vrouwengeheimen

817c45962665f222ac643ea1d873a554 - Veel zweet en de geur van de voeten: wat te doen
stijl

Veel zweet en de geur van de voeten: wat te doen

De situatie als zeer zweetvoeten, ontstaan ten minste één keer in iemands leven. Wat te doen in zo een ongemakkelijk moment? Het moderne tempo van het leven is ongelooflijk dynamisch en vereist altijd perfect te zijn. Daarom, als zeer zweetvoeten en onaangename geur, dan moet je om te geven dit probleem de nodige aandacht.

Oorzaken van overmatig zweten van de voeten

Hyperhidrosis (overmatig zweten) is een reactie van het organisme aan externe en interne stimuli, gekenmerkt door een verhoogde afscheiding van water en zweet van het lichaam. Door zelf, het zweet ruikt niet onaangenaam wordt om andere redenen, waaronder het niet naleven van de hygiëne.

Het proces van het zweten is een normale reactie van het lichaam in veel gevallen voor een gezond persoon. De aanvallen van overmatig zweten kan gebeuren met een nerveuze spanning wanneer een persoon is erg bezorgd of het ervaren van gevoelens van wrok, boos of verlegen. Verhoogde omgevingstemperatuur stijgt ook het zweten, het uitvoeren van de functie van de thermoregulatie. Zelfs in normale situaties, sommige mensen hebben heel zweetvoeten, schijnbaar zonder aanwijsbare reden.

817c45962665f222ac643ea1d873a554 - Veel zweet en de geur van de voeten: wat te doen

Zweetvoeten

Alle factoren kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van de gekozen methoden van omgaan met een vervelend probleem:

Hygiënisch

  • — ligt in het gebrek aan netheid van de voeten, de schoenen en kleding (sokken). Het gebruik van een lage kwaliteit synthetisch materiaal met een “ademende effect” maakt ook stopt hard te zweten en stinken. De hygiëne en de selectie van kwalitatief hoogwaardige schoenen en kleding zijn meestal gemakkelijk lost het probleem op van de voet van de atleet;

Medisch

  • — er zijn verschillende ziekten, verhoogt de transpiratie van het hele lichaam en met name de voeten. Raadpleeg een arts uit te sluiten dat deze factor en de ware methode om oplossingen te vinden voor moeilijke taken. Ziekten van de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, een verstoord metabolisme, hormonale verstoringen, infectie, kanker en huid ziekten kunnen veroorzaken hyperhidrose (overmatig zweten). Voor verkoudheid, bacteriële en virale infecties, overmatig zweten helpt het lichaam bij het omgaan met ziekte en draagt bij aan de temperatuurregeling en is een normale reactie.

Emotionele schommelingen

  • , nerveuze spanning, stress, hoge mentale belasting kan worden toegeschreven aan een aparte categorie. Het is normaal om te zweten in noodgevallen of bijzondere situaties. Een dergelijke reactie is gelegd door de natuur, niet alleen in het menselijk lichaam, maar veel dieren. Sommige mensen ervaren het zweten van de voeten tijdens het hebben van seks en dat is ook goed. Als het lichaam en de voeten schoon zijn wanneer u dit doet, wordt de onaangename geur ontstaan. De anti-transpirant zal u helpen om zekerder in lastige situaties;

Een verhoogde lichamelijke activiteit

  • sport om te zweten in de sportschool normaal, maar moet letten op de hygiëne van het lichaam, dan zal er vervelende momenten;

Externe factoren

  • — toename van de temperatuur en de vochtigheid van de omgeving. Kleed je op het weer niet oververhitten de voeten, en draag ademende schoenen en kleding;

De individuele kenmerken van het organisme

  ze zijn niet verbonden met een van de bovenstaande groepen. Echter, zweetvoeten en hier op te lossen het probleem gewoon moeilijker Het is vooral erfelijkheid en sommige van de functies van een mens. Hier de methode die is gekozen door de beproeving van de verschillende opties: anti-transpirant, voetenbad, gezondheid producten met formaldehyde.

f1a07f39cf08316610b72f6932e44938 - Veel zweet en de geur van de voeten: wat te doen

Het zweet en de geur van voeten

Waarom een onaangename geur bij het zweten van de voeten

Als het probleem van de transpiratie van de voeten, die niet van medische aard, dan zweet mag niet uitzenden onaangename aroma ‘ s. Dit gebeurt omdat de mensen verwaarlozing van de hygiëne van de voeten en het dragen van de verkeerde kleding en schoenen. In deze gevallen, het zweet heeft een scherpe geur en kan leiden tot huid-en schimmelziekten, als ze werden in eerste instantie niet. De beschadiging van de huid in de vorm van blaren, schaafwonden, likdoorns, schimmel-infecties van de voeten en prickly heat zijn ook oorzaken van een geur.

Wat te doen met een onaangename geur bij het zweten van de voeten

Eerste van alles, moet u de oorzaken van een resultaat en te elimineren. Check uw gezondheid en het uitsluiten van een medische indicaties, vinden van de juiste schoenen en kleding om ze te houden in goede conditie te zien op de reinheid van het lichaam en de voeten. Het is eenvoudig, maar in onze dynamische tijd, soms niet de tijd hebben om na een inspannende fysieke activiteit of ernstige mentale, emotionele stress om een douche te nemen en andere kleding. Hiervoor zijn er de deodorant anti-transpiranten, speciale anti-bacteriële inlegzolen voor schoenen, verschillende farmaceutische preparaten en traditionele recepten.

Zweten voeten bij kinderen tijdens de adolescentie, die kan leiden tot een negatieve reactie in fragiele psyche van het kind. Ouders, is het belangrijk om aandacht te besteden aan dit punt en om ervoor te zorgen dat kinderen aan de hygiëne, het dragen van de kwaliteit, comfortabele schoenen en sokken die optimaal is in grootte.

c912550bfb75664f7e611507a45e7386 - Veel zweet en de geur van de voeten: wat te doen

Lade om te voorkomen dat zweet voeten

Wat te doen als uw voeten zweten en ruiken voortdurend
  • Neem Contact op met uw dermatoloog, als je constant zweten van de voeten. De expert zal vakkundig de oorzaak vast te stellen, selecteert u de beste cursus van de behandeling. Probeer folk remedies in de vorm van baden voor de voeten met zeezout of calendula en kamille, eikenbast, laurierblad, citrus. U kunt wrijf de voeten met de Appel cider azijn of te doen in de avonden soda kompressen. Een goede portie geurige talk, baby-poeder, pasta Teymurova en anderen

Fondsen van voetschimmel

  . Apotheek agenten op basis van formaldehyde (formedon, pername) is in staat het probleem op te lossen, maar niet elimineren van de oorzaak. De beste actie van een complexe geneesmiddelen, zoals de crème-gel Malavit.

De moderne medische procedure iontoforese omgaat met hyperhidrose (overmatig zweten van de voeten, maar heeft een aantal contra-indicaties.