vrouwengeheimen

1fc783841c7a1538cb105393facc06ad 1024x683 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies
stijl

Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Als je hebt besloten om te kopen een baard trimmer en snor, een ranking van de beste modellen van 2019 tot en met 2020 zal helpen om het juiste apparaat voor een dergelijk doel.

Hoewel deze apparaten worden voornamelijk gebruikt voor het trimmen van baarden, te verwijderen met hun hulp is het mogelijk om niet alleen het haar op het hoofd maar op andere delen van het lichaam.

De functionaliteit van de moderne trimmers u toelaten om te schakelen van de routine proces van de zorg voor de baard in een snelle en eenvoudige procedure.

1fc783841c7a1538cb105393facc06ad - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Een overzicht van de belangrijkste functies van het apparaat

De Trimmer is, in essentie, is een compacte clipper haar, in staat, door zijn ontwerp, als om ze te verwijderen van blootgestelde delen van het lichaam, en op moeilijk bereikbare plaatsen (op delen van het lichaam met een gevoelige huid).

De belangrijkste functies van de armaturen zijn:

  snor knippen, baard; de uitlijning van de lijn van de wenkbrauwen; het haarverwijdering van de oren, de neus, de sinussen; de verzorging van de bikinilijn.

Het aantal operaties, uitgevoerd door een apparaat van een bepaald type, hangt grotendeels af van de sproeiers aanwezig in het basisspel.

Dus, met behulp van een model, is het mogelijk om dub een baard, waardoor de haargroei op het gezicht, op de gewenste lengte. En voor de het haarverwijdering van het oor, neus en holtes, de zorg voor de bikinilijn en oksels, je hebt een universele machine, uitgerust met bijbehorende werken bijlagen.

d3edfe9daebd77d6f63984f473a2eef2 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Aparte moderne modellen beschikken over geavanceerde functies. Apart onderscheid gemaakt tussen machines met een vacuüm-systeem dat zorgt voor afzuiging met een geschoren baard haren in de innerlijke bakje machines, trimmers met zelfslijpende messen, of de apparaten die in staat zijn tot het uitvoeren van een aantal andere functies.

Het kiezen van een trimmer volgens de technische parameters, moet je eerste worden geleid door het feit, voor welke doelen en met welke intensiteit zullen we gebruik maken van deze tondeuse.

Hoe kiest u een trimmer

Voor de juiste keuze bij de aankoop van de trimmer voor baard en snor, moet u aandacht besteden aan de volgende parameters:

Het bereik van de lengte van het haar verwijderd door het apparaat

  • . De huidige modellen de mogelijkheid van het aanpassen van de lengte van het haar knippen.
  • Het aantal standen van het apparaat.

De aanwezigheid en het aantal van bijbehorende bijlagen

  • in de basis van de trimmer. Hoe meer, hoe hoger de kosten van het apparaat.

Type systeem voor het reinigen van lamellen

  • dat kan droge, natte en vacuüm.

Keer volledig opladen van het apparaat

  • . De apparaten kunnen volledig worden opgeladen in een korte periode van tijd, zijn veel duurder dan die waarop het proces duurt 3-4 uur.

De soort gebruikt in de elektrische trimmer

  • . In die gevallen, als het apparaat moet gebruiken, zowel thuis als tijdens poezdkoj, is het beter om de voorkeur geven aan modellen werken uit het stopcontact of uit built-in zijn ontwerp van de batterij.

De kwaliteit van de gereedschappen van het hoofd werken

  • de mogelijkheid van hun periodieke vervanging. Zelfslijpende snijkanten van de trimmer gemaakt van roestvrij of het reguliere staal, zodat, als de bladen zijn saai, ze zijn volledig worden vervangen. Erg populair, ondanks de relatief hoge kosten, het gebruik trimmers voor het verzorgen van baarden, uitgerust met zelfslijpende bladen.

De werkbreedte van de trimmer hoofd

  • afhankelijk van het gebruiksgemak bij het verwijderen van de vegetatie in moeilijk te bereiken plaatsen.

Als de basis kit

  • om het te implementeren

Reiniging

  • ;

De beschikbaarheid van opties

  . Bijvoorbeeld, een laser pointer.

90f3dfd14760f17a6ed0fe299edb3d94 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Om een idee van de functionaliteit, functies, gebruiksgemak, trimmers, bepaalde soorten, zal de gebruiker helpen de beoordelingen van deze apparaten.

