vrouwengeheimen

0916854d4c566b09707663df541bfb8e - TOP 8 essentiële oliën voor de gezondheid en de schoonheid van haar
stijl

TOP 8 essentiële oliën voor de gezondheid en de schoonheid van haar

De schoonheid van een vrouw wordt grotendeels bepaald door de schoonheid van het haar. Om de zorg voor sloten zijn gebruikt in diverse plantaardige oliën, ze worden gebruikt in maskers, shampoos, balsems. Maar wat is olie nuttig voor haar? Vertellen over de 8 meest nuttige haar olie.

Argan olie. De olie uit de zaden van de argan boom geteeld in Marokko, is uniek vanwege zijn heilzame eigenschappen. Het heeft een hydraterende en voedende eigenschap van het haar. Helpt om zich te ontdoen van het probleem van gespleten haarpunten, stimuleert de groei en verhoogt de dikte en ook beschermt het haar tegen de schadelijke effecten van de zon. Deze olie bevat een aantal belangrijke meervoudig onverzadigde vetzuren, vitamine A en E en op grote schaal gebruikt wereldwijde merken in het haar cosmetica. Kokosolie. De schoonheid en de gezondheid van het haar van vrouwen in warme landen al lang biedt kokosolie. Het heeft een unieke samenstelling, waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren:

Laurinezuur

    • — heeft een genezende werking,

Oliezuur en hyaluronzuur

    • zij zijn verantwoordelijk voor het bevochtigen,

Caprylzuur

    • — normaliseert de pH-balans van de hoofdhuid,

Kaprova en arachidonzuur

    — een natuurlijk antioxidant.

Daarnaast is kokosolie bevatten vitaminen a, E En V. Deze samenstelling maakt de olie een bron van het goede en de schoonheid voor haar, het versterkt, voedt, hydrateert het haar, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, geeft hen een unieke natuurlijke Glans en dikte. Coking olie is een bron van eiwitten en daarom een regelmatige masker helpt haar om sterker te worden om breuk te voorkomen en verlies.

0916854d4c566b09707663df541bfb8e - TOP 8 essentiële oliën voor de gezondheid en de schoonheid van haar

Olie Amla Olie Amla. Een zeldzame en unieke olie die wordt verkregen uit de vruchten van een struik die groeit in India. Artsen in het Oude India eerst vestigde de aandacht op de unieke eigenschappen van het fruit en het leren maken van een verscheidenheid van instrumenten om mensen te behandelen. En Indiase vrouwen al duizenden jaren wordt gebruikt als een wondermiddel voor haar. De olie bevat de meest noodzakelijke haar vetzuren, eiwitten, vitaminen en mineralen. Regelmatig gebruik van olie maskers voor het haar en verbetert de conditie van de hoofdhuid en de doorbloeding, activeert de haargroei, verbetert het uiterlijk, waardoor het haar glanzend en sterk. De olie verzacht de schubben van het haar en beschermt tegen verkleuring, verlies van pigment (en dus vertraagt het proces van vergrijzing). Amandel olie. Spreken over welke oliën zijn handig voor haar, en niet te vergeten de olie van amandel noten. In de samenstelling van het heeft een groot aantal nuttige stoffen: zuren, vitaminen, mineralen. Regelmatig gebruik van olie in het haar zorg maakt ze dikker en vermindert haaruitval, helpt tegen gespleten haarpunten. Als de olie van amandelen is zeer gemakkelijk, u kunt het gebruiken voor airconditioning haar balsem met amandel-olie en laat het haar handelbaar, glanzend en sterk. De lavendel olie. Essentiële olie van lavendel is een ander hulpprogramma dat is handig voor haar. Het heeft een sterk desinfecterende werking, derhalve is een uitstekende remedie tegen roos en irritatie van de hoofdhuid. Bovendien, de olie bevat in haar samenstelling nuttig monokolory, hydrateert het haar, maakt het glanzend en zacht. Dus de olie is met succes gebruikt in maskers en balsems voor haar. De Shea boter. De olie uit de vrucht van de Shea boom, groeit in Afrika, sinds de oudheid werd gebruikt in cosmetica, omdat het heeft een ongekend vochtinbrengende en verzachtende maatregelen. In de vorm van een masker, olie helpt het haar handelbaar en glanzend en heeft een kalmerend effect en desinfecteert de hoofdhuid, helpt om te vechten tegen roos.

7352bfb2b600c7ce8728f23b4a2bf5fb - TOP 8 essentiële oliën voor de gezondheid en de schoonheid van haar

Citroen olie citroen Olie. Citroen essentiële olie is een uitstekende remedie die helpt bij het verminderen van de vettigheid van het haar, het helpt bij het verminderen van de afscheiding van de talgklieren en maakt het haar glanzend, iets lichter van kleur. De tarwe kiem olie. De leven-gevende kracht van de olie uit de tarwekiemen door zijn unieke samenstelling. Het bevat een unieke combinatie van vitaminen, meervoudig onverzadigde vetzuren en mineralen. De tarwe kiem olie heeft een voedende werking en, daarom, laat ontspannen, gekleurd en beschadigd haar, het helpt tegen uitdroging van het haar, en helpt bij het versterken van hun groei.

We spraken over de acht meest heilzame oliën voor het haar. Het kiezen van de geschikte je haar sterk, gezond, zacht en zijdeachtig.