vrouwengeheimen

7ba45bdc560f43a5a7bcdc25ec92d288 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen
stijl

TOP 7 beste 2 din radio ‘ s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Om niet alleen te voelen, automobilisten gered radio. De meeste radio ‘ s zijn gemaakt meer perfect en universele steun is het niet alleen mogelijk om te luisteren naar favoriete melodie composities, echter, om te weten dat de meest verse innovaties, radiopages het weer en de sportieve resultaten volgens de radio.

7ba45bdc560f43a5a7bcdc25ec92d288 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

TOP 7 beste head-unit 2 din

In de moderne wereld is er een enorme hoeveelheid die kan worden onderscheiden door de kenmerken autoradio ‘s, hebben we een analyse uitgevoerd van alle fabrikanten, en heeft zijn top beste modellen van radio’ s:

  Pioneer AVH-170. Alpine IVE-W585BT. Prology MDN-2900TVR. Pioneer SPH-DA120. KENWOOD DPX405BT. KENWOOD DPX305U. Alpine IVE-W535BT.

Laten we ons wenden tot een meer gedetailleerde beschrijving van de gepresenteerde modellen.

Pioneer AVH-170

92e0f4032640040ebd5546c3395fb7bc - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

De gepresenteerde apparaat is perfect voor uw auto, vormen een heel aangename en leuke sfeer in de auto, zal de passagier in staat zijn om zich te amuseren door met het kijken van films tijdens het reizen. Enorm gevoelig display niet scheidt de bestuurder van de controle van de auto. Het apparaat rustig accepteert muziek, video ‘ s of grafische bestanden.

Touchscreen display
6.2 inch

Max. kracht
4×50 W

Afspelen vanaf USB
Er

  goed scherm met grote grootte; USB-ondersteuning; DVD-speler; een uitstekende geluidskwaliteit; perfect werkende besturingssysteem.
  het scherm is zeer eenvoudig vuil.

 

radio Pioneer AVH-170

De gepresenteerde apparaat is een van de beste aankopen voor zo ‘ n lange tijd. Enorme gevoelige display, een lichtgewicht ontwerp, diverse filters lage en hoge frequenties, heeft ook een instant rewind. Het geluid van dit model is geweldig, het is ook mogelijk om aan te sluiten op de versterker met tulpen. In aanvulling op het apparaat hebt gekocht een rearview camera van de automatische weergave van het display. Twee maanden van gebruik van enige minnen is niet gevonden, ik aanbevelen!

Alpine IVE-W585BT

66e0371d799e656bc99293a05d07709d - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Dit model heeft een uitgebreide keuze aan moderne functies, audio-instellingen, en daarnaast is het mogelijk om de functionele TuneIt met de relatie met het sociale netwerk Facebook. De geluidskwaliteit is uitstekend breidt uitgebreide compatibiliteit met verschillende apparaten met een geïntegreerde Bluetooth-module.

Touchscreen display
6.1 inch

Max. kracht
4×50 W

Afspelen vanaf USB
Er

  geweldig geluid kwaliteit; vrij hoge snelheid van het apparaat; de mogelijkheid tot het spelen van een flash drive of IPod. de Bluetooth-verbinding.
  het is niet geopenbaard.

 

auto radio Alpine IVE-W585BT

Wat is wilde, en gekocht. Absoluut geen spijt van. Gebruikt het apparaat zonder versterkers en subwoofers, speelt op regelmatige akoestiek. Ik ben zeker geen fan van de muziek, maar als je zorgvuldig om te begrijpen van de instellingen, spelen nog beter zal zijn. Het vermogen om te veranderen de afbeeldingen op het “bureaublad” is erg blij, elke dag zet ik nieuwe foto ‘ s. Radio pakt geweldig uit. Niet in de gaten glitches en bevriest, maar de minnen kan worden opgemerkt alleen op zo ‘ n hoog prijskaartje, maar anders, ik ben erg blij, ik adviseren.

Prology MDN-2900TVR

6894fdbfc10bed32e60b14f97cd81c9d - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Het apparaat is luxe ingericht radio navigatie multimedia center met geavanceerde optie – gesture control. U kunt het volume aanpassen of het wisselen van muziek, beweging van de pols in de voorkant van het scherm, niet zijn ogen van de weg af. Ook is er een multi-gekleurde achtergrondverlichting van de toetsen.