De nadruk op de ervaring van mensen en de rangschikking van de beste modellen kunt u gemakkelijk pick-up trimmer voor het verzorgen van een baard overeenkomt met een van beide financiële en functionele eisen

Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020

Als je je richt op de ranglijst van de beste trimmers voor baard en snor 2019 – 2020 jaar, de TOP posities zijn merken:

  Philips; Moser; Braun; BaByliss; Remington; Braun; Panasonic; Wahl; Gillette.

Philips

208d1477f0a3564ef5d98ee19a067ef1 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

De waardering van apparaten die afspraken hoofden en baardtrimmer van Philips OneBlade QP2530 op de verkoop in ons land onder de belangrijke slogan “Dit is niet een scheermes.”

Klein in omvang, maar functionele trimmer is het veilig om te bellen pocket “Kapper”.

De kenmerken van de middelen voor de verzorging van baard en snor, de volgende verdienen bijzondere aandacht:

  de werking van het apparaat in stand-alone modus biedt een ingebouwde accu; het apparaat is uitgerust met 4 nozzles die de mogelijkheid bieden om de lengte van de schuifspanning in de baard, de snor haren 4 verschillende manieren; het schoonmaken van de werken het hoofd van het apparaat is uitgevoerd zowel voor een droge en natte weg; twee-weg blade Philips OneBlade QP2530 in staat zijn om effectief om te gaan met haren van lengte 1 en 5 mm.
  het ontwerp van de werken het hoofd van het apparaat en verwisselbare spuitmonden in de kit kunt u voor het maken van complexe contouren van de baard en snor, het maaien in krappe ruimtes; eenvoudig in gebruik en onderhoud; stijlvol, ergonomisch design; de mogelijkheid tot het gebruik van de trimmer zelfs bij het nemen van een douche.
  • de noodzaak van de voorlopige opladen; het onvermogen om te werken direct uit het stopcontact; in de basis ontbreekt geval voor opslag en transport.

Philips OneBlade QP2530

Moser

deea123e8f64bff66fcfaabe3c843904 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Baardtrimmer Moser vertegenwoordigd in de waardering 2019 2020 model 1040-0460 Klassieke A. het Toestel heeft een ingebouwde hoge capaciteit batterij, behoren tot de categorie van de professional.

Ondanks de aanwezigheid van slechts één van de werken hoofden, tondeuse Moser 1040-0460 Een Klassiek is zeer functioneel: het omgaat met haar lengte van 0,4 tot 21 mm.

Hoge mate van functionaliteit van het apparaat biedt niet alleen het ontwerp van een hoofd, maar ook de mogelijkheid om een van de 7 modi, afhankelijk van de lengte van de baard.

  zelfs terwijl het verstrekken van sterke druk op de huid, de trimmer niet de oorzaak zijn van irritatie; ruime batterij voor een lange periode van werking van het toestel in stand-alone-modus; hoge kwaliteit, Montage, betrouwbaarheid, het gemak van het gebruik.
  • het ontwerp van de trimmer is niet voorzien van een batterij-indicator; schoonmaak 1040-0460 Moser Classic A kan alleen worden uitgevoerd in de droge-modus.

Moser Classic Een 1040-0460

Braun

4b145d47a9ec2086bd704a8ffa0cb5d7 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Bij de trimmers, verkocht onder het merk Braun, moet de aandacht BT 320, hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Inbegrepen Braun BT 320 is een bijlage, maar zijn positie kan worden gebracht in 20 verschillende standen, die het mogelijk maakt om het te gebruiken voor het verwijderen van haar in de snor gebied, lager en het laterale deel van de nominale lengte van 1 tot 10 mm.

  positie trimmerkop gemakkelijk aangepast worden met het draaien van een wiel; de machine is licht in gewicht en gemakkelijk in de hand gehouden uitgerust met scherpe messen; de capaciteit van de batterij Braun BT 320 kunt u gebruik maken van het in offline modus voor een lange periode van tijd; schoon Braun BT 320 in droge en natte modus.
  • het ontwerp van de trimmer is niet beschikbaar voor de batterij tijdens het opladen, gebruik van het apparaat onmogelijk is.

Braun 320 BT

BaByliss

740f95a68b0abb8ec32c73acdb9c4648 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Model E875E op de vierde plaats in de ranking van de beste trimmers voor baard en snor 2019 – 2020-Apparaat heeft betrekking op een inrichting voor het snijden van professionele kwaliteit en is zeer betrouwbaar.

In het kiezen van BaByliss E875E er is één bijlage, die door middel van speciale regelaar kan worden ingesteld op een van de 15 posities.

