vrouwengeheimen

bc92f60301bfa88c735200746088f865 1024x678 - TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review
stijl

TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review

Bordspellen zijn altijd Verenigd mensen van verschillende leeftijden. Tijd doorbrengen met het kind, of terwijl de avond in een kring van goede vrienden. De ideale manier om plezier te hebben en zelfs nuttig om vrije tijd door te brengen. In de huidige tijd zien we een breed scala van verschillende tafel spellen, en ze verschillen alleen in de complexiteit, apparatuur en natuurlijk de prijs.

In dit artikel, hebben wij een ranglijst van de TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review om uw tijd te besparen om u een aantal goede Raad games.

bc92f60301bfa88c735200746088f865 - TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review

De 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020.

Hoe breng een zaterdag avond? Het verzamelen van het gezelschap van vrienden, om te kijken naar een interessante film, en, natuurlijk, om te spelen in een aantal positieve spel. We beschouwen nu de producten die het meest populair in de 2019-2020 jaar. De beoordeling bestaat uit de volgende games:

  Bingo; Scrabble; Scrabble; Activiteit; Monopolie; Kolonisatoren; Munchkin.

Hieronder vindt u de omschrijving van het artikel, voors en tegens, beoordelingen en tarieven gepresenteerd aan de Raad games.

Lotto

Het spel, dat is bekend bij onze ouders, maar nu is ze erg in trek onder jongeren. De regels zijn simpel: u moet kiezen voor een kaart met nummers, en probeer de eerste te spelen sluit met chips. Dit spel geldt voor entertainment, en aan het ontvangen van geldelijke beloningen. Ook bingo is een universele game. Het kan gespeeld worden door kinderen. Vooral voor hen, de kaarten zijn afgebeeld met tekeningen van dieren, bloemen en planten, die helpt om veel te leren.

Apparatuur
24 kaarten; 90 vaten; chips; – tas

Leeftijd
Vanaf 5 jaar en ouder

Het doel van het spel
Sneller dan de anderen sluiten hun kaarten

Die is
Volwassenen; kinderen

Bordspel Lotto

  het leuke activiteit van oudere mensen; de mogelijkheid van het ontvangen van grote geldprijzen; baby cards; eenvoudige regels.
  niet gevonden.

Heel vaak hebben we te maken met vrienden en bingo spelen. Veel interessanter en leuker om te spelen wanneer het gaat om een groot bedrijf. Een onbeschrijfelijk gevoel als je het winnen van alle tegenstanders! En door de manier, de regels zijn niet ingewikkeld. Ook aangenaam is de children ‘ s versie van het spel, uitstekende gidsen voor het leren van iets nieuws.

Scrabble

Dit spel heeft een groot aantal chips dat past in een groot gezelschap van 6 personen. Alleen moet toevoegen de woorden van de gegeven letters en verdien meer punten en word je een winnaar. Maar het spel is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Het ontwikkelt zich de intellectuele en geestelijke vermogens. Geschikt vooral voor kinderen van de kleuterschool en de school leeftijden, hen te helpen bij het leren van rekenen en logisch na te denken.

Bekijk de Raad games
De hele familie;

Het doel van het spel
Verdien de meeste punten op gevouwen brief word

Leeftijd
5

Apparatuur
36 chips; het speelveld; zakje

Spelletjes Scrabble

  de mogelijkheid tot het spelen van een groot aantal personen (maximaal 6); geschikt voor zowel kinderen als volwassenen; ontwikkelt het intellect, leert het kind om te tellen.
  niet gevonden.

Scrabble kopen baby, en soms ook op zichzelf spelen. Mentale vaardigheden helpt te ontwikkelen, en vreemde taal. Dochter houdt van dit spel, en een heleboel getallen geleerd door middel van de geleerde. Een goede game die helpt bij het ontwikkelen van intellectueel.

Scrabble

Dit spel is gemaakt door het type van de geleerde. Gericht op de ontwikkeling van mentale vaardigheden. U moet verzamelen van woorden uit de brieven. De winnaar is de persoon die als eerste gooien al hun chips en behaalt de meeste punten. Ook, Scrabble is de perfecte pre-school leeftijd kinderen en volwassenen. Toegestane aantal personen in de game-4.

