vrouwengeheimen

a6e2c5f48c09b1d6b958d221df69061a - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen
stijl

TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

Vroeg of laat elke auto-eigenaar wil opfrissen van de auto. Vandaag zijn er vele opties om het transformeren van de auto goedkoper. En car-wrapping is de meest populaire van de vele methoden. Naast het veranderen van het uiterlijk, de auto krijgt extra bescherming tegen stenen, stof en takken, het beschadigen van de lak.

We bestuderen een aantal informatie-en gerangschikt in de TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen, beoordelingen.

a6e2c5f48c09b1d6b958d221df69061a - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

Soorten films

Selectie van automotive films is vrij breed. In aanvulling op de basis-beschermende functie, een film kan transformeren uw auto onherkenbaar. En op het moment, fabrikanten van avtoplanet bogen op een indrukwekkend palet van kleuren en texturen.

En nu presenteren wij u een aantal soorten films:

Vinyl

  • (er is ook een gekleurd en doorzichtig, en heeft verschillende effecten, gloss, matte, en het doet het simuleren van materiaal).

“Kameleon”

  • (een van de meest bijzondere soorten autoplanet, omdat het verandert van kleur afhankelijk van de kijkhoek).

Carbon

  • (film gemaakt van koolstof wordt vaak gebruikt met het doel van het tunen van de auto en bestaat uit 3 of meer lagen).

Infiniti

  • (originele vinyl film met een metallic laag, het creëren van een spiegel effect dekking).

Polyurethaan

  (het is voldoende duurzaam film ontworpen voor het enige doel van het beschermen van het lichaam en schilderwerk).

Een ieder is speciaal en draagt zijn eigen unieke functie, dus je moet goed bepalen welk doel je gaat plakken de auto film.

b8de931e95f6589b85c82cb731d88737 - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

De voors en tegens

De weg film heeft een groot aantal voordelen, echter, de dekking is niet perfect, dus er zijn een paar nadelen van het gebruik:

  een snelle manier om de auto ‘ s verschijning; het gebruik is mogelijk, niet alleen in relatie tot het lichaam, maar ook van de salon; * bescherming van de lak van beschadigingen (mechanische en chemische belasting, slijtage, scheuren, chips); budget vervanging compleet schilderij van de machine; het gebruik van een film nooit zal geen schade body paint.
  relatief korte levensduur (8 jaar); een tijdrovende proces van het lijmen.

De manier van plakken

Er zijn twee manieren om het plakken van de wagen:

Droog. Nat.

Laten we eens kijken naar elke methode afzonderlijk.

c714ddd5a200357da605337b5f172211 - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

Droog

Voordat u begint taping, het is noodzakelijk voor het Ontvetten van het oppervlak en het reinigen van de auto tegen vuil en stof, ongeacht de wijze van plakken die u wilt gebruiken.

Het werk moet gedaan worden in een warme kamer, waar minstens 22 graden warmA. Verbonden film met een Föhn en gladmakende bewegingen. In sommige gevallen luchtbellen worden gevormd, kunnen ze worden verwijderd met een rubberen spatel. Soms loop van de tijd de bubbels zelf verdwijnen. Na het inpakken van de auto moet achterlaten voor 4-6 uur in een warme kamer, en na niet zijn toevlucht te touchless wassen in de week.

Nat

De essentie van de natte methode van lijmen is dat tijdens de werking van de tape is gelijkmatig bevochtigd schoonmaakmiddel voor een stevige grip. Na het plaatsen van de film op de rug, moet u droog het met een Föhn en veeg met een droge doek. Tijdens de vaststelling van het opblazen van zeepbellen, verdwijnt het binnen 14 dagen.

TOP 5 fabrikanten van vinyl films

Na analyse van een grote hoeveelheid informatie over een bepaald onderwerp, hebben we een rating van de beste fabrikanten van vinyl films. In de beoordeling nam deel:

  Arlon; Hexis; 3M; ORACAL; AUTO.