Weergeven
6.2 inch

Kracht
4h55 W

Afspelen vanaf USB
Geen

  fatsoenlijke audio afspelen; GPS-navigatie; op verzoek leverbaar gesture control; die is aangesloten via Bluetooth.
  de meeste van de agentschappen worden via de afstandsbediening.

 

ontvanger Prology MDN-2900TVR

Ik gebruik dit apparaat, natuurlijk, niet zo lang geleden, echter, zonder uitzondering, kan het Uiten van hun mening. Vond het feit dat, naast de standaard opties, hoe uitgerust elke auto, dan is er een DVR in aanvulling op de optie Navigator. Navigator is zeer goed, creëert snel routes, die ik nooit in de war raken. De Griffier was erg blij met de kwaliteit van het opgenomen materiaal. Ik kan niet benadrukken het feit dat het apparaat beschikt over een ingebouwde TV-ontvanger.

Pioneer SPH-DA120

4cee5c2a947437325b302fe5e26984c4 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

De gepresenteerde apparaat is uitgevonden speciaal voor de gebruikers zijn actief geïnteresseerd in telefoons, het verzamelen van een groot aantal praktische functies en management systemen, afdeksysteem stem commando definitie, en de methode van controle, volgens Bluetooth. Met deze autoradio kunt u meerdere toepassingen, navigatie, om te luisteren naar favoriete muziek, video ’s of foto’ s met je smartphone, en naast dit alles, om hem op te laden.

Weergeven
6.2 inch

Kracht
4×50 W

Afspelen vanaf USB
Er

  fascinerende uitstraling, een uitstekende stem ondersteuning; eenvoudige interface; goed verbonden met de knoppen op het stuurwiel; voice control.
  ziet niet de fabriek parkeersensoren.

 

radio Pioneer SPH-DA120

Gewijzigd eigen radio op dit apparaat. Het projecteren gewoon op een heuvel, vrienden denken dat ik in de auto gemonteerde tablet. De radio in de auto ziet er geweldig uit, erg trendy en duur. Ongelooflijk blij met het feit dat het apparaat onderzoekt alle formaten van audio en video. Scherm grote, in het oog springende. De sensor reageert heel goed op. We waren blij met de functie carplay, opgehouden te worden afgeleid door een smartphone.

KENWOOD DPX405BT

20b813985c7c69780001fce5bcdbe068 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Dit model heeft een maximaal vermogen van 4x50w, het heeft ook een ingebouwde Bluetooth-apparaat voor draadloze communicatie, dat is een enorme troost voor de meeste automobilisten. Een groot scherm, dat trekt de aandacht van veel kopers.

Radio
Digitale tuner

Grootte
181х111х158 mm

Gewicht
1600 g

  heeft een goede functionaliteit; uitstekende klank; een grote selectie van verschillende kleuren thema ‘ s.
  niet gevonden.

 

auto KENWOOD DPX405BT

Ouders gaven de auto een verjaardag. Zeer tevreden, goede leest USB flash drive 64 GB smartphone, verbindt erg snel. Ik kan niet spreken van een goede verbinding, die klinkt erg luid. Ik kan u horen, en ik horen. Bijna al gemeld dat wanneer ingeschakeld, zal twinkle, zoals de kerstboom, zeker, dat is zo, maar het is een zeer snelle boot en stak vervolgens precies hoe je de set-up.

KENWOOD DPX305U

8f8a29088cce6e657f14d46ef01bd516 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Apparaat uit de populaire Japanse merk heeft opgedaan grote populariteit onder de kopers vanwege de grote functionele mogelijkheden. Gemaakt in een vrij goede kwaliteit te bouwen. Handige en logische locatie van alle organen van beheer, aantrekkelijk uiterlijk zijn een grote favoriet van dit model.

Radio
Digitale tuner

Kracht
4u30 W

Gewicht
1500 g

  de aanwezigheid van kleurrijke achtergrondverlichting; goede kwaliteit geluid; wis alle controle.
  het is niet geopenbaard.

