vrouwengeheimen

f0087f48ad1d73dfd0f7e5513ab52e16 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies
stijl

TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

In onze tijd in de voorkant van een man is een grote selectie van gadgets, van de hoofdtelefoon aan auto ‘ s. In dit artikel zal u meer informatie geven over de bouw stofzuiger.

De definitie van deze techniek en het verschil van de gewone stofzuiger vaag. De eerste”omnivoor.” Ten tweede, een krachtige motor.

f0087f48ad1d73dfd0f7e5513ab52e16 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Bort BSS-1010

b4b1a0a9f89e41eee5f2b97cf73f3236 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Opent onze rating lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken stofzuiger Bort BSS-1010.De stofzuiger het lichaam is geheel gemaakt van plastic en maakt het gemakkelijk te reinigen behuizing na elk gebruik. Ook is er een functie “natte reiniging”, dat geeft de kans om zich te ontdoen van de lappen, dweilen en snijd het reinigen van de tijd in de helft. De stofzuiger uitblaast gezuiverde lucht. De kit bevat een speciale spuitdop grote puin en een spleet spuitmond schoonmaken van fijne deeltjes (zand, cement, etc.). Ook hij doet niemand kwaad, als het is verbazingwekkend lage geluidsniveaus (82 dB). De wielen zijn verantwoordelijk voor de beweging, stevig en hebben een goede stabilisatie.

Kracht
1000 W

Container capaciteit
10 liter

Soort stof
Container

De mogelijkheid om een extra tool
Geen

Lengte snoer
2,5 m

Gewicht
3.8 kg

gebouw schoner Bort BSS-1010

  lage gewicht (3,8 kg); een laag geluidsniveau (82 dB); natte reiniging.
  op plastic het stof is neergedaald; het vacuüm is instabiel vanwege het geringe gewicht.

Ik kocht twee jaar geleden. In principe zijn alle gelukkig, er zijn alleen een paar “maar”. De eerste en meest basale: het is volkomen ongeschikt voor bouwmaterialen. Als een huishoudelijk reinigingsmiddel – het is goed, maar, sorry, maar nee. Ten tweede, de filter verstopt raakt erg snel: als u het reinigen van minstens 3-4 keer per week, zie je een ander schoner, omdat je het niet wilt. Persoonlijk ben ik een huis van bakstenen breken niet, en I love it.

Makita VC2512L

7473d6123736551563960613b1e8880c - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Hiermee opent u de top vijf van het model, genaamd de Makita VC2512L. Dit model is volledig vervaardigd in kunststof koffer. Er is een handige functie: bij het inschakelen van de aangesloten gadget schakelt automatisch over op de stofzuiger, en zal u toelaten om minder zorg over de resten van bouwmaterialen. Daarnaast is er een goede stabilisatie-systeem: twee grote achterwielen zijn verantwoordelijk voor de stabiliteit en de voorkant twee kleine voor de gladde bochten.

Container capaciteit
25 liter

Kracht
1000 W

Kabel lengte
5 m

De connectiviteit van de gadget
Ja

Aard van de stofcollector
Zak/container

Gewicht
8 kg

gebouw schoner Makita VC2512L

  een grote stabiliteit en stabilisatie; auto shut-off van de stofzuiger bij het inschakelen van het aangesloten instrument.
  het ontbreken van een afdichting tussen de stofzak en de motor.

Ik heb twee keer gebracht voor een reparatie, maar mijn broer maakt gebruik van precies hetzelfde en geen problemen. Of ik gebruik het niet om de bestemming, of het model was gebroken. In ieder geval, de cleaner persoonlijk vind ik het in de bouw – een onmisbaar ding. Voorkomt dat de buis geplakt stenen, en ze zijn te lang, te verwijderen.

