vrouwengeheimen

b90a557c83efbff698cfe3789ebb3472 1024x538 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen
stijl

TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Elke liefhebber van de XXI eeuw gebruikt kolom, subwoofer, maar veel mensen hebben gedacht dat voor een soortgelijke kosten ze moeten iets doen meer. Dat is de reden waarom we vandaag samengesteld van de TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen, prijs en nog veel meer ziet u in dit artikel.

b90a557c83efbff698cfe3789ebb3472 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Wat het is

Smart kolom is een helper van de XXI eeuw, kunnen heel veel. Deze apparaten zijn draadloze speaker met voice control mogelijkheden. Gebouwd in het lichaam kan de microfoon te geven in de kolom commando ‘ s bevat een lijst van functies (afhankelijk van model). U kunt de antwoorden vinden om een verwijzing vragen.

Wat smart luidsprekers

Sommige van de modellen zeer beperkt, en soms kan het apparaat het uitvoeren van een groot aantal commando ‘ s:

  het zoeken naar informatie op het Internet; het afspelen van de afspeellijst; de Commissie van manipulaties over de smart home systeem; de achtergrond afspelen van video.

8b030c2ca8309c5477d7cd00a3a58c5a - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

TOP 7 beste smart luidsprekers

De TOP bestaat uit de volgende modellen:

  Amazon Echo; Apple Huis Pod; JBL Link 10; Yandex. Station; Google Startpagina; Amazon Echo Punt 2; Xiaomi Mi AI Luidspreker.

Het is tijd om naar te kijken.

Amazon Echo

132d7009add5ab8dd60f23c57e4373ea - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Een uniek apparaat van een gerenommeerde fabrikant voorzien van de Amazone Alexa, die zal helpen bij het vinden van uw favoriete lied dat nu gaat om films en nog veel meer. Van interfaces, we opmerking de standaard Wi-Fi en Bluetooth. Daarnaast is er een afstandsbediening met een ingebouwde microfoon inbegrepen. U kunt besturen vanaf uw smartphone met behulp van een standaard organisator.

Het aantal bands
2

Stem assistent
Ja

Kleur
Zwart

smart kolom Amazon Echo

  ingebouwde Amazon Alexa; toepassing; afstandsbediening met microfoon; organisator.
  het gebrek aan steun van de russische taal.

Het slimme apparaat, is blij met de vele functies, de prijs is behoorlijk, maar het model is exact hetzelfde. Natuurlijk praten assistent is alleen in het engels, in ieder geval voor mij de vriend, ik zou graag de steun van de russische taal, ik hoop in de toekomst zullen de update ontvangen.

Apple Huis Pod

b1ba319a1108b0e32d218018eee0f52b - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Dit apparaat van Cupertinos bedrijf is verkrijgbaar in drie kleuren: standaard zwart, gewoon grijs en helder wit. De controle is door middel van de spraak assistent Siri. Het apparaat weegt 2,5 kg, en de verbinding via Bluetooth en Wi-Fi-interfaces.

Kleur
Zwart/wit/grijs

Gewicht
2,5 kg

Siri
Ja

smart Home Apple kolom Pod

  controle van uw smartphone; assistent Siri; voice control; ondersteuning Meerkamer.
  het gebrek aan steun van de russische taal.

Het originele apparaat, waardig genoeg camera smart luidsprekers, maar niet voor deze prijs. Enorm veel betaald, ik zou niet aanraden het kopen op prijs overwegingen, en over de functionaliteit is goed, Siri zal altijd helpen, maar in het engels.

JBL Link 10

7b7e55196b4aca8f099b36e1fa8f2545 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Bekende fabrikant van audio-apparatuur heeft geleid tot een uniek model met voice control en Google-assistent. De macht is Autonoom en wordt uitgevoerd met behulp van een batterij van 4000 mAh. Vermogen per kanaal, 8 watt, en het totaal van 16 watt. Afmetingen zeer compact en gewicht relatief klein, slechts 0,71 kg. Opmerking ondersteuning Meerkamer.

Batterij
4000 mAh

Kracht
16 W

Aantal kanalen
1

smart kolom JBL Link 10

  licht van gewicht (710 gram), accu 4000 mAh; de stem van Google; bescherming van de standaard IPX7.
  afwijkingen werden niet gevonden.

Compacte kolom, de onderdelen hebben geen klachten. De Amerikanen probeerden in termen van ergonomie, kwaliteit te bouwen. Ik zou graag meer functionaliteit van de Google-assistent, maar zo ver is het genoeg. De unit zelf is lichtgewicht en compact, past goed bij het design.

Yandex. Station

b3bc3268f419557d96b23c9bdd563855 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Een multimedia-platform is ontwikkeld in Rusland van het bedrijf Yandex is uitgegroeid tot een goed alternatief voor de buitenlandse collega ‘ s. Uitvoering van standaard commando ‘ s, het afspelen van muziek en het zoeken op het web niet voorbij dit model door. Voor deze prijs krijg je een volwaardige multi-station, om het leven.

Type
Station

Materiaal
Aluminium + stof

Kleur
Zwart/wit

smart kolom Yandex. Station

  assistent Alice; aluminium behuizing; streaming video spelen van 1080p; HDMI-uitgang op het paneel.
  afwijkingen werden niet gevonden.

