vrouwengeheimen

09837eed41e6b0b16a3835d4feb13483 - Vitaminen voor de huid: wat, wanneer en hoe toe te passen
stijl

Vitaminen voor de huid: wat, wanneer en hoe toe te passen

De huid is het grootste orgaan, dat is een spiegel van de stofwisseling in het lichaam. Daarom weerspiegelt voornamelijk de hypovitaminose, manifesteert zich in de vorm van rimpels, peeling, roodheid, de verschijning van ouderdomsvlekken of seniel, aandoeningen van de sebaceous klieren, enz. door een slechte bloedtoevoer naar een van de juiste voeding kan niet genoeg worden. Hebt u een hydraterend masker en crème ter ondersteuning van de huid en het epitheel, glandulaire cellen en herstellen de elasticiteit te wijten aan de vorming van nieuwe eiwitten, het handhaven van de spanning en het beperken van de intercellulaire stof. Wij vertellen u welke vitaminen voor de huid hebben een grotere invloed op een gezond en verzorgd uiterlijk.

Welke vitaminen zijn belangrijk voor de huid

Op de huid van het gezicht is van invloed op alle vitamines, maar voor het meeste belang zijn bio-actieve stoffen, de bevordering van de regeneratie en bescherming tegen negatieve omgevingsfactoren. Voor het innemen van vitaminen of het toepassen van maskers moeten zich bewust zijn dat als gevolg van de verschillende chemische eigenschappen, ze zijn onderverdeeld op basis van hun oplosbaarheid in polaire stoffen in water en in vet oplosbaar. Daarom verhogen verteerbaarheid, in water oplosbare het combineren van voedingsstoffen met een op basis van water, en de laatste met plantaardige olie, zure room of een speciale crème.

09837eed41e6b0b16a3835d4feb13483 - Vitaminen voor de huid: wat, wanneer en hoe toe te passen

Nuttige vitaminen voor het gezicht

Vitamine A

  • heeft een anti-inflammatoire werking en rechtstreeks van invloed op de ontwikkeling van snel delende cellen, die onder de huid cellen. Het komt in de celmembranen en helpt bij het behouden hun structuur. Vitamine a door het verbinden van de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de synthese van het cytoskelet zou wel eens ondersteunende kader van de cellen. Het gebrek aan vitamine breekt het proces van glycosylation, die leidt tot het vertragen van de productie van eiwitten of hun verkeerde Montage. Het is belangrijk voor de slijmvliezen: met hypovitaminose komt het drogen van de scheur kanalen, en later een blokkade.
  • Het is vermeldenswaardig dat de collageen en elastine ondersteuning van de elasticiteit van de huid dankzij de mechanische eigenschappen en het vermogen om invloed op de verdeling van het water. Retinol (vitamine a beschermt de huid tegen vroegtijdige veranderingen, met inbegrip van de lever-spots, vanwege de anti-oxidant activiteit. Het beste effect wordt bereikt wanneer het wordt gecombineerd met vitamine e voor uitwendig gebruik meer effectief op het complex van dierlijk materiaal, plantaardige carotenen nodig pre-behandeling met enzymen. In de primaire als ze alleen het verminderen van de negatieve invloed van zuurstof radicalen en UV-straling.

Vitamine E

  • als En bevatten verschillende stoffen. De beste anti-oxidant en immunomodulerende eigenschappen van Tocoferolen en tocotrienolen. Door zijn fysisch-chemische eigenschappen en het vermogen om te diffusie via de huid, ze geven een mooi effect wanneer de externe toepassing. Vitamines beschermen onverzadigde vetzuren en lipiden opgenomen in de samenstelling van de membranen van externe en intracellulaire oxidanten. Samen met derivaten van ascorbinezuur invloed op de opname van selenium in enzymen die cellen beschermt van hydroperoxides, en daarmee het voorkomen van schade. Met vitamine C, ze vormen een paar dat in staat is om te herstellen van de activiteit van elke andere, het verstrekken van de meest effectieve anti-oxidant bescherming.

ffd60ec5ad09ea551a3be8c636079b01 - Vitaminen voor de huid: wat, wanneer en hoe toe te passen

  • Vitamine C voor het gezicht van de huid

Vitamine C

  • naast de basis sosudoukreplyayuschey functie, heeft krachtige antioxiderende eigenschappen. Het helpt bij het verwijderen van blauwe plekken, kleine zweren, ontsteking, rode stippen, in verband met breuken van de haarvaten. Het is zeer goed voor het einde van acne ichor.

