vrouwengeheimen

7574d7ce10cc8915daa264d05e3a7aa0 - TOP 6 effectieve oliën tegen de nagel schimmel
stijl

TOP 6 effectieve oliën tegen de nagel schimmel

Een veel voorkomende ziekte van de nagel schimmel de oorzaak is van veel lijden en ongemak voor de patiënt. Wat traditionele geneesmiddelen kunnen worden gebruikt voor de behandeling? Praten over hoe om te gaan met de nagel schimmel met essentiële oliën.

Hoe werkt etherische olie tegen nagel schimmel

Oliën van planten verkregen door koude persing of distillatie, hebben geweldige mogelijkheden. Ze dringen diep in de weefsels, voeden ze, verbetering van de bloedcirculatie, hebben antiseptische en anti-oxidant boom. Elke essentiële olie heeft zijn eigen unieke samenstelling, en dit is te wijten aan de genezende kracht van deze stoffen. De traditie toe te passen olie in cosmetische en medische doeleinden kent een lange geschiedenis. Van de oude Indiase en Chinese geschriften bekend over de mogelijkheid van essentiële oliën om te genezen nagel schimmel en het meest effectief zijn de volgende zes.

De wonderbaarlijke macht 6-oliën

7574d7ce10cc8915daa264d05e3a7aa0 - TOP 6 effectieve oliën tegen de nagel schimmel

Tea tree oil tea tree Olie. Vergeet de schimmel helpt de essentiële olie van de tea tree te gebruiken als kompres op de aangetaste nagel of toegepast in de vorm van laden. Deze olie heeft een sterke antibacteriële eigenschappen, stimuleert het weefsel regeneratie en het immuunsysteem, heeft anti-inflammatoire effecten, doodt virussen en schadelijke bacteriën en ook verzacht en hydrateert de huid rond de nagel. Lees meer over schimmeldodende eigenschappen van de olie beschreven in het artikel: “tea tree Olie schimmel nagels en voeten.” Olie celandine. Celandine is een krachtige en zelfs gevaarlijke plant, maar de essentiële olie helpt bij het verslaan van de schimmel door zijn krachtige, helende, antiseptische reiniging van de actie. De olie wordt gebruikt in zuivere vorm, moet worden toegepast op een gestoomde, de gereinigde huid rond de nagel en de plaat twee keer per dag gedurende 15 minuten.

f719494efea53d41929ca86a781f0847 - TOP 6 effectieve oliën tegen de nagel schimmel

Zwarte komijn olie zwarte komijn Olie. Geteeld in het midden-Oosten, zwarte komijn lang gebruikt voor medicinale doeleinden, is het zogenaamde wondermiddel. De plant heeft het vermogen te versterken het immuunsysteem en bevorderen actief in het lichaam voor de bestrijding van de groei van schimmels en virussen. Voor een blijvend effect moet u het systematisch toepassen van de essentiële olie op de spijker, wrap met waterdichte stof en gedragen voor meerdere uren per dag. Fir olie. De uniciteit van fir is dat het produceert een grote hoeveelheid fungiciden – chemische stoffen die in staat van het doden van bacteriën en virussen. Fir-olie – een opslagplaats van nuttige eigenschappen, met inbegrip van dat het helpt bij het vernietigen van de nagel schimmel volledig. Om dit te doen in een maand, 3 keer per dag, het toepassen van de essentiële olie op de aangedane nagel en geven het volledig geabsorbeerd. De olie van de kaneel. De olie van de kaneel bast niet alleen lekker ruikt, maar heeft ook een antimicrobiële en anti-oxidant eigenschappen. Het perfect vernietigt pathogene champignons en helpt de nagel om snel te herstellen. Essentiële olie kan worden gewreven in de pre-stomen de spijker op zijn minst 2 keer per dag, niet wassen. Of hem bad twee keer per dag.

57e5247b6d0b5db8b2e806ed234c62c4 - TOP 6 effectieve oliën tegen de nagel schimmel

Patchouli olie, patchouli Olie. Olie uit de tropische struik heeft zo een krachtige desinfecterende werking, dat het zelfs werd gespoten in de ziekenhuizen om te voorkomen dat de verspreiding van virussen. Patchouli essentiële olie is uitstekend worstelen met de ontwikkeling van de nagel schimmel dankzij zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen. De olie kan worden gebruikt voor toepassingen op de geïnfecteerde nagel of in de vorm van de bakjes.