De bouwkwaliteit is prima voor de hand liggende tekortkomingen zijn nog niet geïdentificeerd. De geluidskwaliteit is acceptabel, als om de speaker op een speciaal voor achtergrond muziek en partijen. Verwacht niet van een plastic miniatuur korobushka een super geluid. Met betrekking tot de video-mogelijkheden, ze kunnen worden geëist in het geval dat als u niet over een smart TV. Andere toepassingen niet zien. Vandaag is een speeltje voor de geeks, niets meer. Maar het potentieel is zeker groot. Over de nadelen, die zijn er zeer, zeer veel, ik wil zeggen dat alle van hen zijn verbonden met de software en hebben niets te maken met de hardware. Maar ondanks al deze tekortkomingen, de algemene indruk is zeer positief. Ik hoop, Yandex snel “breng naar de geest” van uw product en vervolgens de prijzen zal het niet worden!

Google Startpagina

c694ad1dd21673053c7b88b84897fe62 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Alleen het apparaat een strip van de interfaces beschikbaar Wi-Fi en Bluetooth. Bovendien zult u de Handsfree-modus, netwerk audio streaming, voice dictation en de mogelijkheid om controle van uw smartphone. Er is ondersteuning voor multi-room, Internet radio en nog veel meer.

Aantal kanalen
2

Touch control
Ja

Het aantal bands
1

smart kolom Google Startpagina

  de aanwezigheid van Google-assistent; voice control; ondersteuning Meerkamer opties.
  afwijkingen werden niet gevonden.

Chique, Google-assistent, doen veel, maar niet alle. Goede bouwkwaliteit apparaat, mooie materialen. Hard geluid en een goede bass. Bovendien zult u de touch control en voice, maar voor mij niet gebracht voor de geest, eindelijk iets om aan te werken.

Amazon Echo-Stip 2

acd50ec7069a31acd6f2255632b8f63e - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Vrij goed bekend in de kleine cirkel van het product, maar de onderdelen van dit model meer betaalbaar. De behuizing bestaat uit kunststof en stof in de kleur zwart. De basis functionaliteit is vergelijkbaar met andere modellen: het beheer van mobiele en stem. Het apparaat is breedband, en is beschikbaar voor slechts twee kanalen.

Maximaal vermogen
20 W

Kleur
Zwart

Spreker
Draagbare

smart kolom Amazon Echo-Stip 2

  controle van uw smartphone; voice control; frequentiebereik van 80 Hz-20 KHz).
  de afwezigheid van een persoonlijke assistent.

Van kwaliteit kan ik zeggen dat niet erg onder de indruk. Functionaliteit op het niveau van gewone luidsprekers, niets bijzonders. Assistent nee, stembediening is nutteloos van het woord. Een hoog prijskaartje, in mijn mening.

Xiaomi Mi AI Luidspreker

0fb7c31eab3220ee0b77fbfd6f0add68 - TOP 7 beste smart kolommen: wat is het, wat te kiezen, beoordelingen

Een uniek model van een bekend merk hebben een harmonie tussen de functie van de controller en een persoonlijke assistent. De case is gemaakt van hoge kwaliteit plastic materiaal en de coating van het witte doek, waarachter zes microfoons en luidsprekers die zenden lage frequentie en hoge frequentie zonder problemen.

Assistent
Ja

Geval
Kunststof

Gewicht
640 gram

smart kolom Xiaomi Mi AI Luidspreker

  de structuur van de 6 microfoons; het geluid van 360 graden; de aanwezigheid van een virtuele assistent.
  afwijkingen werden niet gevonden.

Prijs en kwaliteit niet te redden. Verwachten van Chinese merk iets meer functionele en moderne, maar kreeg alleen een witte doos, zonder hersenen.

Vergelijkende tabel van de modellen

We raden aan om kennis te maken met de vergelijkende tabel van de bovengenoemde apparaten.

Model
Persoonlijke assistent
Het aantal bands
Gewicht (kg)

Amazon Echo
+
2

Apple Huis Pod
+
2
2,5

JBL Link 10
+
1
0,71

Yandex. Station
+
2
2,9

Google Startpagina
+
1

Amazon Echo-Stip 2

1

Xiaomi Mi AI Luidspreker
+
1
0,64

Wat te zoeken bij het kiezen

Er zijn veel verschillende recensies, artikelen en een soort van materiaal, waarin een aantal aspecten die u moet overwegen bij het kiezen of het kopen van smart kolom. Wij zullen proberen om deze vraag te beantwoorden in het bijzonder, en zonder overtollige water. Zie de beschrijving van de items hieronder.

  • Ten eerste, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan

De aanwezigheid van extra functionaliteit.

  • Aanmelden van een breed scala van opties, maar we kozen voor de meest basic: de aanwezigheid van een persoonlijke assistent, voice control, Internet radio en een standaard functies van de organizer (klok en alarm). Ten tweede, is het noodzakelijk om naar te kijken

Het type van voedsel apparaat.

  • In principe zijn dergelijke apparaten op het netwerk aansluiten op 220V, dat is een normaal stopcontact, maar er zijn batterijen of accu (soms met een hoge autonomie). Het laatste punt van opmerking

de capaciteit van het systeem en het geluid zelf,

  eigen en aangekochte dergelijke apparatuur. Hier hebben wij opgenomen bescherming tegen vocht, het is vaak aanwezig is en niet ontkennen jezelf een plezier en betalen 1000 en 2000 roebel voor dit bespaart u de tijd en het leven makkelijker maken bij het schoonmaken.

We hopen dat We geholpen met uw toekomstige keuze!