Apparatuur
Speelveld; 102 chips; 2 lege chips; bag

Het doel van het spel
Verzamelen van woorden uit letters

Soort spel
Een familie bedrijf

Leeftijd
6

Spelletjes Scrabble

  de mentale ontwikkeling; geschikt voor kinderen en volwassenen; mooie, kleurrijke vormgeving van de game.
  een groot aantal van chips (104), die kan worden voor hun verlies.

Voor mij de meest interessante spel van alle doorgegeven. Laat niet alleen leuk, en om na te denken en logisch te denken. Plus, het is geschikt voor kinderen. Vooral naar school, beginnen een beetje te begrijpen, dat in de rekening. Goed spel, en vooral handig. Meer soortgelijke games voor worden gemaakt.

Aktiviti

Dit mooie Bord spel stelt u in staat om stress te verlichten in een onbekend bedrijf, maar biedt ook de mogelijkheid om te spelen voor mezelf en om te delen. De essentie van het spel is te raden van woorden die beschrijft uw partner. Per minuut de tijd die nodig is om te raden zo veel mogelijk woorden. Het spel is ideaal voor een grote groep jonge mensen en is niet geschikt het spel van twee mensen.

Het doel van het spel
Denk dat het grootste aantal woorden

Die is
Kinderen en volwassenen

Leeftijd
12 jaar

Apparatuur
Kubus, zandloper, 55 kaarten, 330 woorden

Bordspellen Activiti

  keuze groot bedrijf (12 personen), kinderen en volwassenen; het brengt vreemden.
  niet gedetecteerd.

Ontzettend leuk spel! Elk weekend, vergaderen met vrienden en plezier hebben. Dit is heel positief en een goed spel, alleen de tijd is gegeven slechts een minuut om te raden. Maar dit is het hele punt, dus het wordt beter en grappiger, omdat sommigen het niet laten zien wat het beeld is. Mijn vrienden en ik hou ervan!

Monopolie

Interessant spel, waarmee je de rol aannemen van een zakenman, en vernietigen van al hun vijanden. De mogelijkheid tot het bouwen van huisjes, hotels, het kopen van dure auto. Het enige doel – om niet naar de gevangenis. Het spel is geschikt voor mensen van verschillende leeftijd categorieën. Beter als uw bedrijf een samenstelling is van 4 tot 6 personen. Het is moeilijker om te winnen, maar de interesse wekt meer en meer.

Die is
Kinderen, volwassenen

Apparatuur
10 chips, bankbiljetten, speelveld, 32 chips met de “huizen” van 16 kaarten met “Kans”, 16 kaarten “Treasury”, kaarten, 12 hotels, 2 dobbelstenen, 28-kaart met het recht van eigendom van de speler

Doel
Vernietigen rivalen en niet naar de gevangenis gaan

Leeftijd
8 jaar

het bordspel Monopoly

  geschikt voor kinderen en volwassenen; de ontwikkeling van de logica; je kunt spelen als een familie.
  kost veel tijd op het spel, afhankelijk van het aantal spelers; complexe regels.

Het spel is verslavend, ik wil winnen, maar niet zo eenvoudig. De regels zijn niet eenvoudig, moest gaan zitten om na te denken wat en hoe. Maar in het Algemeen, vraag ik me af, speelde met de hele familie, in het gezelschap van kinderen. Ontwikkelt logica en leidt het denken in de goede richting. Mijn familie vond het leuk.

De kolonialen

c624df0e8366600d4d80cbf1c6832243 - TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review

Dit spel heeft een beetje gelijkenis met een monopolie. In het spel moet je op het verbeteren van het land, om te gaan met de economie, en wordt de meest succesvolle en invloedrijke persoon in de wereld. Het toegestane aantal spelers 2 tot 4 personen. Het spel bestaat uit het gooien van een dobbelsteen, degene die het eerst scoort 10 punten en word de rijkste zakenman. Ook is het spel bevordert het trekken van wiskunde en Economie.

Apparatuur
Kaarten: land-19; zeeën 6; 9 havens; grondstoffen-95; 25-ontwikkeling; 4-de bouw; 1-de handel; 1-het leger. Spel stukken, 18 penningen, 2 dobbelstenen.

