vrouwengeheimen

5d473a13170a0eb98af1f872d9e98659 - Symptomen van de ziekte van pfeiffer bij kinderen
stijl

Symptomen van de ziekte van pfeiffer bij kinderen

De ziekte van pfeiffer is een acute virale ziekte begeleid door pathologische uitbreiding van de lever en de milt. Gevonden bij kinderen van verschillende leeftijden. Symptomen van de ziekte van pfeiffer bij kinderen zijn specifieke, ze moeten zich bewust zijn van elke moeder in de tijd om een arts te zien.

Ziekte van pfeiffer – een ziekte die wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr, wordt overgedragen door de lucht zwevende druppeltjes en door contact (bij gebruik van gewone gebruiksvoorwerpen en persoonlijke hygiëne). Soms is de ziekte van pfeiffer kunnen begeleiden waterpokken — beide virussen hebben dezelfde oorsprong.

Eerste symptomen van mono in een kind

Als het kind contact heeft gehad met de zieke met de ziekte van pfeiffer binnen een paar maanden, moet u nauwlettend zijn welzijn. Aanvankelijk, toen besmet verschijnen van de symptomen van intoxicatie – zwakte, koorts, koude rillingen. Terwijl de ziekte van pfeiffer kunnen waarnemen van de dagelijkse schommelingen van de lichaamstemperatuur binnen een paar graden. In sommige gevallen, een scherpe daling tot 35, vergezeld van een merkbare zwakheid en vermoeidheid. Wanneer het mogelijk is de ziekte van pfeiffer uitslag die is gelokaliseerd op het gezicht, benen, armen, rug of buik, in de vorm van kleine vlekjes van rode of roze van kleur. Geleidelijk de gezondheid verslechtert, er is de verstopte neus, ademhalingsproblemen, pijn en een zere keel. Het kind heeft verloren eetlust, weigert hij bijna al het eten, drinken van voldoende vocht. U kunt de grootte van de amandelen, het uiterlijk van de hemel en de neus-keelholte lichtgrijs of wit-geel plaque losse consistentie. Omdat dit symptoom van de ziekte van pfeiffer vaak verward met amandelontsteking en voorgeschreven de verkeerde therapie.

5d473a13170a0eb98af1f872d9e98659 - Symptomen van de ziekte van pfeiffer bij kinderen

Een kind ziek is, Één van de duidelijke symptomen van de ziekte van pfeiffer – gezwollen lymfeklieren, vanwege de aanwezigheid van het snel reproduceren van virus. Vooral pathologische lymfeklieren op de achterkant van de nek – zij zijn van niet-standaard maten kan zelfs gezien worden met het blote oog. Ook mogelijk gezwollen lymfeklieren in de buik, wat kan leiden tot de symptomen van een acute buik als gevolg van compressie van de zenuwuiteinden die zich in dat deel van het lichaam. Vaak ontstoken verschillende groepen van de nabijgelegen lymfeklieren, die door palpatie worden de mobiliteit en pijn. In het bijzonder kwetsbaar voor de ziekte van pfeiffer de milt en de lever, die soms zo in omvang toenemen dat de stof kan verdragen en het zal breken. De groei van de organen treedt op in de eerste 2-4 weken van de ziekte, maar kunnen blijven, zelfs na het volledig herstel van het kind. De normalisatie van de toestand van de lever en de milt ontstaat wanneer het lichaam de temperatuur terug naar de fysiologische indicatoren. Als lever-en vaatziekten in sommige gevallen kan er geelheid van de huid. Een belangrijke symptomen van de ziekte van pfeiffer – de aanwezigheid van bloed aspecifieke van grote cellen, die in normale toestand mag niet worden. Deze cellen worden gevormd als gevolg van besmet leukocyten.

Symptomen bij een plotselinge periode van

Vaak met de snelle ontwikkeling van de ziekte zijn er verschillende symptomen: verhoogde lichaamstemperatuur 38-39S, die kan duren voor een paar weken, slaperigheid, Algemene lichamelijke zwakte, rillingen, spierpijn, ernstige hoofdpijn. Op het hoogtepunt van de ziekte kan het waarnemen van de symptomen van keelpijn met hyperemie, is er gevaar voor bloeding van het slijmvlies.

In de meeste gevallen de ziekte van pfeiffer is een gunstige uitkomst, en eindigt bij volledig herstel van het kind. Echter, veel hangt af van tijdige diagnose en de Kwaliteit van de behandeling.

716d09785e6cd32518e10b7458b91831 - Symptomen van de ziekte van pfeiffer bij kinderen

Koorts bij een kind

De effecten van de ziekte van pfeiffer bij kinderen:

    Leukemie — kinderen die herstellen van ziekte van pfeiffer moet een bloedtest uit te sluiten van deze diagnose. Ontsteking van de lever wordt gekenmerkt door een donkere verkleuring van de urine, en de geelheid van de huid. Een gescheurde milt is een gevaarlijke aandoening die gebeurt zeer zelden, dit kan leiden tot interne bloeden en de dood. Infectie veroorzaakt door stafylokokken en streptokokken. Meningo. Hepatitis.

Bij de eerste symptomen van de ziekte van pfeiffer mag niet zelfmedicatie, en dringend aan te pakken naar de dokter. Doeltreffende maatregelen voor de preventie van de ziekte van pfeiffer niet bestaat. Na de ziekte creëert een sterke immuniteit.