vrouwengeheimen

ca42163cec95f79276f942364ab220cc - Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?
kapsels

Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?

In veel opzichten is de aantrekkelijkheid van vrouwen hangt af van de schoonheid van het haar. Momenteel in de winkels vindt u tal van verzorgingsproducten, geeft het haar zachtheid, gladheid en prachtige Glans. Een grote rol in hoe je haar eruit ziet, speelt de juiste keuze van het apparaat voor het stylen van het haar. Vrijwel elke moderne vrouw kan mijn leven niet voorstellen zonder een Haardroger. Dankzij dit wonder-tool kan niet alleen de snelheid van het proces van het drogen van het haar, maar ook om hen in de gewenste vorm: gladheid, volume, kleine of grote krullen, en met behulp van sproeiers, is het mogelijk om het verkrijgen van een verscheidenheid van styling opties.

Wat zijn de sproeiers?

Fabrikanten van drogers bieden de volgende soorten mondstukken:

    • de concentrator; rooster; nozzle-borstel-tang.

Hub — main-mondstuk met een taps toelopende neus”, die bijna altijd gepaard gaat met een Haardroger. Het concentreren van de luchtstroom, de sproeier vergroot de energiestroom en vermindert zodoende de tijd van het drogen van het haar. Breedte van de hub is het mogelijk om te beoordelen of de Haardroger voor professioneel gebruik.

ca42163cec95f79276f942364ab220cc - Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?

Mondstuk hub

Rooster — mondstuk, dat is een grote trechter met de vinger en veel gaten. Dit accessoire is handig voor het drogen van krullend haar of haar gepermanent. In tegenstelling tot de concentrator, de diffuser verspreidt de luchtstroom, waardoor de negatieve impact van de warme lucht en het voorkomen van breuk en droogte van het haar. “Vingers” kunnen worden mobiele of statische, is gemaakt van plastic of rubberen materiaal.

93efdbbbe394a1e36b283a2d233861a3 - Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?

Nozzle-diffuser voor haar droger

Opzetborstels beschikbaar in een verscheidenheid van vormen: een kam, een brede kam, borstel, ronde en halfronde vorm, bestrijk het met verborgen tanden. Met de kam bijlagen kunt u eenvoudig volume te geven, het is perfect voor kort haar.

807d9e1304dcab17cbb88816b2304ade - Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?

Nozzle-borstel het haar droger

Brede kam perfect voor lang haar. Met zijn hulp kunt u eenvoudig het volume bij de wortels.

Met borstels ronde en halfronde vorm als je kan “trekken” van het haar, waardoor het een geweldige gladheid en aanpassen. Borstels met gaten in de spouw voor een betere droging van het haar. Vaak zijn deze gebruik maken van een natuurlijke borstel. Borstel met het verbergen van tanden ideaal voor het creëren van krullen op lang haar. Het zal voorkomen dat ze niet in de knoop raken.

Hoofd tang zijn ontworpen voor het creëren van krullen. Afhankelijk van de gekozen diameter van de tang, is het mogelijk om kleine krullen of grote krullen.

9b9a6da104090eec309742028a9f31b8 - Waarom de noodzaak voor verschillende bijlagen voor de föhn?

Mondstuk tang

Het kiezen van een mondstuk voor het Haardroger, beslissen, eerste, wat is de lengte van het haar zal gebruik maken van de ene of de andere van de sproeier en, ten tweede, welk effect je wilt bereiken. Misschien moeten we het kopen van een wasdroger met een verscheidenheid van verschillende spuitmonden, die u kunt maken een nieuwe unieke uitstraling. Wees creatief, breng uw ideeën tot werkelijkheid en mooi!