vrouwengeheimen

e5af34e8bc1c3ea67d714bc942fd6f3b - Van wat wordt weergegeven in diabetes: de 5 oorzaken van ziekte
stijl

Van wat wordt weergegeven in diabetes: de 5 oorzaken van ziekte

Diabetes heerst onder de meest voorkomende ziekten. 3 van de tien mensen op de planeet ziek zijn met deze gevaarlijke ziekte. De symptomen zijn zeer vaak voor en veroorzaken veel ongemak. Als de behandeling niet optreden in de tijd, je zal onvermijdelijk complicaties. Velen sterven aan diabetes, niet in staat om te gaan met de fysieke en psychische folteringen.

In het kort over diabetes

    Diabetes wordt niet beschouwd als een dodelijke ziekte, als u volgen de aanbevelingen van de dokter en het voldoen aan de regelgeving. Vooral hogere kans voor een gunstige uitkomst als de diabetes is gediagnosticeerd en begonnen onmiddellijk met de behandeling. Het gebeurt vaak dat, met een zorgvuldige behandeling van diabetes is gestopt in de ontwikkeling. Het eerste wat geopenbaard door de diagnose – types van diabetes, afhankelijk zou worden toegewezen behandeling. Met de juiste behandeling de symptomen kunnen gemakkelijk worden gereinigd, en vergemakkelijkt de toestand van de patiënt. In principe kunnen alle therapie is gericht op het aanpassen van het glucose niveau in het bloed normaal is. Afhankelijk van het type van diabetes kan worden toegediend, insuline-injecties of glucose-verlagende medicijnen. Echter, zonder het volgen van een bepaalde levensstijl, sommige geneesmiddelen is de situatie niet verbeteren. Het is belangrijk om een evenwichtige caloriearm dieet, het elimineren van slechte gewoonten en in te voeren in je leven uitoefenen. Een ziekte is gemakkelijker te voorkomen dan te behandelen is – is iedereen die de waarheid kent. Ook de diabetes is gemakkelijker te voorkomen dan voor het leven om te gaan. Als het nummer is niet erg complex preventieve regels, de ziekte gemakkelijk kan worden vermeden, niet geconfronteerd wordt met hem ooit. Diabetes kan optreden als gevolg van een aantal ziekten die de oorzaak zijn van de ziekte. Een ander ding, bij diabetes is het gevolg van een erfelijke factor. Hier de regels van preventie niet van belang. Een dergelijk geval moet individueel bekeken worden en de behandeling is geselecteerd op basis van de kenmerken van de ziekte. Niet altijd, patiënten wenden tot de arts in de tijd, waardoor alleen het uitvoeren van de loop van hun ziekte. De meer patiënten negeren de symptomen, hoe hoger het stadium van diabetes en hoe moeilijker het is om aan de behandeling. Dat is de reden waarom alle betrokken artsen in de behandeling van diabetes, is het raadzaam om deskundig medisch advies en onderzoek bij de geringste verschijnselen of het vermoeden van de ziekte.

5 oorzaken van diabetes

e5af34e8bc1c3ea67d714bc942fd6f3b - Van wat wordt weergegeven in diabetes: de 5 oorzaken van ziekte

De oorzaak van diabetes

Obesitas

Eenvoudige koolhydraten, lamineren in het bloed wordt omgezet in energie, maar als hun inname hoger is dan de normale range, en gevormd “reserves”. Het overschot opgebouwd in de lever als glycogeen, dat wordt verbruikt als energie is niet genoeg. Als de reserves zijn niet besteed, en koolhydraten blijven, de lever begint om zich te ontdoen van glycogeen omgezet in lichaamsvet. Door de geaccumuleerde vet cellen verliezen de mogelijkheid om volledig afbreken van glucose. Gestoorde koolhydraatstofwisseling en de suiker van het bloed stijgt.

Stress

Diabetes kan worden weergegeven in het leven van een persoon als gevolg van ernstige angst en agitatie. Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan frequente of langdurige stress, het voorzien van “defensieve reactie” het mobiliseren van de eigen middelen. Begint tot een verhoogde productie van hormonen: glucocorticoïden (hormonen geproduceerd door de bijnier klier), adrenaline en noradrenaline. Deze stoffen, in een poging om het lichaam te voorzien van voldoende energie om te activeren van de verhoogde productie van glucose. De hormonale balans is verstoord en na een stressvolle situatie, de alvleesklier is niet in staat om de productie van insuline.

Hart-en vaatziekten

Aandoeningen van het hart en bloedvaten verhogen ook het risico op het ontwikkelen van diabetes. Hypertensie, ischemische hart-en vaatziekten, atherosclerose en andere ziekten die schade bloedvaten en bloedsomloop verminderen het vermogen van cellen om het proces van insuline. Organen lijden van haar tekortkoming, niet verwerkte suiker ophoopt in het bloed. In aanvulling op schendingen van fysiologische processen, diabetes kan leiden tot de geneesmiddelen die de druk verminderen of de ondersteuning van de activiteit van het hart.

3faaca1f8df6ea9017adf83a8ca67f9d - Van wat wordt weergegeven in diabetes: de 5 oorzaken van ziekte

Controleren bloedsuikerspiegel

Ziekten van het immuunsysteem

Er is een speciale categorie van aandoeningen, van welke er is diabetes. Tijdens hun ontwikkeling van het immuunsysteem in plaats van de bescherming van cellen, neemt ze voor ziekten en plagen. In het lichaam de productie van specifieke antilichamen die ze te vernietigen. Verhogen van het niveau van insuline treedt op wanneer de stervende beta-cellen die glucose te synthetiseren. Deze situatie kan leiden tot auto-immune aandoeningen van het endocriene systeem, de ziekte van Addison, lupus, verschillende soorten reuma.

Genetische aanleg

Als één of beide ouders lijden aan diabetes, ontwikkelt het kind een predispositie voor het ontstaan ervan. Informatie over de structuur van het eiwit en de werking van de organen in de gen-niveau. Echter, de ziekte is niet aangeboren, zoals het geval is met andere erfelijke afwijkingen. Het percentage van het risico is afhankelijk van het type van de diagnose, de aard van zijn opkomst van relatieve en verwantschap. Om de kans op het ontwikkelen van de ziekte door preventie en regelmatige controle van de bloedsuikerspiegel.