vrouwengeheimen

10e43f80fe7ae0f3fc3804274e195115 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten
stijl

Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

De natuur ons gegeven heeft planten die gebruikt kunnen worden met voordeel voor het haar. Toe te voegen Glans aan het haar, maken ze zachter en aan het versterken van de wortels kan worden afkooksel van planten. Beschrijven wat tinctuur of afkooksel te spoelen haar aan het verbeteren van het haar.

Daisy

10e43f80fe7ae0f3fc3804274e195115 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Aftreksel van kamille voor haar

Aftreksel van kamille spoelen haar te geven Glans en zachtheid. Kamille is rijk aan vitaminen, mineralen, diverse zuren en andere nuttige onderdelen. Deze Daisy verdeeld haar, herstellen en verbeteren van de uitstraling van krullen. Houd in gedachten dat kamille heeft de mogelijkheid om je haar verven, dit is vooral merkbaar op licht haar. Als u niet wilt verliezen, blonde, gebruikt voor het spoelen van het haar en andere brouwsels.

Voorbereiding: 3 eetlepels kamille bloemen giet er een liter kokend water, dek, laat staan van 30 minuten tot 3 uur, dan is de stam. Als u het gebruik van kamille theezakjes, één zakje per liter water.

Kamille is een zeer veelzijdig product, het helpt bij het behouden van de jeugd en de schoonheid van de huid. Zie ook: 7 manieren voor het gebruik van kamille voor het gezicht.

Mint

43d91d298c0eaa6ec437c785a8c79696 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Gebruik munt voor haar

Groene muntblaadjes helpen haar sneller te groeien. Het verkoelende effect inherent is in de plant, irriteren de haarzakjes, waardoor het verbeteren van microcirculate bloed en aktiviziruyutsya haargroei. Mint is aan het worstelen met het probleem van vet haar, het normaliseert talg afscheiding en herstelt de pH-waarde van de hoofdhuid. Pepermunt voedt het haar met organische zuren, vitamine b, kalium, calcium, ijzer, en andere nuttige chemische stoffen.

Bereidingswijze: spoel de haren genoeg 10 verse blaadjes pepermunt, ze moeten giet er een liter kokend water, laat het staan voor ten minste een uur. Bij gebruik van gedroogde munt, dan is dit hetzelfde volume water drie theelepels van de munt.

Bladeren van de bes

d2fbb81c5affb70ea4df989edfecb723 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Bladeren van de bes

In de bladeren van de bes bevat ascorbinezuur, essentiële oliën, vitaminen, macro — en microvoedingsstoffen. Het is beter om te gebruiken voor haar, zwarte bessen bladeren, de meeste concentratie van voedingsstoffen. Maar de bladeren van rode en witte aalbessen zijn ook zeer nuttig. Spoelen haar te normaliseren van de talgklieren, eczeem van de hoofdhuid, de versterking van haar wortels en Glans te krullen.

Bereidingswijze: 5-7 verse bladeren van zwarte bessen giet er een liter kokend water, laat ongeveer een uur staan. Als de bladeren droog zijn, maak vervolgens de bouillon: 4 eetlepels kokend water en breng aan de kook, kook ze 15 minuten, en zet opzij en laat het brouwsel. Zeef het warme aftreksel en spoel uw schoon haar en de hoofdhuid.

Brandnetel

f1238084678a43890a148bbcec0f2b1c - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Kook de bouillon met brandnetels

Zelfs onze grootmoeders gebruikt brandnetels voor haarverzorging. Gebruik voor haar voor de hand liggende, afkooksels van brandnetel verbetert de structuur van het haar, een gladde schubbenlaag, voorkomt gedeelte van het haar, verwijdert roos, helpt bij het voorkomen van haaruitval. Brandnetel bevat vitaminen, mineralen en zuren, zonder welke geen transformatie van de krullen. Brandnetels kan worden verzameld, onafhankelijk van elkaar, bij voorkeur niet langs de weg, en uit de buurt van de uitlaat, of kopen bij de apotheek.

Methode: vijf eetlepels verse brandnetel giet twee kopjes kokend water, houd op laag vuur 20-30 minuten, dan is koel, stam en gebruik de bouillon te spoelen schoon haar. Voor het bereiden van een afkooksel van de gedroogde brandnetel tot twee kopjes water, gebruiken drie eetlepels van planten.

Burdock root

9c91ea0a8642b6b45c39c7de64e812b5 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Burdock root voor haar

Zoals brandnetel, kliswortel u kunt het uittreksel van het zelf, of koop bij de apotheek. Burdock olie is beroemd om zijn ongelooflijke vermogen om te herstellen van haar groei, versterken van de wortels, het voorkomen van haaruitval, geeft zachtheid en Glans aan het haar. Burdock olie wordt verkregen uit de burdock root, als gebruikte olie is lastig, spoel dan de krullen bouillon. Het effect wordt nog erger.

Methode: drie eetlepels bereid vruchtvlees van de verse wortel (je kan malen in een blender) giet twee kopjes water op het vuur voor ongeveer 10 minuten. Het principe van de voorbereiding van het afkooksel van de gedroogde wortel is hetzelfde, maar hoeft men minder lepel van droge planten.

Groene thee

1ef26111d501c5694fd23e02d06c9206 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Groene thee voor haar

Groene thee is rijk aan anti-oxidanten die helpen om vrije radicalen te bestrijden. Voor de gezondheid van het haar, anti-oxidanten spelen een grote rol, zij het voorkomen van oxidatie processen die leiden vrije radicalen. Groene thee helpt bij het herstellen van de natuurlijke Glans aan het haar, verbetert de structuur, versterkt de haarfollikels, voorkomt gespleten haarpunten. Brew groene thee of een afkooksel, als u merkt dat het haar wordt dunner, los en levenloos.

Bereidingswijze: kook een halve liter water, giet kokend water over een groene thee, laat steile 30 minuten, afkoelen en zeef de infusie. Infusie spoel het haar na het wassen.

Duizendblad

1bf47afa2b0b86a875b8d791ee4c5682 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Kruiden voor haar

De plant wordt gebruikt voor de behandeling van roos, haaruitval, huidaandoeningen, ook, duizendblad helpt bij het reguleren van de afscheiding van talg, elimineert het probleem van gespleten haarpunten, de plant zou gunstig zijn voor de algehele gezondheid van het haar. Net als veel planten, duizendblad wordt verkocht in de apotheek en is ook beschikbaar voor self-collectie.

Bereidingswijze: kook de bouillon in een waterbad gedurende 15 minuten, verhouding: 15 g van de plant (ongeveer 2 eetlepels) en 200 ml water. Laten zitten voor minstens een uur.

Weegbree

75a71b3b91aa7e429bef32d5beeed7e8 - Spoel het haar met herbal thee en kruidenthee: 8 beste planten

Infusie van weegbree

Haar spoelen met een aftreksel van weegbree zal leiden tot een snelle verbetering van het haar en de hoofdhuid. Antiseptische en antibacteriële eigenschappen van dit kruid geeft, zal helpen bij het versnellen van de behandeling van aandoeningen van de hoofdhuid en het haar te geven zachtheid, Glans en zachtheid. Bovendien, psyllium is een goed gevecht met roos en versnelt de haargroei.

Bereidingswijze: verzamelen weegbree bladeren, hak ze met een mes. Voor de infusie zal ongeveer vier eetlepels per liter water af en laat trekken voor een uur.