vrouwengeheimen

d8840f5045c7d828f573346bc52197fb - Trouwjurken voor zwangere vrouwen
fashion

Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Het huwelijk is een spannende gebeurtenis voor alle jonge vrouwen! Soms blijkt dat terwijl de dame verwacht een voorstel van het huwelijk van de man van wie ze hield, ze raakt zwanger, die in veel gevallen blijkt een soort van katalysator voor de versnelling van de bruiloft ceremonie. Wat zijn de kenmerken van het kiezen van de trouwjurk voor zwangere vrouwen?

Keuze van de stijl

Omdat na indiening van de aanvraag op het huwelijk registratie dient enige tijd in beslag nemen, de bruid op het moment van de ceremonie is een mooie opvallende buik. Echter, ze nog steeds dromen van een witte trouwjurk – ze moet worden, hoeft alleen maar een beetje meer aandacht aan het proces van het kiezen van de stijl.

De eerste maanden van de zwangerschap heeft geen invloed op de lichamelijke conditie van de vrouw, dus op dit moment dat ze kunnen kiezen voor een outfit – zelfs een zeer smalle en gemonteerd. Het enige dat de toekomstige vrouw moet overwegen: als de bruiloft is in een week, de jurk zal zitten op het fijne, indien, voordat het Grote evenement zijn er twee of drie maanden, de figuur kan radicaal veranderen.

In het eerste trimester van de zwangerschap is heel geschikt bruiloft jurken met a-lijn. Met deze stijl de taille van de jurk te hoog, en dit betekent dat het veranderen van de uiterlijke vorm van de bruid zijn vrijwel onzichtbaar. Een ander kenmerk – u moet selecteren van een materiaal meer dicht – Met een foto.

d8840f5045c7d828f573346bc52197fb - Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Bruiloft jurk a-lijn

af23dab8d53f4352cc831ad814d8d177 - Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Trouwjurk in de Empire-stijl

Tweede trimester toont een dikke buik, dus hier is de perfecte stijl wordt in griekse stijl (Rijk). Dezelfde Empire taille, flowy gelaagde rok, de nadruk op de hals en mooie handen. Een andere versie van prachtige jurken voor de bruiden in positie “a-Lijn”, in vergelijkbare outfits de taille is niet overdreven, dus de buik is veilig verborgen voor nieuwsgierige ogen.

1accfb2968000ed8db1b9a472447e5e4 - Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Trouwjurk in griekse stijl

0c32c7f07df726299a42f9f609ca122d - Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Trouwjurk stijl een lijn van het moederschap

Openen en verbergen!

Bij het kiezen van de trouwjurk voor zwangere bruid, moet u overwegen een paar belangrijke punten die haar helpen om het verbergen van de zwangerschap, en te staan in al zijn glorie:

    • ten eerste, kies de outfits

Het niet hebben van decoratieve elementen in de buik en taille.

    • Strikjes, knopen, ruches en franje – dit alles kan aanwezig zijn, maar alleen in de boven-of versier de zoom. ten tweede, zorg voor de gezondheid van het ongeboren kind, moet de bruid jurken in die

Geen stijve korsetten, gordels, taille en detail lace-up

    ; ten derde, de stof die voor het naaien van een jurk, niet te zwaar, waardoor het ongemak. tegelijkertijd transparant en dunne materialen moet worden vermeden.

c4f12e90ef23f8eb281e9cccb9d3b123 - Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Jurk griekse stijl voor zwangere bruiden

Mini lengte is niet welkom, maar MIDI als je mooie slanke voeten het is mogelijk, hoewel veel van hen geven een eerbetoon aan de traditie en het kiezen voor een Klassieke lange trouwjurk voor zwangere vrouwen. De pasvorm van de outfit op de figuur is de beste links voor de laatste dagen – als er geen al te ingrijpende veranderingen. Naast jurken, de bruid kan kiezen voor extra-onderdelen en accessoires die u zullen helpen om te verbergen haar interessante positie, met inbegrip van een Lange sluier, en Cape of Bolero, en mooi genoeg groot boeket bloemen. Natuurlijk, goed gekozen decoraties zal helpen om de aandacht afleiden van de buik!

Trouwen is een vreugde, maar is het niet te vergelijken met het geluk, dat wacht op vooruit – met de geboorte van een baby!