vrouwengeheimen

d7d2f5853383da7d5af0c04317fa2b19 - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen
stijl

TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

In ons artikel zullen we praten over de apparaten die u kunnen helpen snel en efficiënt drogen van fruit en groenten voor de maaltijden bereid met hen, neem dan je op koude winteravonden.

d7d2f5853383da7d5af0c04317fa2b19 - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

De soorten en design

Moderne drogen machines volgens hun ontwerp kenmerken zijn verdeeld in convectieve en infrarood, afwijkende methode van verdamping van vocht.

  de convectie apparaat van het apparaat is heel eenvoudig, in het geval legt afneembare of uitschuifbare laden voor gesneden fruit/groenten, de lucht wordt verwarmd door het ingebouwde verwarmingselement, en de circulatie van warme lucht zorgt ervoor dat de ventilator. Om condensvorming te voorkomen in de behuizing heeft openingen waardoor de verdamping neemt. infrarood is de verwarming van de verwarming ze zijn uitgerust met de emitter van de infrarood golven die warmte niet van de lucht uit de omgeving, en de producten zelf op het oppervlak en de binnenkant. Met dit ontwerp, een ventilator is niet absoluut noodzakelijk, de golven zelf worden verspreid via de interne kamer, waardoor de droging van groenten en fruit.

TOP 7 beste droger voor groenten en fruit

Als de variatie is zeer groot en juist deze vraag is nog niet alles, we hebben de vrijheid genomen om de help voor de liefhebbers van house stukken en maakte een rating van de meest populaire föhn. En nu, direct, om een lijst van de beste te zijn in ons oordeel.

Marta MT-1945. De rotor SSH-002. Ezidri Snackmaker FD500. Rawmid Droom Vitamine DDV-07.

Hieronder zullen we proberen te onderzoeken in meer detail elk van de gepresenteerde modellen.

Marta MT-1945

b409a11f5f7acd6e5005de7028edaa6c - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

Convectie, droger met vijf niveaus van de pallet, geschikt voor Huisvrouwen, zelden zagotavlivali droog voedsel, gemaakt van hittebestendig kunststof die niet uitstoten geur en schadelijke stoffen. Een handige knop op het voorpaneel kunt u het instellen van de temperatuur tot 75°C, en een ingebouwde ventilator gelijkmatig verspreiden de hete lucht in de werken van de holte van het apparaat.

Het volume
8 l

Aantal lagen
5

De grootte van de pallet
240х260 mm

Kracht
250 W

Temperatuur bereik
40 – 75°C

De grootte van het apparaat
210x265x250 mm

Gewicht
1,9 kg

  fit vijf pallets; miniatuur formaat (210x265x250 mm); laag stroomverbruik (250 watt).
  nee.

Geweldige goedkope droger ik één is genoeg. Het kleine formaat is zowel een plus en een min, aan de ene kant, velen zullen het niet geloven, maar aan de andere – het niet nemen veel ruimte in beslag in mijn kleine keuken. Blij met de aankoop, voor de prijs is het perfect.

Ezidri Snackmaker FD500

7099a128c7404ee5530f6d14eb58b8ca - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

Dehydrator merk nieuw-Zeeland gemaakt van food grade ABS kunststof en warmte-bestendig polycarbonaat, een capaciteit van maximaal 15 pallets is het mogelijk om ze te combineren met bladeren voor pasta ‘ s. In het droogproces, de geuren binnenkant van het apparaat niet mengen, zodat het in verschillende producten zonder angst. Biedt dubbele isolatie van de draden en thermische zekering, dit alles zal opslaan van uw apparaat in geval van oververhitting.

Kracht
500 W

Hoogte/diameter van het apparaat
340/268 mm

Gewicht
3,4 kg

Temperatuur
35 – 65°C

Downloaden
8 kg

Aantal pallets
5

  beschermd tegen oververhitting; het is mogelijk om te combineren pallet en bladeren; lange levensduur (3 jaar op garantie van de fabrikant). goede basic (5 laden, 1 mesh lade, stevige lade 1, handleiding, recept boek); drie temperatuurstanden.
  de lengte van de kabel is maar 1 meter; geen power-knop, de stroom gaat rechtstreeks van het netwerk.

Goed, heel krachtig apparaat, de hele zomer bijna elke dag heb ik gewerkt in de keuken. Geprobeerd om te drogen veel van de producten, en de groente en vis en vlees. Blanks heeft gedaan alle winter-en dankzij deze droger. Ik hou echt, nooit in de steek, en hoe veel profijt van hebben – gewoon super!

Gochu D-310

78249e08167603e3e5969248c2d716fd - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

De Zuid-koreaanse apparaat met een groot aantal pallets heeft twee camera ‘ s drogen, zodat je droog incompatibele producten in de laden gemaakt van milieu kunststof materiaal is gemakkelijk te wassen na het werk. Het droogproces wordt gecontroleerd door een temperatuurregelaar en een timer. Naast al deze voordelen in het apparaat is een zeer handige functie van het maken van yoghurt.

Kracht
510 W

Temperatuur bereik
40 – 70°C

Afmetingen
410×390×255 mm

Gewicht
5.7 kg

Ruimte voor laden
20

  de set wordt geleverd in 10 en 20 platen zeef laden; instelbare temperatuur en tijd; het is een functie van de yoghurt maker is beschermd tegen oververhitting.
  in de kit er zijn geen bladen voor pasta ‘ s.

