vrouwengeheimen

18b7830ee9006ec99cbdabb3030bd86b - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen
stijl

TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Aromatische toast met jam of gecondenseerde melk sinds de oudheid, is een exquise delicatesse niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Dit toetje is heel eenvoudig te bereiden en vereist slechts een klein apparaat – broodrooster. TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen, de prijs en een aantal andere parameters zal u helpen bij het kiezen van de hoogste kwaliteit broodrooster die zal verrukken uw hele familie een heerlijk Ontbijt.

18b7830ee9006ec99cbdabb3030bd86b - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

TOP 7 beste broodroosters

Op het moment dat de vraag naar broodroosters werd veel meer dan 10 jaar geleden. In dit verband, steeg het aantal van de modellen in de winkels. Ze verschillen in technische parameters, functionaliteit en afmetingen. Onder al deze diversiteit we hebben de top 7, waarin opgenomen:

ProfiCook PC-TA 1073. Braun HT 400. Bugatti Volo. Russell Hobbs 21310. Polaris HUISDIER 0804A. Kelli KL-5069. Supra TTS-217.

We passeren de gedetailleerde beschrijving van de technische mogelijkheden, de voor-en nadelen van elk model gepresenteerd.

ProfiCook PC-TA 1073

86b99795e3648c82e6b3f69c70ae7121 - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Opent een evaluatie van de beste broodroosters model met een roestvrij stalen behuizing. Perfect voor gebruik in een groot gezin, het heeft 4 vakken. De fabrikant heeft vier van elkaar gescheiden door partities Afdeling voor meer comfortabel in het gebruik.

Kantoren
4

Kracht
1500 watt

Beheer
Mechanische

  goede bouwkwaliteit; 4 vakken ontworpen voor toast; extra-lift kunt u zelf kleine stukjes.
  niet gevonden.

 

broodrooster oven ProfiCook PC-TA 1073

In onze familie absoluut iedereen houdt van toast voor het Ontbijt, dus het was nodig voor de aankoop van een model met een groot aantal compartimenten. ProfiCook PC-TA 1073 kwam tot ons in alle criteria. Nu het bevalt ons iedere dag van de heerlijke en smaakvolle toast dat is gelijkmatig gaar van alle kanten.

Braun HT 400

0c1dfa403b26c95dccc73fd8f87a3aff - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Het belangrijkste verschil van dit apparaat is de mogelijkheid om gelijktijdig bak 4 plakjes. Hoge macht kan het apparaat snel geroosterd tot een knapperig plakjes van elke grootte. Schoonmaken kost niet veel tijd, dankzij een speciale container, die verzamelt de kruimels in het proces van het gehele werk.

Kracht
1080 W

Toast
4

Kantoren
2

  een hoge kwaliteit gegarandeerd door de fabrikant; 4 vakken voor de segmenten laat twee keer naar het verkorten van de kooktijd; de waarde van de capaciteit van 1080 W; kenmerken de functie van verwarming en ontdooiing.
  power lengte van de kabel is 1 meter.

 

Een broodrooster van Braun HT 400

Een goede keuze voor degenen die niet willen besteden veel tijd om te koken. Vaak koken in de broodrooster oven stokbrood. Ondanks deze significante verschillen in het bedrag van de gewone brood, de plakjes niet verbranden en niet te droog.

Bugatti Volo

af32c2038539fefa407d63898fcfb69d - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

De gepresenteerde model is zeer populair vanwege de controle van het elektronische type. De voorraad van de eenheid van de italiaanse firma, het ontwerp voelde een vleugje italiaanse stijl: helder en prachtige oranje kleur van het lichaam met metalen inzetstukken van andere fabrikanten.

Afmetingen
32х20х15 cm

Gewicht
3 kg

Zaak materiaal
Metaal

  speciale roosters laten bakken broodjes; aantrekkelijke en originele ontwerpen; de fabrikant garandeert de gebruiker een betrouwbaar en van hoge kwaliteit-apparaat voor vele jaren.
  niet gevonden.

 

de Bugatti Volo broodrooster

Als een geschenk ontvangen van collega Bugatti Volo. Om eerlijk te zijn, ik had me niet gerealiseerd dat het was een broodrooster. Rond de fout. Kan eindeloos opsommen van de voordelen, maar ik zal alleen maar zeggen: het is een wonder-het apparaat omgaat met alle taken.