Bosch GAS 20 L SFC

5ac94d2732f704e84042081dcc6fb318 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Stofzuiger Bosch GAS 20 L SFC is uitgerust met een groot compartiment puin (6,7 liter). Er is technologie Click&Clean quick stof verwijderen en een uitstekend zicht tijdens het reinigen met een stofzuiger. Filter dit model is uitgeschakeld voor semi-automatische technologie van de SFC. En een andere handige functie tijdens de bouw – drogen van vloeibare materialen. Met deze functie hoeft u niet te wachten op een paar dagen totdat de verf of lak droogt. Start de aangesloten functionaliteit gebeurt er met de stofzuiger op hetzelfde moment. Er is een speciaal compartiment waar zijn alle kleine onderdelen en gereedschappen waar ze niet naar beneden vallen en niet verdwalen.

De container
Tas + stofzak

Kracht
1200 W

Container capaciteit
15 liter

De lengte van de draad
3 meter

Gewicht
6 kg

De mogelijkheid om verbinding te maken met de functionaliteit
Ja

gebouw schoner Bosch GAS 20 L SFC

  technologie Click&Clean; het drogen van het vloeibare materiaal; een semi-automatische reiniging van de filter; ruime compartiment puin (6,7).
  de kunststof behuizing van het stof is neergedaald; geen brede spuitmond.

Zelfs zeer waardige model! Persoonlijk vind ik het bijna allemaal. Een stofzuiger kan het verwijderen van stof en spanen waanzinnig handig. Puin groter hij niet waarnemen, omdat er geen grote bijlagen, maar als je dat doet decoratieve reparaties, dan is het zeker een goede keuze!

MIE Ecologico Maxi

cd1144fb8908976d1fa60de2c345e8ae - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Begint de bovenste drie model MIE Ecologico Maxi. Deze stofzuiger heeft een scheidingsteken. De stofzuiger kan snel schoon dankzij de unieke structuur van het filter en een vuilniszak. Ook is er de optie van natte reiniging, het verminderen van het schoonmaken van de tijd en het verbeteren van haar kwaliteit. De slang wordt vastgezet met de hulp van speciale klemmen die zorgen voor een veilige bevestiging. Uniek onder de stofzuigers technologie: past de macht. Nu, een schoner is in staat om schoon te maken en de vloer en de gordijnen!

Connectivity technology
Ja

De grootte van het snoer
8.2 m

Gewicht
15 kg

Container capaciteit
3.5 liter

Kracht
1000 W

De container
Tas + stofzak

gebouw schoner MIE Ecologico Maxi

  de macht aanpassing; een betrouwbare bevestiging van de slang; – afscheider; nat reinigen; een snelle reiniging.
  het snoer moet de wind handmatig.

Waardig van een goede reiniger. Ik op het eerste gespaard, immers het geld, maar het bleek niet tevergeefs. Reinigt perfect. Sorry maar één slang, is natuurlijk lastig. Ook van de nadelen staat dit feit: vanwege de omvang is het onmogelijk om te wassen, onder het bed of kast. Maar in alle andere parameters het is prachtig!

Arnica Hydra Regen Plus

636313d807b8fed9a8621a341d4b9aa9 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Zilver is de cleaner genoemd Arnica Plus. Deze stofzuiger heeft een stofzak en het scheidingsteken voor maximale zuiverheid bij de oogst. Tank afval – ondoorzichtig. Ook Arnica is de meest krachtige stofzuiger op de markt. (2400 watt).

Gewicht
7 kg

De mogelijkheid om verbinding te maken headsets en andere apparatuur
Geen

De stofcollector
Tas + stofzak

Container capaciteit
1.8 liter

Kracht
2400 W

Kabel lengte
6 meter

gebouw schoner Arnica Hydra Regen Plus

  de aanwezigheid van de afscheider; de aanwezigheid van de Aqua-filter; krachtig (2400 watt).
  sluit geen elektronica; het snoer automatisch afgewikkeld.

Waarschijnlijk de beste stofzuiger in mijn leven. Ik heb nog nooit zo eenvoudig geweest om te wassen het appartement waarin ze niet in staat was. Er is maar één nadeel: vanwege de ondoorzichtige tank is niet duidelijk, je moet gaan gooien of niet. Maar de voordelen van de afsluiting van dit nadeel.