Laten we nu een kijkje nemen op elk van de vertegenwoordigde fabrikanten.

Arlon

f121fd1f09be060bdd00c78d781178fd - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

De amerikaanse producent van de film Arlon is erg populair in Rusland. Het bedrijf geraffineerde de samenstelling van de film en nu heeft ze een grotere sterkte, hoge kwaliteit van de klevende basis en het gebruik beschermt het oppervlak van het lichaam tegen ultraviolette stralen.

Arlon vinyl film

  hoge weerstand tegen automotive chemicaliën en benzine; dikte 100 micron; lange levensduur (10 jaar).
  nadelen wordt niet gedetecteerd.

Ik kocht de film Arlon metallic blauw. Voor beoordelingen een heel goede en betrouwbare film. Gevonden klasika op de advertentie en hij heeft me een band van slechte kwaliteit naar mijn mening. De film geborreld en werd peeling. Hoewel mijn vriend heeft dezelfde film is perfect in het tweede jaar. Ik was waarschijnlijk gewoon pech met de master.

Hexis

1a1a7187b98e334e307bf58de806f22d - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

De franse fabrikant Hexis lang geleden in de verkoop en won de erkenning onder auto-eigenaren. Heeft een enorm palet aan kleuren en texturen, om te voldoen aan de hoge eisen van veeleisende klanten. Daarnaast Hexis gestart met een exclusief aanbod van imitatie fluweel, leer en spiegel coating.

vinyl film van Hexis

  de laagdikte van 80 micron; een breed scala van texturen en kleuren (maximaal 100 varianten); levensduur van 6 jaar.
  minimale peeling van de film aan de randen.

Vinyl films geïnteresseerd is in een zeer lange tijd. Besloten om te plakken over mijn truck. Koos de franse film van Hexis. Autovinyle vast heel efficiënt en snel. Rit van ongeveer zes maanden en hebben geen problemen ondervonden. Gekozen voor een carbon coating. Ziet er cool uit en duur. Stel voor!

3M

d6fa1fac154a89feff6ec8f382474a5b - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

3M heeft lange won de liefde van kopers te wijten aan de kwaliteit van het materiaal en de duurzaamheid. De Amerikaanse fabrikant heeft de mogelijke omstandigheden, dus de film is bestand tegen extreme koude en hoge warmte zonder vervorming. Beschermende eigenschappen behouden blijven, ook op een hoog niveau, het voorkomen van mechanische schade aan het lichaam.

vinyl film 3M

  de dikte van 90 MKR; lange levensduur (8-10 jaar); weerstand tegen lage temperatuur; gemakkelijke demontage; geen lijm blijft op het oppervlak van het lichaam.
  een klein kleurenpalet (meer dan 32 varianten).

Op mijn auto die ik gebruik 3M gloss black. Sloeg over 4-5 jaar geleden en vandaag de film is in uitstekende staat. En nooit geborreld en werd niet vrijstaand. Prijs voor chique, kwaliteit is meer dan aanvaardbaar. Ik wil adviseren degenen die willen om de auto intact en zonder krassen.

ORACAL

3ada85d463b4a6ca9ab785133c0b5fc0 - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

Duitse vinyl film ORACAL voldoet aan de normen van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is de fabrikant biedt een breed scala van kleuren, texturen en effecten. Nu een zeer populaire vinyl film “Chameleon” van ORACAL. De duitse film niet vervagen in de zon of kraken onder de invloed van extreme temperaturen.

vinyl film ORACAL

  een groot assortiment van kleuren en texturen (150 soorten); de garantie van de fabrikant 5 jaar indien goed toegepast; gemakkelijke installatie en verwijdering.
  nadelen wordt niet gedetecteerd.