Doel
Het verbeteren van en het verwerven van nieuw land

Leeftijd
Vanaf 10 jaar en ouder

Soort spel
Een familie bedrijf

Bordspel Catan

  ontwikkelt wiskunde en Economie; ontwikkelt logica, geschikt voor kinderen en volwassenen.
  een groot aantal van de kaarten en chips gemakkelijk verloren (160 kaarten, 18 penningen, en 2 dobbelstenen); complexe regels.

Een van de meest favoriete spellen! Ja, de regels zijn niet eenvoudig, maar het is noodzakelijk om te begrijpen en het proces alleen maar omhoog gaat. Een grote verscheidenheid van kaarten, een mogelijke verlenging van het land. Doorbrengen van de vrije tijd met het hele gezin. Stel voor!

Munchkin

Dit spel wordt het meest populair onder moderne bedrijven. Fans van de film Lord of the rings zal dit spel! Je moet monsters vernietigen, om een enorme hoeveelheid schatten, soms bedriegen, en te vervangen door hun kameraden. Want zonder dat, om te winnen wordt onbereikbaar. In de Munchkin is er geen limiet op het aantal spelers, echter, de twee van ons afspelen.

Soort spel
Familie bedrijf

Doel
Om het bereiken van een hoog niveau

Leeftijd
10 jaar

Apparatuur
Kaarten: deur-95; schat-73; 6-spelers. 1 van de dobbelstenen speelveld

Bordspellen Munchkin

  kan spelen van een aantal van de mensen; de ontwikkeling van het denken; geschikt voor jongeren en volwassenen.
  het lange proces van het spel (40 minuten).

Een verslavend en leuk spel. In het spel gaat ongemerkt. Doden monsters en krijgt goud, misschien, zal een beroep op alle. Een min – vrienden ergeren zich aan elkaar, maar dit is een spel, dit zijn de regels. Maar het proces zelf is erg spannend en intrigerend. Persoonlijk vind ik het te spelen. Suggereren.

Lijsten van de beste!

Na bestudering van een groot aantal games op te bieden, hebben we besloten om in onze Top een paar opties die worden beschouwd als de beste en geschikt zijn voor verschillende categorieën van mensen. Onze lijst bevat de volgende games:

  Voor de kinderen. Voor de onderneming. Met eenvoudige regels.

Laten we eens kijken naar elk van hen.

Jenga voor kinderen

d0df118a098224b8193c6084c5a41bef - TOP 7 beste Board spelletjes 2019 – 2020. Beoordelingen, gedetailleerde review

Echt geweldig spel dat laat je niet alleen plezier hebben, ook voor het ontwikkelen van de logica, het uithoudingsvermogen, de motorische vaardigheden, geduld en onmiddellijke reactie. De punt van het spel is om torens te bouwen en de winnaar is degene die in staat zal zijn om het reproduceren van de hoogste en robuust ontwerp. Het kan gespeeld worden als één voor één, en het bedrijf.

Bordspellen jenga

Opstarten voor het bedrijf

Ik wil benadrukken: het opstarten van het spel is ontworpen met de nieuwste technologie. Mijn droom is om een bedrijf en het bevorderen van hun eigen projecten? Dan moet je gewoon het spel te spelen. Maar vergeet niet dat zonder de mogelijkheid van onderhandelingen over en de juiste moves, niet zo gemakkelijk te winnen. Wat is zichtbaar plus het spel is dat het niet alleen een spel, oefen je de vaardigheden van onderhandelen en leren om doelen te bereiken. Toegestane aantal spelers: 3 tot 5 personen.

tabel games Opstarten

5 tweede regel – met eenvoudige regels

Interessant leuk spel met eenvoudige regels. Is de doos en de kaart, die wordt gegeven 3 vragen, en op elk van hen moet u antwoord binnen 5 seconden. Bijvoorbeeld: 3 gedichten van Lermontov, of 3 machine model. Als u niet, ze blijven zitten, en uw metgezel op gaat. Het is mogelijk om te spelen als een paar, en maximaal 6 personen.