Vitamine B1

  • helpt bij huidziekten geassocieerd met neurologische pathologie: neurogene dermatose, idiopathische Juda, psoriasis en sommige vormen van eczeem. Door middel van deelname in haematopoiese thiamine kan bijdragen aan het bloed en de voeding binnenkrijgen. Het helpt met de rimpels in verband met spasticiteit door de normalisatie van het zenuwweefsel.

Vitamine B2

  • essentieel voor de ademhaling zo belangrijk is voor de normalisering van de stofwisseling. Het gebruik ervan wordt weergegeven wanneer u de kleur van de huid, ontsteking van het bindvlies en het scheuren van leidingen, uitbreiding van de bloedvaten en huiduitslag, los van allergieën en intoxicatie. Het tekort van deze vitamine in de huid van het gezicht en het slijmvlies van de lippen is vaak pijnlijk roodachtige tint.

Vitamine B5 (Pantotheenzuur)

  • belangrijk voor intern gebruik als co-enzym essentieel is voeding voor de darmflora. De geringste verstoring van de bacteriële samenstelling in het maagdarmkanaal leidt tot een verslechtering van de opneembaarheid en de vergiftiging die een onmiddellijk effect op de huid. Het is daarom belangrijk om ook de dagelijkse porties van de vitamine. Ze is ook in staat om droog het vet op het gezicht en helpt bij het normaliseren van de werking van de exocriene klieren. Verder vermindert de kans op het ontstaan van nieuwe puistjes en helpt bij de behandeling beschikbaar.

Vitamine D

  • voor de gezichtshuid heeft een tonische en versterkend effect. Samen met Biotine (N), ze geven het effect van de verjonging.

Vitamine K

  maar om te helpen bij de eliminatie van oedeem, helpt bij het bereiken van een meer witte huid. Het bestrijdt sproeten en andere pigmentvlekken.

cf625049efb90501fa416677b3e703e7 - Vitaminen voor de huid: wat, wanneer en hoe toe te passen

Vitale masker voor het gezicht

Hoe en wanneer te gebruiken vitaminen voor het gezicht

Het gebruik van vitaminen kan in de volgende vormen:

  Synthetische complexen (beter is om te gebruiken in de buiten het seizoen). Zelfgemaakte en gespecialiseerde hydraterende en verjongende maskers. De consumptie van voedsel.

Vorm van de aanvraag is afhankelijk van de vitamine en de mogelijkheid van het lichaam om te verteren. In geval van overtreding van eiwit dragers zal moeten nemen meer dan normaal, raadpleeg dan uw arts, en parallel met het toepassen van een BAS die verbindingen lokaal. Beter in de huid absorbeert vet oplosbare vitaminen, die zijn A, D, E en K zijn in staat om door te dringen in de diepere lagen. Voor de rest van de vitamines zullen meer efficiënte ontvangst intern. Met een vette huid moet vooraf schoongemaakt zijn van vet, en als het droog is, af te wassen, om te voorkomen dat verstopte poriën. Je moet altijd onthouden over de onaangename gevolgen van hypervitaminose, vooral voor de vitamines A en D.

De doeltoepassing

  Hydrateren de droge huid meest effectieve recept: tocoferol + glycerine. De samenstelling heeft een hoge permeabiliteit en gemakkelijk te bereiden. 1 eetlepel glycerine, moet u 1 flesje Vit. E. Wanneer de acne zal helpen combinaties van stoffen: vitaminen A en E + Dimexidum, zure room, of retinol, samen met aloë (1 flesje per 1 theelepel sap). Ascorbinezuur (vitamine c)-TA + cholecalciferol + Biotine (1:1:1) geven de beste verjongend effect. Terwijl pigmentatie goed speelt vitamine K met witte klei of zure vruchtensappen (bv., citroen of peterselie). Tegelijkertijd voedende en reinigende werking heeft een wrongel masker.