Russell Hobbs 21310

b1f7888ebd0859671d385c5f040e13da - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Originele design van dit toestel trekt alle kopers. Het is vervaardigd in zilver van kleur en heeft een mini-Vensters op elke kant. Met hun hulp is het mogelijk om te observeren het hele proces van het worden van een bleke Gouden plak in en geurige toast.

Kracht
1000 W

Het aantal vestigingen
1

Toast
2

  ongebruikelijke ontwerp van de glazen wand aan de zijkanten van het lichaam kunt u kijken naar het proces van het koken, plakjes van verschillende maten; heeft een ontdooicyclus.
  niet gedetecteerd.

 

broodrooster van Russell Hobbs 21310

Ik kocht dit model alleen vanwege het uiterlijk. Ik hou van broodroosters, ze blijken groot. Gelijkmatig geroosterd niet alleen glad stukjes geroosterd brood, maar ook stokbroden, broodjes en zelfs pitabrood. Kruimels vallen in een speciale container en niet branden tijdens het gebruik. Het snoer is gevouwen en opgeslagen in het lichaam. Opslag is een eenvoudige en kan de telefoon eenvoudig in te passen in een kleine lade-eenheid in de keuken.

Polaris HUISDIER 0804A

fc6756ada8af989d9129721500f52365 - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Het model heeft opgedaan grote populariteit onder de kopers te wijten aan het originele design en rijke functionaliteit. De Kast is gemaakt van metaal, die waardigheid staat al een belasting.

Zaak materiaal
Metaal

Gewicht
2 kg

Beheer
Mechanische

  het ondersteunt twee modi: verwarming en ontdooiing; de case is gemaakt van duurzaam metaal; uniforme koken van de toast, een compact formaat – 23х19х10 zien
  het materiaal is erg dun; het apparaat is moeilijk schoon te maken, omdat de meeste van de onderdelen zijn niet verwisselbaar.

 

broodrooster Polaris HUISDIER 0804A

Na de mislukking van de familie broodrooster, ik had het snel vinden van een compact en goedkoop te vervangen. Polaris HUISDIER 0804A omgaat met alle taken. Snel geeft het brood een Gouden korst terwijl de warmte gelijkmatig verdelen over het oppervlak. Het onderhoud is heel eenvoudig, ik reinig de behuizing met een vochtige doek en schud de pan.

Kelli KL-5069

d9a8f3d7355d2dc1cbc0610cf48ebc5b - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Vermogen 800 watt is genoeg voor een uniforme roosteren van de sneetjes brood aan beide kanten. Niveau van de vis gaar is instelbaar door de gebruiker. In dit ontwerp is de fabrikant nam de zorg van de reiniging van het apparaat, dus heb nog een speciale lade, die verzamelt kruimels.

Kracht
800 W

Beheer
Mechanische

Zaak materiaal
Kunststof

  plastic is niet verwarmd; de aanwezigheid van een pallet; er is een knop extra-lift; hoog-kwaliteit Montage.
  de pallet is van slechte kwaliteit, dus schonk hij zijn chips; toast niet altijd hetzelfde gebakken.

 

broodrooster Kelli KL-5069

Onlangs kocht een broodrooster van het bedrijf Kelly. Ik hield echt van zijn ontwerp. Het is gemaakt in zwart mat en niet vervuilen. De gemiddelde tijd van het roosteren van brood 2-3 minuten. Veel gebruikers klagen over de slechte kwaliteit wordt gedaan in een pan, maar ik heb hem geen problemen zijn ontstaan.

Supra TTS-217

f890a46dcca7287acdeac9314ef2573c - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Dit model heeft een klassiek ontwerp in een donkere kleur en een standaard set van functies. Friet 2 toast op hetzelfde moment, de mate van de vis gaar waarin u volgens uw smaak. Op de onderkant van het ontwerp is de speciale lade, waarvan het de bedoeling is om te verzamelen de kruimels. Het gemakkelijk kan worden verwijderd, gereinigd en vervolgens geretourneerd naar de plaats. De tester heeft geen zorgvuldige onderhoud. Het zal genoeg zijn om te veranderen van de pan een aantal keer voor het reinigen van de behuizing met een vochtige doek, het vermijden van de knoppen.

