking van de cuticula, nagelplaat, ruwe huid en de mogelijkheid om te verwijderen van de ingegroeide nagel. Voor dit werk perfect passen luxe diamond cutter. Een home pedicure is uitgevoerd met behulp van keramische nozzles, dat absoluut veilig is in zijn werking.

Het niveau van de ruis.

  • Als uw gezondheid of iemand uit huis, moet u de aankoop van een apparaat met een hoge geluidsisolatie, is het noodzakelijk om het te zoeken. In principe kunnen alle pedicure machines die geluid maken. Iemand luider, en iemand rustig.

Clip

  • . In pedicure apparaat gebruikt 3 soorten clips.

Automatische

  • . De meest praktische optie, zodat u kunt het oplossen van de douchekop, snel en moeiteloos.

Semi-automatische

  • . Het mondstuk is opgelost door het draaien van de handgreep in een willekeurige richting totdat deze vastklikt en het vervangen van de nozzle vereist dezelfde manipulaties, maar in de andere richting.

Handleiding

  . Vervanging en bevestiging van de cutter moet een lange werk, de uitvoering waarvan derden dienen te worden gebruikt.

Hoe goed de zorg voor uw machine

af58f53ba53897bbe99664f7a7903370 - Wat is de eenheid voor een pedicure te kiezen: de beste, de kenmerken, beoordelingen

Om te vieren dat het werk van de eenheid, je nodig hebt om efficiënt te verzorgen. En hoe vertellen we je nu.

  Gedurende het gebruik van het apparaat, is het noodzakelijk zorgvuldig te overwegen, en niet te laten vallen. Goed te plaatsen en verwijder het mondstuk uit de sleuf. Voeg het toe, totdat deze stopt, moet het stevig vast in de klem handvat. Tijdens het werken met de machine, gebruik maken van extra beschermingsmiddelen: draag geschikte beschermende masker, handschoenen, bril en een scherm. Als tijdens de werking van de micromotor je hoorde het niet karakteristiek trillingen of ongebruikelijke geluiden hoort, stop dan onmiddellijk de werking en elimineren van haard problemen. Gebruik het apparaat alleen voor het doel waarvoor deze bestemd is. Neem de snelheid te beperken. Snelheid mag niet meer bedragen dan de maximale waarde. Bij het vervangen van de sproeiers en de stekker van het apparaat. Houd de micromotor in overeenstemming met de staaf. Uitgesloten smering en het wassen van de micromotor. Aan het einde van de operatie het verwijderen van stof uit de buitenste delen van het apparaat met een zachte, droge doek. De kraag mechanisme moeten worden gereinigd met een borstel. Periodiek onderhoud: vervangen van de borstels, schoonmaken en afstellen.