Ik beschouw het als mijn taak om te raden met een pvc-folie, de verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. Zelf zelfs voor een tweede auto vast te zitten, gelukkig te gek, want met de laatste vinyl (niet noemen van de naam van de fabrikant, om te voorkomen dat negatieve publiciteit) van het continue probleem. Oude slechte kwaliteit vinyl heeft unstuck komen in 2 dagen! Nou, als het geplakt, de lucht was doorgedrongen constant, waardoor de rimpel-geen kosten. Hier geen problemen, raden!

AUTO

94e82b1985d32068099a8f2546deb5d7 - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

AUTO – engelse merk. Is populair vanwege de unieke optische effecten. Het kleurenpalet zal indruk maken op elke kieskeurige koper. Een innovatieve lijn van VWS verschillend van alle bekende films met regenboog effect overloop.

vinyl film AUTO

  laagdikte van 75 micron; een breed scala van kleuren en texturen (130 soorten); goede leven (vanaf 6 jaar).
  tijdens de ontmanteling op de lak is een bepaalde hoeveelheid lijm; het complexe proces van het lijmen.

De kwaliteit van de AUTO is goed, de selectie is breed, en de prijs is goedkoop werken. Vinyl is normaal vastgelijmd aan de oppervlakte, luchtbellen en plooien werden waargenomen. Nou, niet unstuck komen voor een paar weken. Allemaal blij, ik tevreden!

Hoe gips een auto met zijn handen

Voordat u begint met het plakken van de machine, is het noodzakelijk om de voorbereiding van de gereedschappen, de kamer en de auto zelf. De kamer moet warm en droog is, anders is de film niet elastisch en kan het scheuren.

Hier is een lijst van gereedschappen die u zullen helpen:

  rubber/plastic spatel; spuitpistool; mes; 10% reinigingsmiddel; alcohol ontvetter; Haardroger.

0100bfae209ee1fc941df4a3341d2a67 - TOP 5 van de beste fabrikanten van pvc-folie voor auto, methoden van lijmen beoordelingen

U wilt nu berekenen van het verbruik van pvc-folie. Om correct berekenen, moet u uitgaan van de machine afmetingen en het lichaam het type. Bijvoorbeeld:

Auto sedan zal ongeveer 18-20 vierkante meter. In het geval van de machine-de universele graaf een minimum van 19 en 24 vierkante meter. Suv ‘ s zal veel meer nodig – 25-30 meter van vinyl.

  • Voor aanvang van de werkzaamheden

Wassen van de auto volledig en ontvet het oppervlak

  • met de hulp van speciale. fondsen. Het is het beste uit te voeren, het polijsten van de auto, de spiegel, zo gelijkmatig mogelijk verdeeld. De volgende stap wordt beschouwd als

Markup.

  Nodig om tape op het lichaam en voor het meten van elk stuk. Precies gesneden zal helpen met een stanleymes. Als u zelf toepast, is het beter om het te doen natte, want als je een fout maakt krijg je een tweede kans om de toepassing van de tape vlot en nauwkeurig. Als u een specialist op dit gebied, u-en-droge methode lijkt eenvoudig.

De volgorde van de acties tijdens de Natte methode van het lijmen van:

Uniforme vocht reiniging oplossing van het lichaam, waarop de film wordt toegepast. Om de film te distribueren aan een lot precies, het vermijden van luchtbellen en plooien. Als u de eerste keer niet lukt, krijgt u te pellen uit de band en probeer het opnieuw. Voorzichtig het gladmaken van de film met een rubber of plastic spatel. We moeten oppassen niet te beschadigen of breken van de coating. Het drogen van de film met een Haardroger totdat het volledig droog zijn (maximum temperatuur van 50-60 graden). Moet afnemen met een droge doek of tissue oppervlak te verwijderen gevormd bubbels. Kleine luchtbelletjes verdwijnen op hun eigen 5-7 dagen. Om te voorkomen dat vervorming en slijtage van de film mag Niet in voor een aantal dagen om de auto te wassen en rijden op hoge snelheid.