vrouwengeheimen

798dce24641aa8bfb0f5bbf3bc226bc5 - Vrouwelijke wandelstok paraplu
stijl

Vrouwelijke wandelstok paraplu

Voor de start van de herfst bewolkte dagen elk meisje moet een stijlvolle paraplu stick, of op zijn minst weten hoe om te kiezen van.

798dce24641aa8bfb0f5bbf3bc226bc5 - Vrouwelijke wandelstok paraplu

Goede paraplu niet alleen dient als een betrouwbare pantser tegen de regen, maar benadrukt ook de smaak van de eigenaar. De stijlvol en multifunctioneel dames-paraplu ‘ s is toegewezen aan verschillende taken – ze moeten comfortabel en duurzaam is, en bovendien een ongewone design en interessante kleuren. Ieder meisje moet leren van deze vaardigheid, omdat de keuze van de paraplu.

Het type en het mechanisme van de paraplu

De meest voorkomende zijn drie soorten paraplu ‘ s: automatisch, semi-automatisch en mechanisch. Automatische paraplu opent en sluit met een druk op de knop. Semi-automatische paraplu is bekendgemaakt een druk op de knop en sluit handmatig. Het meest duurzaam in gebruik en goedkoop te produceren is een mechanische soort paraplu – een apparaat dat opent en sluit manueel.

Tegenwoordig heel gebruikelijk telescopische paraplu ‘ s die kunnen worden gevouwen meerdere malen. Hoe meer toevoegingen hebben een paraplu, zodat, bijgevolg, het is compact, echter, deze modellen zijn inferieur aan de betrouwbaarheid van de paraplu ‘ s hebben een kleiner aantal lagen. Steeds meer en meer populair womens branded flatscreen paraplu ‘ s met een trendy design. Maar het moet worden opgemerkt dat, ondanks hun beroep, deze modellen hebben de nare eigenschap om snel te komen in verval.

6a5d859f12d6b421d238124a8cfd8fd6 - Vrouwelijke wandelstok paraplu

Vrouwen spelen een belangrijke rol in de betrouwbaarheid van het ontwerp, de voorkeur geven aan paraplu ‘ s-van de riet, gekenmerkt door een hoge weerstand tegen sterke windstoten. Bovendien, de koepel van dergelijke modellen heeft betrekking op een veel grotere ruimte dan de koepel van een telescopische paraplu. Het enige nadeel van dergelijke modellen is het lastig en zwaar. Maar, het hebben van een vrouwelijke wandelstok paraplu, we kunnen veilig samen lopen zonder angst om onder onaangename natte sneeuw of regen kwam onverwacht. Ook kan gesteld worden in de kofferbak van een auto te nemen naar het strand of tijdens een picknick. Dergelijke modellen van paraplu ‘ s is zowel geschikt voor vrouwen en mannen.

Het materiaal van de koepel, spaken, handvat

Meest vaak voor de vervaardiging van de koepel paraplu ‘ s polyester is gebruikt met verschillende variaties in de samenstelling. De koepel is gemaakt van polyester draagt bij tot de onmiddellijke rollen van waterdruppels van de paraplu en dus sneller drogen.

df9150ba3121d04ec00e1412051cbc63 - Vrouwelijke wandelstok paraplu

In het frame van de parasol kan worden van 6 tot en met 16 spaken, waarvan het aantal is rechtstreeks van invloed op de structurele sterkte. Het optimale aantal is beschouwd als 8 spaken voor. Ook de sterkte van het frame hangt af van het materiaal van de spaken.

Paraplu ‘ s van de nieuwste modellen zijn uitgerust met een systeem van “Antipater” besparen ontwerp van de problemen – dit systeem voorkomt schade aan het apparaat bij sterke windvlagen. Dus, gewone paraplu ‘ s met stalen spaken kan draaien binnen en van buiten in de frisse wind. Vermindering spaken weer zorgt vaak voor hen te buigen en vervolgens breken. Als om te spreken over de “antiwater”, eerst en vooral, een combinatie van materialen in de samenstelling van de spaken. En als zo ‘ n apparaat schakelt binnen uit, maak je geen zorgen en proberen om het evenwicht van het vouwen en weer door het indrukken van de knop en de paraplu zal zo goed als nieuw.

5b6468163a36b92ba87f8386b22883bd - Vrouwelijke wandelstok paraplu

Niet minder belangrijk element – het handvat van de paraplu. Gemaakt van paraplu ‘ s met rechte grepen en knoppen-haken. Velen beschouwen de grip-haak is meer gemakkelijk worden gecontroleerd, terwijl anderen vinden het te zwaar. Selecteer het type handvat is puur persoonlijk, dus je moet proberen verschillende soorten handgrepen om te beslissen welke is meer comfortabel te houden in de hand. Ze kunnen plastic met verschillende variaties van de opname van de rubberen vloer of hout. De rubber coating draagt bij aan de hogere “grip” met je hand, zodat je de paraplu in sterke windvlagen.

Kleur

Vertegenwoordigers van het sterke geslacht is veel makkelijker om te beslissen deze vraag: zij aarzelde niet om de aankoop van de modellen, waarvan de kleur voegt ernst en degelijkheid – zwart, bruin, donker groen, donker blauw. Meisjes hebben ook vaak om je hoofd te breken op zoek naar een antwoord op de vraag hoe om te kiezen van de originele paraplu.

Hoe te kiezen van de kleur van de accessoires voor kleding, tas of schoenen, in de stemming, de kleur van het oog of kopen iets te bescheiden. Een fanatieke fashionista beweren dat in het Arsenaal van elk meisje heeft hetzelfde aantal paraplu ‘ s als schoenen en handtassen voor alle gelegenheden.

686f7aa6e3e9d007d21e173cb9da32da - Vrouwelijke wandelstok paraplu

Als u denkt dat het is onverstandig om te kopen gewoon een dozijn paraplu ‘ s, een meer praktische oplossing is om te kiezen voor één universeel model. Bijvoorbeeld, een business lady umbrella flitsende kleuren is overkill, maar de nadruk leggen op de status zal helpen kalmeren rijke tinten van beige, chocolade, donker blauw, en die bovendien geschikt is om een kostuum. Leuke en interessante optie zou zijn de Schotse plaid. Een dergelijk model kan verwerven zelfs de meest strenge vrouwelijke baas, zonder dat er schade aan hun imago van the iron lady.

0824c963412fe70d5c4ff34ba01a249b - Vrouwelijke wandelstok paraplu

Als uw reputatie is niet afhankelijk van de kleur van de paraplu, kunt u negeren alle grenzen en vertrouwen op hun eigen smaak. Temperamentvol en gepassioneerde mensen de perfecte paraplu ’s rood en romantisch meisje zal zich goed voelen met gele, roze, blauwe paraplu’ s. Als je niet kan beslissen op een kleur, kopen gekleurde paraplu. Deze lichte accessoire zal helpen om uw stemming niet alleen voor u, maar voor alle anderen.