vrouwengeheimen

df629ca73445b9b68c399a0758ba5501 1024x748 - Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding
stijl

Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding

Het concept van de Steamers verscheen in de markten onlangs, maar begon meteen te winnen Populariteit. Strijken met stoom methode eenvoudiger, sneller, en vooral, steamers uitstekend werk van het gladmaken van delicate stoffen.

Nu op de markt zijn er twee soorten steamers: hand en de vloer.

De eerste behoren tot de categorie van Mobiele apparaten. Het is handig om mee te nemen op reis en te gebruiken wanneer u het nodig om de kleding voor vijf minuten voor het verlaten van het huis.

Outdoor-steamers zijn meer massale, nemen ruimte in, maar perfect omgaan met een taak: Strijken van de gordijnen op te ruimen kostuum thuis.

In dit artikel gaan we in detail de beschouwde model steamers voor kleding van het bedrijf Philips.

df629ca73445b9b68c399a0758ba5501 - Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding

Verticale steamer van Philips gc524 60

Verticale steamer van Philips gc524 60 Easy Touch Plus is een vloer die stoom strijkijzer met cv-ketel, verstelbare voet en ophangsysteem. Een van de meest populaire modellen op de markt vandaag.

Model Gc524 60 omgaat met de dingen van delicate stoffen en kleding met een complexe structuur.

3f8daf9b890207e094e9b2763a979d4a - Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding

Kenmerken:

Type
Stoomboot

Het verwarmen tijd
1 minuut

Water tank
1.6 l

Ontwerp
Outdoor

Kracht
1600 W

  Een grote watertank. Automatische reiniging van de schaal. Duurzaam ontwerp.
  Neemt veel ruimte gemonteerd.

Wij maken gebruik van technologie Phillips uiteindelijk besloten om de aankoop van een stoomboot van dit merk. Ik ben het volledig veranderde mijn houding te Strijken! Nu het proces neemt veel minder tijd en niet te zorgen dat het ijzer zal het ruïneren van de zaak. Koop er ontzettend blij mee!

Hand steamer van Philips gc361 20

841adc3246be31f9a956cc8974b35da8 - Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding

Hand stomer gc361 20 Philips Stoom & Go kunt u strijkijzer dingen, zowel horizontaal en verticaal. Het apparaat is een enige waar stoom doorheen wordt geleverd met een handig handvat. De kleine afmetingen maken de stoom gaat u een uitstekende partner in reizen.

Kenmerken:

Kracht
1200

Ontwerp
Handleiding

Type
Stoomboot

Het verwarmen tijd
1 min

Water tank
0.07 l

  Een voortdurende marteling.. Een lange koord kunt u strijkijzer dingen bijna overal. Het kleine formaat en het gewicht.
  Het is onmogelijk om de stroom te regelen van stoom. Een kleine waterreservoir.

Ik heb een grote vloer op de stoomboot, maar om hem voor een t-shirt lui. Dus kocht ik een handleiding model gc361 20. Erg handig dat het t-shirt of shirt otslaivetsa bijna een minuut. Een gevulde tank duurt 3-4 dingen zeker. Mondstuk helpt als het strelen van iets meer ernstig, zoals jeans

Beoordelingen op populaire modellen

We verzamelde klant beoordelingen op de andere populaire modellen van steamers van Philips:

GC 310 35 Philips Stoom&Go:

Ontdaan van dingen met een funky snijden. Zet in volgorde jurk met ruches en manchetten op de mouwen van het overhemd van haar man. Frustrerend kleine waterreservoir, maar verder geen klachten

Philips GC 670 05 ProTouch:

De stoomboot is niet geschikt voor alle soorten stof. Meestal draag sport spullen, dus ik ging perfect. Met synthetische stoffen om te gaan zeer goed. Plus, als het concept van het contactloze service. Dingen zijn meer frisse uitstraling

Philips GC 440 20 StyleTouch Pure:

Gekocht als alternatief voor de stationaire verdieping op de stoomboot. Goed otglazhivaet dingen handig, dat is zeer compact en stevig gemaakt. Verticale afzender uiteindelijk verkocht, als de noodzaak voor meer

Philips GC 514 40 EasyTouch Plus:

Ik heb kleine kinderen, dus de stoomboot bleek een goede aankoop. Goed otglazhivaet alle dingetjes, bogen, niet hoeft te besteden aan het Strijken voor een paar uur. Natuurlijk, het kost tijd om de hand te gebruiken

Philips GC 362 80 Stoom&Go:

Kocht het model net onlangs, tot nu toe alleen positieve indrukken. Verzonden wollen jas met een Knal, en zware gordijnen waren eindelijk in orde wanneer ze werden opgehangen. Over subtiele dingen en zeggen dat het zinvol is. Slaat blouses van kreukels en vlekken in 20 seconden

Philips GC 617 60 ProTouch 2-in-1:

Was op zoek naar de afzender is in staat om snel dingen in orde zijn en dat de man had zelf een shirt voor het werk te strijken. De keuze viel op dit wonder twee in één. De stoom is erg functioneel. Er zijn een paar van de aanpassing en de Raad van meerdere doorbuiging hoeken van horizontaal naar volledig verticaal. Plus de aanpassing van de hoogte

4ae6b383e174b04597b2ef2e7f0f4949 - Steamer voor kleding Philips: beoordelingen, handmatige verticale,handleiding

De voordelen en nadelen van Philips

  veiligheid gebruik; geschikt voor alle stoffen; het proces van het Strijken is verminderd in de lengte; de mobiliteit van de apparatuur maakt het Strijken is niet alleen kleding, maar ook gordijnen of andere huishoudelijke artikelen.
  met de stoomoven, je moet gewend; het verwerven van de vaardigheid van het Strijken met stoom kost veel tijd en vaardigheid. Door deze functie, zijn er beoordelingen die steamers niet meer gerechtvaardigd is; veel verfrommeld ding, de afzender gestreken gewoon niet in staat te zijn, dingen recht uit de wasmachine is het beter om te glad uit de gebruikelijke ijzer.

Instructies voor gebruik de handleiding en verticale modellen

Voor het gebruik van de steam pre — Lees de gebruiksaanwijzing, want de patronen zijn individuele en hebben hun eigen kenmerken.

Vergeet niet dat het hoofd van de stoomboot moet altijd worden geplaatst parallel aan de kleren, ongeacht of verticale of horizontale Strijken.

Handleiding modellen van steamers zijn zeer eenvoudig te bedienen:

  Vul de uitneembare tank met water. Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. Wacht ongeveer een minuut totdat het water opwarmt. Houd de toets stoom en beginnen met Strijken.

Verticale modellen worden als volgt gebruikt:

  Monteer het apparaat volgens de instructies. Selecteer de gewenste modus. Vul de tank met water. Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. Wacht een minuut tot een verwarmd water. Controleer de bereidheid van het apparaat door op de toets stoom. Houd de Schoen van je weg. Ga naar de Strijkservice.