vrouwengeheimen

c672547d00159aeb755123eb3bec3548 - Tibetaanse dieet: 7 dagen om gewicht te verliezen
stijl

Tibetaanse dieet: 7 dagen om gewicht te verliezen

Mysterieuze en verre Tibet is doordrenkt in sprookjes en folklore van de Boeddhistische monniken. Hun lange levensduur en de eeuwige jeugd legendes. Tibetaanse dieet niet wat te eten in Tibet. Tibetanen liever gestoomd en rauwe groenten, gedroogd, gestoofd Yak vlees, rijst, bonen en tortilla ‘ s gemaakt van gerst meel. Moderne voedingsdeskundigen hebben gemaakt van de principes van voeding, combinaties van producten zijn met succes gebruikt in hun methoden.

Wat is een Tibetaanse dieet

Tibetaanse dieet is voornamelijk vegetarisch. De monniken nooit last van constipatie omdat nemen in uw dieet met veel groenten, meestal gekookt, zoals in het koude klimaat van de bergen is het beter om warm te eten.

Voedsel moet worden langzaam, langzaam, geniet van elke hap. In dit geval, u voelt de verzadiging van het lichaam en niet te veel eten. Volledig verstopt maag niet omgaan met de vertering van voedsel. Vullen met voedsel is het noodzakelijk voor 2 kwartalen, een vloeistof, en een links naar de lucht.

Het verteren van voedsel duurt ongeveer twee uur, dus in geen geval is het onmogelijk om een hapje te hebben en start de volgende maaltijd, totdat het alles verteerd. Water en thee zijn de 15 minuten. Vloeibare soepen, stoofschotels en verse groenten, de maag verteren in een half uur. Eieren, melk, kaas, granen en vereist een uur en een half, 2 uur, vogel — 3, en vlees 4 uur.

Kenmerken van de Tibetaanse dieet

Tibetaanse dieet verbiedt de opname van vloeistoffen tijdens de maaltijden. Water en thee is het beter om te drinken een half uur voor de maaltijd. Bij koffie kunt u voeg de gember en honing. Vervolgens kunt u op verplaatsen naar groenten, gevolgd door granen en daarna vlees of vis. Dat is, moet je om te beginnen met die voedingsmiddelen die gemakkelijk kunnen worden verteerd, en klik vervolgens op verplaatsen naar moeilijker.

Tibetaanse diet bevat geen zout, dus niet te veel papier in de echte smaak van eten. Maar je kan het toevoegen van een grote hoeveelheid natuurlijke kruiden. Van de granen wordt de voorkeur gegeven aan de rijst. Noten, kaas, kwark, bonen, soja vervanging voor vlees.

Meloen veroorzaakt gisting in de maag, dus eet ze afzonderlijk als een stand-alone product twee uur vóór of na de hoofdmaaltijd, of kunt vervangen door een diner. Hetzelfde geldt voor bananen, appels, bosbessen en blauwe bessen.

c672547d00159aeb755123eb3bec3548 - Tibetaanse dieet: 7 dagen om gewicht te verliezen

Het dieet van de Tibetaanse dieet

Ontbijt

Voor het Ontbijt tijdens de Tibetaanse dieet, je kunt het drinken van een glas melk of kefir met een sneetje toast. U kunt dit vervangen door mineraalwater en een enkele Appel of een glas appelsap met oranje.

Lunch

Voor de lunch, koken groente soep, gekookte bonen, vis, gebakken aubergine met wortelen, salades, tomaten, paprika ‘ s, komkommers, sla. Salade op smaak met plantaardige olie, voeg kwark, kwark of kaas.

Diner

Het diner bestaat uit kaas, noten, verse vruchten salade (granaatappel, sinaasappel, citroen, grapefruit, bessen, peren, druiven).

Meloen veroorzaakt gisting in de maag, dus eet ze afzonderlijk als een stand-alone product twee uur vóór of na de hoofdmaaltijd, of kunt vervangen door een diner. Hetzelfde geldt voor bananen, appels, bosbessen en blauwe bessen.

7 dagen afslanken

Tibetaanse dieet is laag in calorieën, zodat de stok niet meer dan een week, dan geleidelijk op te nemen in het dieet van vlees. De resultaten zullen niet laten zelf lang wachten, een week kunt u het verliezen van 3 tot 4 kg en beter te voelen.

Probeer te houden aan de beginselen van Tibetaanse monniken, wees matig in eten en blijf je jong en slank voor vele jaren.