Het aantal vestigingen
2

Zaak materiaal
Kunststof

Mate van roosteren
7

  7 functies van roosteren; heeft een lade voor het verzamelen van de kruimels, de knoppen zijn niet verwarmd; de body is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof; het combineert twee functies: verwarmen en ontdooien.
  de case gemakkelijk vuil en moeilijk gewist; lange en ongelijke koken toast.

 

broodrooster Supra TTS-217

Een goede broodrooster. Ik gebruik het elke dag. Kan niet zeggen dat iets slecht over hem. Het brood is geplaatst in het toestel volledig en niet vast komen te zitten. Koken is vijf minuten, maar het hangt allemaal af van het gekozen niveau van de vis gaar. Een paar keer per week reinigen van de machine, verwijder het deksel en schud alles uit de kruimels..

Lijsten van de beste

Sinds de bouwmarkt is oneindig veel modellen van een ander type operatie, is het moeilijk om het past allemaal in de beoordeling. Daarom besloten we om het beschrijven van de beste in de volgende drie categorieën:

  Handleiding. Automatisch. Horizontale.

Beschouw elke categorie hieronder.

Handleiding

9543cfbff8ed8a585f766ca4a43a9dd7 - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Handleiding Sandwich Broodrooster om te gaan met het roosteren en broodjes perfect. Eenvoudige bediening kunt u het apparaat gebruiken met aan elke gebruiker, zelfs een kind kon hem maken. Geen speciale zorg nodig, genoeg om veeg de behuizing af met een vochtige doek, het vermijden van ‘hot spots’.

Type
Handleiding

Gewicht
0,2 kg

Afmetingen
40х40х20 cm

toaster Sandwich Broodrooster Handleiding

Automatische

45cbd3b4d0b58d839f9b8c9ea1519aba - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Bosch TAT 3A011/3A012/3A014/3A016 eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit in het werk model. Volledig geschikt voor gebruikers die niet extra functies.

Kracht
980 W

Het aantal vestigingen
2

Gewicht
1.7 kg

Afmetingen
19х16 cm

Zaak materiaal
Kunststof

vaatwasser Bosch TAT 3A011/3A012/3A014/3A016

Horizontale

d9064740f86de237716053d790b7c4f0 - TOP 7 beste broodroosters: wat te kiezen, voors en tegens, beoordelingen

Gastrorag-TOP3 ontworpen voor het opwarmen en het roosteren van stukken van elke grootte in seconden. Het apparaat heeft een 4 kwarts buis fungeert als een verwarmingselement. Het ontwerp bestaat uit een lade voor het verzamelen kruimels. Met zijn hulp kan de gebruiker gemakkelijk schoonmaken van het apparaat van de ongewenste baby ‘ s, die kunnen etteren en interfereren met de werking.

Land van herkomst
China

Spanning
220

Kracht
2 kW

Breedte
460 mm

Diepte
250 mm

broodrooster gastrorag-TOP3

Wat te zoeken bij het kiezen

Ieder van ons wordt geconfronteerd met een keuze van sommige apparaten kan niet beslissen welke te kiezen, want u wilt kopen is niet spijt hebben zich na het eerste gebruik. Dus we willen graag u aandacht te besteden aan de volgende parameters:

Het aantal vestigingen. Er zijn twee soorten van broodroosters – twee of vier divisies. Hun aantal is rechtstreeks van invloed op de bereidingstijd. Het model met vier secties is perfect voor gebruik in een groot gezin. Zaak materiaal. Modellen met kunststof behuizing, goede temperaturen, maar het toewijzen met een onaangename geur. Daarom, veel liever apparaten met metalen behuizing. Hier wordt elke koper komt naar eigen voorkeuren. De aanwezigheid van de pallet. Hij verzamelt alle kruimels van brood en staat hen niet toe om te verbranden in het toestel. Indien nodig, gemakkelijk worden verwijderd, gewassen en vervolgens geplaatst. Power. Voor iedereen die niet een geheim dat de macht heeft invloed op de snelheid van het apparaat. Aanbevolen te kiezen voor de broodroosters, de capaciteit van 800 – 1500W.