Met de mogelijkheid tot het aanpassen van de positie van de werken mondstuk, de trimmer wordt gebruikt voor het trimmen van snor en haar op de kant en het onderste deel van het gezicht lengte van 0,4 tot 5 mm.

  dankzij het speciale ontwerp van de werken hoofd BaByliss E875E effectief om te gaan met de verwijdering van het haar, zelfs in de meest afgelegen plaatsen; het ontwerp van de trimmer is er een laad-indicator ingebouwde batterij.
  • bouwen van auto ‘ s gemaakt van lage kwaliteit kunststof; het schoonmaken van het apparaat kan alleen worden uitgevoerd in een droge modus.

BaByliss E875E

Remington

5d56cda6329997736a165e9b63979a10 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Bekende en gerenommeerde merk. vertegenwoordigd in de waardering van de trimmers 2019 – 2020-model BHT2000. Werken bijlage apparaat kan worden gemonteerd in 5 posities, waardoor te snijden met het haar in de snor gebied en aan de zijkant en onderkant lengte van 3 tot 20 mm.

  monolithische het apparaat is gemaakt van duurzaam staal; inclusief handige draagtas voor het opbergen en transport.
  opvallend verwarming van het lichaam in het proces.

Remington BHT2000

Rowenta

005753f068941d125143e99410c9567d - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

In het model line-up van de trimmers onder de merknaam Rowenta, aandacht moet worden besteed TN-3600, met een water-bestendige behuizing.

Door de mogelijkheid van het aanpassen van de positie van het hoofd werken, Rowenta TN-3600 kunt omgaan met de haar te knippen lengte van 0,5 tot 6 mm.

  offline dit apparaat is in staat om te werken tot 4 uur; het blad eenheid is bedekt met titanium, waardoor ze zeer robuust en duurzaam; de compacte afmetingen, eenvoudige bediening en onderhoud; de mogelijkheid tot het gebruik van het apparaat tijdens het nemen van een douche.
  de afwezigheid van een beschermende dop als standaard.

Rowenta TN-3600

Panasonic

01c489535b3abc776d535d46fb17275d - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Producten beroemde bedrijf Panasonic gepresenteerd in de ranking van de beste trimmers 2019 – 2020-model ER-GB40.

Werken bijlage apparaat is gemonteerd in 20 verschillende standen, die het mogelijk maakt om het te gebruiken voor het trimmen van snor en haar op de kant en het onderste deel van het gezicht lengte van 1 tot 10 mm.

  laag geluidsniveau en trillingen in het werkproces; geschikte aanpassing, gebruik en onderhoud; vermogen tot het uitvoeren van het reinigen van de trimmer droog en nat.
  • je kunt niet aankoop van een werkende mondstuk; een oplader van het apparaat is van relatief grote afmetingen; het ontwerp is niet een batterij-indicator.

Panasonic ER-GB40

Wahl

0e3b856f2ad6a72fa9eae21efd6ce035 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

Onder trimmers zijn ontworpen voor het verwijderen van haar uit neus, oren, selecteer Wahl 5546-216. Het apparaat is uitgerust met roestvrij stalen messen en twee verwisselbare mondstukken, hoge betrouwbaarheid en een vrij lage kosten.
Wahl 5546-216

Gillette

fe369174358a875de3434e706dc055a8 - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

De Gillette company is in de ranking van de beste trimmers model Fusion ProGlide Styler, uitgerust met niet alleen de standaard sproeiers voor een kapsel, maar een variant met een scheermes.

Dankzij het speciale ontwerp en de verschillende verwisselbare pijpjes, het apparaat maakt het mogelijk zowel te scheren en knippen van het haar van verschillende lengtes.
De Gillette Fusion ProGlide Styler

Hoe om te snijden een baard trimmer rechts+video

Gaat netjes snorharen en andere vegetatie op je gezicht, met trimmer voor het trimmen van baard, moet u bepaalde volgorde van handelingen:

  wassen en kam het haar; om de instelling op de trimmer op de gewenste lengte; om te beginnen met het knippen van het oor, over te stappen naar de richting van de haargroei; het verwijderen van het haar en was ze weer.

Het hierboven beschreven proces van het snijden van een goede demonstratie video:

Verschillen professionele modellen

aacea67eef4a47ddf8809c62283dab4a - Trimmer voor baard en snor: een waardering van de beste 2019 – 2020, overzicht van merken en functies

De belangrijkste verschillen tussen de professionele modellen van de trimmers voor het knippen van het haar op je gezicht van apparaten, huishoudelijke producten, onder andere de volgende gegevens:

  duurzame en robuuste behuizing, die is heel vaak waterdicht; messen gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal, voornamelijk zelfslijpende type; de built-in de batterij en de Centrale elektrische netwerken.