Gedroogde appels en vlees, pakte allemaal goed uit, appels zijn goed gedroogd, maar het vlees om te proberen niet, links van de lade op de kruk en kwam uit de keuken, het gaf mijn hond doen hun vuile werk maar opknapt. Intuïtieve bediening en transparante zaak aanzienlijk vereenvoudigen het werk. Koop er erg blij mee, en daar hou ik van!

Rawmid Droom Vitamine DDV-07

0d78c8b7a789d16d47e5a782add7bc24 - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

Hoge kwaliteit convectie droger van het milieu kunststof, gecontroleerd op het bovenste paneel met knoppen en display aanwijzingen. Het apparaat stelt u in staat om te drogen niet alleen gesneden, maar ook drie-dimensionale producten, daarnaast is het mogelijk om het uitvoeren van de fermentatie, zoals yoghurt in de Bank. Het complete pakket, bestaande uit zeven stalen laden, zes mesh vellen onder losse producten en zes pallets voor de bereiding van pasta ‘ s, zal niet onverschillig laten elke eigenaar.

Kracht
500 W

Grootte
450x345x310 mm

Temperatuur-modus
35 – 70°C

De grootte van de lade
330х305 mm

Gewicht
7.1 kg

Het aantal laden
7

  biedt digitale timer en thermostaat; geïntegreerde oververhitting bescherming; complete set (7 stalen laden, 6 bladen, 6 laden); laden horizontaal bewegen; het is mogelijk om droge plakjes, volkoren producten en het uitvoeren van de gisting.
  het is niet geopenbaard.

Weliswaar duur, maar een groot ding met vissen gereserveerd fruit, bessen en paddestoelen aan voor de winter, er is zelfgemaakte yoghurt mogelijk te maken, echter heb ik niet geprobeerd. Met de hendel en het kind, alles is eenvoudig en gemakkelijk. Het apparaat is natuurlijk groot, maar het maakt niet uit, niet in de weg. Niet nalaten om op te scheppen aan al je vrienden!

Lijsten van de beste

Naast de apparaten die in onze waardering wil ik geven een korte beschrijving van de drie modellen, één in elk van de volgende categorieën:

  budget; infrarood; met een timer.

Begroting

e56a41da2b34c8479542ae570744f7e2 - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

met thermostaat is ontworpen voor het drogen van alle groenten en fruit, is een dikke pad met een ingebouwde infrarood zender. Het is helemaal stil en zeer zuinig vanwege de lage power, wordt geleverd met mesh, die is vastgelegd in raw om te voorkomen dat het vasthouden van het product op het oppervlak van de droger. Vanwege de flexibiliteit en de maten zijn erg handig voor transport.

Lengte, breedte, dikte
500х500х8 mm

Gewicht
0,5 kg

Laden
2,5 kg

Energieverbruik
100 W

 

Infrarood

979245b222cb0acca025f730ad1b5e35 - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

L RUSTEN IR-D5 daarnaast infrarode straling heeft een horizontale koelsysteem. Het apparaat is uitgerust met sensoren die de temperatuur en de vochtigheid die de controle van de verwarming en het bepalen van het niveau van vocht in de hypotheek producten. Het apparaat heeft drie automatische modus en handmatige instelling van het drogen van parameters. Inbegrepen zijn vijf pallets van roestvrij staal.

Het aantal laden
5

Temperatuur
32 – 70°C

Kracht
500 W

Gewicht
8 kg

Met timer

e50998925416846d4740d4cd40ac7b6b - TOP 7 beste drogers voor fruit en groenten: wat te kiezen, beoordelingen

Rommelsbacher DA 750 met een verwarmingselement en een ventilator gelegen in het bovenste deel van het apparaat, is er een mechanische thermostaat met drie temperatuur standen en een timer, waarmee u de tijd instellen om de interval van 12 uur. Het apparaat is ontworpen in vier niet-transparante tray van stevige, hitte-bestendige kunststof.

Energieverbruik
700 W

Hoogte/diameter
330/340 mm

Aantal pallets
4

Temperatuur-modus
20 – 60°C

Wat te zoeken bij het kiezen

En nu, beschrijf in het kort de meest belangrijke criteria voor de selectie van de droger, om u te helpen met een oplossing voor dit lastige probleem.

Als u de wens te bereiden op vele producten, aandacht te besteden aan de capaciteit van het apparaat, als het is afhankelijk van zijn prestaties. Daarnaast macht is belangrijk, het aantal pallets die zijn geïnstalleerd op het apparaat, de meer, de meer grondstoffen je kan drogen in één keer. Het zou mooi zijn als u zou kunnen controleren van het droogproces, dus het is aangeraden om te kiezen voor units met gratis toegang tot elke pallet, en van de pallet en het is wenselijk dat een transparant materiaal.

In aanvulling op de bovengenoemde punten, hebben we gewezen op het belang van de zaak materiaal, omdat het metaal is duurzamer dan plastic, en er zijn extra functies van het apparaat, wat de mogelijkheid hebben om de droge vis of vlees om te koken yoghurt, snoep en andere producten.