vrouwengeheimen

cd2d0f6589cda0b3377aee4d76f56113 - Voordelen van eieren voor haar
stijl

Voordelen van eieren voor haar

De voordelen van eieren voor haar is al lang bekend: ze versterken het haar, en doet meer elastisch, glanzend, volumineus. Wilt breng je haar in orde? Dan is het tijd om te denken aan de effectieve recepten van ei maskers voor het haar. Leren hoe te bereiden en effectief te gebruiken.

Eieren bevatten veel vitamines (B6, B12, A, D, E, Riboflavine, folatsin, enz.), mineralen (calcium, ijzer, zink, magnesium, kalium, fosfor), meervoudig onverzadigde vetzuren en aminozuren. Door deze gevarieerde samenstelling, ei maskers en shampoos kan verbeteren, zelfs de meest saaie, broos en dun haar.

Wat is het gebruik van maskers van eieren naar haar

Natuurlijk haar is de beste optie voor verbetering van hun structuur. Het belangrijkste ingrediënt van ei maskers zijn, natuurlijk, kip en eieren. Alleen zij zijn in staat voor het transformeren van je haar, waardoor het meer prachtige en zijdezachte:

cd2d0f6589cda0b3377aee4d76f56113 - Voordelen van eieren voor haar

Ei

    door de grote eiwitten zijn eieren aan het herstel van de structuur van het haar, maakt het soepel en elastisch; vitaminen en minerale elementen in het eiwit, het stimuleren van de groei van het haar, evenals het versterken van hun wortels; aminozuren helpen om te gaan met de roos; lecithine netjes beschadigd door de zon, de wind en het kleuren van het haar; de dooier te gaan met overmatige vettigheid van de hoofdhuid en het eiwit normaliseert de productie van vet in de huid.

Eenvoudige recepten van ei maskers voor het haar

Voor normaal haar

    • u kunt kook de cognac en een ei-masker. Om dit te doen, mengen van twee eierdooiers met water en brandy in kleine hoeveelheden. Van toepassing voor 20 minuten op je hoofd en spoelen.

Voor droog haar

    • past het ei verhaal is met honing en boter. Mix de eieren, een beetje honing en olijfolie (burdock, druiven, enz.) olie. Van toepassing voor een half uur, spoel af.

Vet haar

    als een gist masker. Nodig om te mengen met een ei, een eetlepel citroensap, de cognac en 10 g gist. Doe de gist in de vloeibare ingrediënten toe en meng goed. Breng een half uur op je hoofd, wikkel jezelf, spoel met koud water.

Als na het masker is een onaangename geur uit het haarte helpen Appel cider azijn of citroensap. U moet verdund met een eetlepel sap of azijn met een liter water en spoel het na met dit haar.

Ei masker wordt bereid uit bijna alle natuurlijke producten, melk en ei masker geeft haar de zijdezachte, honing-ei zal hen sterken en prostimulirujte groei, citroen-ei geeft Glans aan het licht haar, de suiker en de eieren (met bruine suiker) zal gloeien in het donker.

Hoe breng het masker op je haar

c2b5ebab239138465a9fe91005b971b5 - Voordelen van eieren voor haar

Breng het masker aan op het haar

Laat ons overwegen, van eieren tot het bereiken van maximale voordelen voor het haar.

    Eieren, gebruik maken van een rustieke, natuurlijke. Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn, is aangeraden te mengen met een garde tool meer homogeen. Ei masker aangebracht op droog haar, met natte ze zal druppelen. Hoeft te spoelen met koud water, anders gevormd belkovyi vlokken.

Verzorgen van uw sloten goed, met biologische ingrediënten, en vervolgens een positief resultaat zal niet houden zich lang wachten.