Karcher SE 4002

d4099a67df2f46f3de87e4b30fe89d81 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Hier zijn de beste van de – Karcher SE 4002. Deze stofzuiger heeft terecht verdiend deze titel. Het is volledig bestand tegen schokken, en het zal nuttig zijn op de site. De handgreep is ontworpen op basis van de technologie van de drie-in-één, zodat u comfortabel kunt dragen voor de stofzuiger, en het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en niet zal worden gevoeld bijna 8 kg (7,8 kg). Er is een speciale aparte tanks van schoon en vuil water, zowel verwijderbare. Er is de optie van het nat reinigen en technologie “Nozzle-cleaner” zal verminderen de droogtijd met 50%.

De lengte van de draad
7,5 meter

Gewicht
7.8 kg

Kracht
1400 W

Container capaciteit
4 liter

Garbage collection
Tas + stofzak

De aanwezigheid van aansluitingen
Ja

gebouw schoner Karcher SE 4002

  schokbestendige behuizing; 3-in-1 pen; technologie “nozzle-cleaner”; de mogelijkheid van natte reiniging.
  water tank large (hoogte van 37 cm).

Ik gebruik het voor ongeveer een jaar, en er zijn geen klachten, alles werkt prima, ik vind het leuk. Deze mobile helpt de hele tijd!. U kunt snel veranderen van een conventionele stofzuiger, zoals bij het schoonmaken belangrijk. Waarschijnlijk verwijdert al het vuil in mijn appartement. Toen ik in het appartement van reparaties, het was niet gevoeld, want het is niet al het stof en vuil. In het Algemeen, alle adviseren!

Lijsten van de beste

Om te helpen de koper de keuze te bepalen, zullen we u vertellen over de beste stofzuiger in de weergegeven categorieën:

  Budget. De beste voeding. Licht van gewicht.

Begroting

ef14df24b0a14c73522c669a6368dc63 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Budget record stofzuiger is de eerder genoemde stofzuiger Bort BSS-1010. Om toe te voegen aan het bovenstaande slechts enkele kenmerken: naast de prijzen voor deze stofzuiger staat nog steeds en mobiliteit (250х375х295 mm). Een stofzuiger kunt u eenvoudig uitvoeren, zelfs in een rugzak.

gebouw schoner Bort BSS-1010

Beste power

8e44323c5d7103459cd8823c3f1ffafc - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Philips Performer FC8924 – dat is de meest krachtige stofzuiger. Deze kenmerken – 2200 W stroomverbruik 500 watt aan zuigkracht. Is een record hoge cijfer in de markt. Daarnaast is het uitgerust met een backlight functie van een verdieping, en heeft een automatische uitschakeling. Komt ook met een speciale Triactive mondstuk GELEID. gebouw schoner Philips Performer FC8924

Licht van gewicht

72ca561236bb9bb437ad82d384ac9c49 - TOP 7 beste bouwmaterialen: hoe te kiezen, functies

Indien de koper een belangrijk gewicht van de stofzuiger, het meest mobiel in dit geval zal THOMAS Quick Stick Familie. Deze stofzuiger handleiding, en de afmetingen zijn zeer klein, kan overal worden opgeslagen (112х23х11.5 cm). Gewicht 2.1 kg, dat is een record. Stroomverbruik – 150 watt, zodat u in staat zullen zijn om het te gebruiken.

gebouw schoner THOMAS Quick Stick Familie

Wat te zoeken bij het kiezen

Bij de aankoop van een gebouw schoner, rijst de vraag: op welke kenmerken om naar te kijken?

Eerst en vooral, moet u om te beslissen over het doel van het gebruik. Als u met behulp van thuis, en het maximum van spanen en stof, speciale aandacht besteden aan het bestaan van een functie van natte reiniging, de grootte en de connectiviteit van de elektronische tool om de stofzuiger.

Als de stofzuiger is ontworpen voor volwaardige renovaties, op zoek naar een schoonmaker met een grote capaciteit, de aanwezigheid van de verschillende compartimenten en de lengte van het snoer.