 

auto KENWOOD DPX305U

Gekocht voor mijn auto dit apparaat is ingesteld voor de receiver, de verbinding niet veel tijd. Na de installatie het geluid is heel veel veranderd, er was hoog, ook meer kunnen worden aangepast met behulp van de ingebouwde equalizer. Meer tevreden met het feit dat de achtergrondverlichting aan te passen, kunt u kiezen voor een specifieke kleur. Kan ik zeker aanraden het model op de radio.

Alpine IVE-W535BT

23f86b77b172b9ef568cdf6741fd29a6 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Deze radio is speciaal voor de exclusieve activiteiten van de AV. De uitstekend klinkende audio breidt haar uitgebreide lijst van de vergelijkbaarheid met andere systemen. En niet te vergeten de geïntegreerde Bluetooth module en extra DVB-T-ontvanger.

Radio
Er

Kracht
4×50 W

Grootte
180х100х160 g

  problemen bestaan niet; de mogelijkheid om de controle touchscreen met handschoenen aan; uitstekende geluidskwaliteit;
  niet gevonden.

 

auto radio Alpine IVE-W535BT

In de tape als het geluid, want het is op een hoog niveau, dit toestel zal spelen perfect zelfs de native speakers van de auto. De interface is zeer eenvoudig in gebruik, grote touch-knoppen, die verantwoordelijk zijn voor het schakelen van tracks. Gemakkelijk voor u om te vinden van nummers op het USB, naast het eenvoudig aanpassen van de radio. Voor degenen die willen kopen een goede 2 din-cassette-speler, kan ik zeker aanraden dit model!

Lijsten van de beste

We voerden de analyse van de meeste modellen van radio ‘ s, en wilt u voorzien van een lijst van de beste in een bepaalde categorie:

  Goedkoop. Met een touch screen. Met GPS-navigatie

We gaan nu verder met de beschrijving.

Goedkope

d6bf76a9ece0fd5f3f1f010075b6f65f - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Pioneer MVH-AH180 is de beste goedkope radio van de Thaise fabrikant die graag een groot aantal automobilisten, vanwege de minimalistische stijl.

Diagonaal
6.2 inch

Kracht
4×50 W

Formaten
MP3/WMA

 

radio Pioneer MVH-AH180

Touch scherm

755c7d6e8834244d08bbf03c5cf0b332 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

JVC KW-M14 gedaan in een minimalistisch design. Het belangrijkste kenmerk van dit apparaat is erg helder en het contrast scherm. Het is erg prettig om mee te werken en films kijken.

Diagonaal
6.8 inch

Piek vermogen
4×50 W

Decoder
Dolby Digital

 

autoradio JVC KW-M14

Met GPS-navigatie

be091c63237dc76284b7b1f0e0f64212 - TOP 7 beste 2 din radio ' s: hoe te kiezen, type, beoordelingen

Alpine INE-W928R presenteert, is de top apparaat in zijn klasse, omdat het heeft vele verschillende instellingen voor het afspelen van inhoud is ook een navigatie iGo Prime.

Diagonaal
8 inch

Ondersteuning Voor Iphone
Er

Versterker
Vooraf

Wat te zoeken bij het kiezen

Op weg naar de winkel, moet je eerst weten wat radio u van plan bent te kopen. Selecteer de uitstekende kenmerken van de ontvanger, is het noodzakelijk om te kijken naar de volgende factoren:

Grootte

  • – radio er zijn verschillende hoogte 2din – 10 cm 1din – 5 zie het Eerste type van de radio ‘ s zijn duurder dan de tweede, maar hun selectie is klein.

Afneembare paneel

  • – de aanwezigheid van verwijderbare panelen helpt bij het opslaan van uw apparaat tegen diefstal.

Ondersteunde formaten

  • – in staat te stellen u voor het uitvoeren van media-bestanden, moet u een radio die ondersteunt bijna alle bestaande formaten.

Kracht

  • – peak power apparaat moet gelijk zijn aan de waarde van 4×50 W of meer.

Extra functies

  – waarom moeten ze worden afgeschaft? Inderdaad, de aanwezigheid van remote control, Bluetooth-connectiviteit, smartphones, navigatie.