vrouwengeheimen

f9dc4707bed80a334f1e2b36b83e5eba - Thermisch ondergoed: hoe kies voor vrouwen en mannen
fashion

Thermisch ondergoed: hoe kies voor vrouwen en mannen

Vandaag teramobile is niet geclassificeerd als specifiek kleding. Moderne meisjes zijn inmiddels geëvalueerd al zijn voordelen en begon haar garderobe aan te vullen en dit linnen. Het meest interessant is, is dat de dames ondergoed kopen voor zichzelf en voor hun mannen. Het is belangrijk om te weten hoe kies je het juiste ondergoed.

Enige tijd geleden, ondergoed werd beschouwd als een noodzakelijk artikel van kleding voor actieve sporters, vissers en jagers. Vandaag is de situatie drastisch veranderd, en de meest modieuze meisje woonde in zijn kast elegante ondergoed, de juiste keuze die zorgt voor gemak en comfort in elke situatie.

Indeling

f9dc4707bed80a334f1e2b36b83e5eba - Thermisch ondergoed: hoe kies voor vrouwen en mannen

Thermisch ondergoed voor vrouwen

Ondergoed varieert in de functies:

Water afstotend

  • – die uitsluitend worden uitgevoerd van synthetische materialen, ademend en gemakkelijk kunt zweet te verdampen;

Warmte

  • – bestaat uit los materiaal dat helpt om warm te blijven en niet te koud. De dikte van de structuur is afhankelijk van de mate van behoud van een optimale lichaamstemperatuur;

Combo

  – combineert eigenschappen van de vorige twee soorten.

Soorten thermisch ondergoed

Thermisch ondergoed voor het dagelijks leven van zacht katoen en microfiber. Vrouwen kunnen dragen thermisch ondergoed onder elk soort kledingstuk, als het wordt uitgevoerd met een speciale naadloze technologie en heeft een uitstekende elastische eigenschappen.

Voor actieve sporten die er zijn enkele speciale vormen, waardoor enige mate van activiteit. Goed gekozen lingerie zal zorgen voor een comfortabele klassen.

Hoe te kiezen?

aa436ea018c596d85dfc7bc2c6414091 - Thermisch ondergoed: hoe kies voor vrouwen en mannen

Thermisch ondergoed voor vrouwen

  • Als de keuze is om te onthouden dat er geen universele modellen voor alle gelegenheden. Door de specifieke vorm ontworpen voor een bepaalde activiteit.

De grootte van de thermische ondergoed gekozen

  • precies met de kenmerken van de vorm. Het moet dicht op het lichaam, maar niet het beperken van beweging. Anders, thermisch ondergoed niet kunnen uitvoeren van de functies in.

Gewicht linnen

  • aangegeven op de verpakking. Eenvoudig de beste oplossing voor warm weer koel te houden, en de zware – ideaal voor wandelingen tijdens de strenge winter. In de warmte van een licht linnen geeft het lichaam koel blijft tijdens een fitnesscentrum en biedt een comfortabele toestand. Elke vrouw moet verschillende modellen voor de betreffende gevallen.

Voor sport

  • zorg ervoor dat de aankoop van een set thermisch ondergoed, geïmpregneerd met een anti-bacteriële samenstelling. Het draagt bij aan het behoud van de microflora en voorkomt de vorming van bacteriën tijdens actieve transpiratie.

Er zijn geen beperkingen op het dagelijks gebruik van thermisch ondergoed.

  • Zowel synthetisch en wol, katoen kits zijn handig in het dagelijks leven. De poreuze structuur van het thermische ondergoed bestaat uit een groot aantal kleine cellen die het maken van de nodige thermische effect. De temperatuur onder de kleding hangt op de circulatie van het water en de lucht.

De juiste keuze van ondergoed hangt

  de samenloop van de taak die het moet uitvoeren zijn oorspronkelijke eigenschappen. Het is aan te raden om het uit te proberen alvorens te kopen, als dat mogelijk is. Strak om het lichaam suggereert dat thermisch ondergoed correct gekozen.
Man VS Vrouw

Mannen hebben meestal niet graag lagen kleding. Als u de zorg over de gezondheid van hun mannen en willen hem te kopen ondergoed, dan moet u overwegen zijn levensstijl. Het principe van selectie voor mannen is verschillend van vrouwen. Thermisch ondergoed moet strikt volgens de grootte.

De mannelijke versie is een helm, broek, lange mouwen tops, boksers. In een lingerie man die niet bang is van strenge vorst.

Vrouwen thermisch ondergoed geeft een vrouw veel ruimte voor keuze. Vrouwen assortiment van modellen biedt een verscheidenheid aan t-shirts, turtlenecks, shorts, slips, body, leggings en vele anderen. Mooi design, satijnen bekleding en delicaat kant en aangenaam verwarmt niet alleen het lichaam maar ook de ziel.

196f916d155662eb27ba1d7e02ac9dfa - Thermisch ondergoed: hoe kies voor vrouwen en mannen

Thermisch ondergoed voor mannen en vrouwen

Eenvoudige instructies voor de verzorging

Om ondergoed langer tevreden zijn eigenaar een perfecte verschijning, moet u volg de eenvoudige regels om voor hen te zorgen.

  Mag in de wasmachine gewassen in delicate modus bij een temperatuur van 40 graden. Handwas wordt aanbevolen. Veelvuldig wassen van de regels zal niet van invloed zijn op de kwaliteit. Stomerij is strikt afgeraden. Ijzer kan worden gestreken alleen modellen voor katoen, synthetische stoffen Strijken dus niet om het vernietigen van de membraan laag.