vrouwengeheimen

30882da3414e73a899e2cd1688c89bc9 - Spray Stopsedin: zich te ontdoen van de grijze haren zonder kleuren
stijl

Spray Stopsedin: zich te ontdoen van de grijze haren zonder kleuren

Vrouwen en mannen grijze haren, kost veel aandoeningen. Er zijn veel tools om de kleur grijs. Is het mogelijk om zich te ontdoen van grijs haar voor eeuwig, het herstellen van hun kleur? De ontwikkelaars van de spray Stopsedin grijs haar zeggen dat het kan. We begrijpen hoe het werkt, dit wonder middel.

Spray Stopsedin is een innovatief ontwerp dat u toelaat om permanent te ontdoen van grijs haar iets meer dan een maand, het herstellen van de natuurlijke productie van melanine.

Hoe het werkt

Tool Stopsedin gebaseerd op de ervaring van folk geneeskunde en cosmetologie, in combinatie met de meest geavanceerde technologieën van de 21ste eeuw. De essentie van de technologie bestaat in het stimuleren van het haar de natuurlijke melanine, wat zorgt voor de pigmentatie.

De spray is in staat om te overwinnen van het verlies van pigmentatie van eventuele etiologie: leeftijd, genetische oorzaken, verschillende ziekten en aandoeningen – hij kan alles doen. Stopsedin interactie met de belangrijkste eiwit dat maakt haar en keratine, het stimuleren van de natuurlijke kleuring. Het begint met het proces van de ontwikkeling van de natuurlijke haarkleur te wijten aan het effect op de generatie van melanine door het lichaam. Het niet meteen gebeuren, moet je een cursus volgen van verschillende lengtes, meestal voor eigenaren van blond haar is korter voor brunettes meer. Haar geleidelijk beginnen te produceren die de natuurlijke kleur die resulteert in het voorkomen van de grijze haren en de bestaande zorg. Natuurlijk, dit is een uniek ontwerp, zodat u om zich te ontdoen van grijs haar zonder het te verven.

De samenstelling van de spray

30882da3414e73a899e2cd1688c89bc9 - Spray Stopsedin: zich te ontdoen van de grijze haren zonder kleuren

Spray stopseen

Stopsedin is een innovatief product dat in zijn samenstelling bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoffen. Zijn huidige formule bestaat uit vier natuurlijke ingrediënten: Inositol, Amla olie, L-tyrosine, Biotine.

Inositol

    • is een vitamine – achtige stof die oefent een krachtige beschermende effect op de haarzakjes. Het bevordert de regeneratie van het haar en helpt om de kleur te herstellen.

Amla Olie

    • – effectief versterkt het haar, stimuleert de groei. De belangrijkste eigenschap van deze stof is de mogelijkheid om te herstellen van haar kleur. Deze olie ook voedt het haar, herstelt de structuur, het gladmaken van de schalen en het vasthouden van de voedingsstoffen en het pigment binnen.

Tyrosine

    • — verantwoordelijk voor de vorming van melanine, het stimuleert de aanmaak en het behoud van de pigmentatie van het haar. Dit aminozuur is een essentieel element in de structuur van het haar en de hoeveelheid die voldoende is een voorwaarde voor herstel en regeneratie van het haar.

Biotine

    het belangrijkste element beperkende het uiterlijk van grijs haar. Deze vitamine is betrokken bij de productie van melanine, verhoogt de productie van het pigment, zorgt voor het herstel en behoud van de natuurlijke haarkleur.

Deze samenstelling zorgt voor het wegwerken van grijs haar van nature zonder beschadiging van de haarstructuur.

Methode van toepassing

Spray Stopsedin gebruikt op een schone, droge haar. Vóór gebruik goed schudden de fles spuiten en gelijkmatig verstuiven op de haarwortels. Daarna een lichte massage met de vingers, de vloeistof gewreven in de hoofdhuid en het haar te kammen. Het effect van de spray begint bij de wortels, zij worden geleidelijk het pigment begint te verspreid over het hele haar. De cursus is ontworpen voor 28 dagen bij dagelijks gebruik. Mensen met donker haar meer tijd nodig is voor de volledige kleur restauratie.