vrouwengeheimen

894d632972d6c3cf103c49b648ce319e - Specie voor lange gezichten is een nieuw beauty-tool
stijl

Specie voor lange gezichten is een nieuw beauty-tool

Waarom niet komen met de schoonheidsspecialisten op het bereiken van een perfect egale teint! De laatste nieuwigheid van innovatie-Korea is de specie voor lange gezichten. Uitleggen wat het is en hoe het gebruik van dit wonder product.

Het geheim van een mooie make-up

De juiste basis is de sleutel tot kwaliteit make-up. Als basis veilig maskers de gebreken, de gehele make-up zal er beter uitzien en maken het veel gemakkelijker. Voor een perfecte basis onder make-up je nodig hebt om zorgvuldig te “slaan” van het gezicht, het verbergen van de ruwheid, in het bijzonder zorgvuldig te vermommen vergrote poriën. Daarom koreaanse cosmetica werden uitgevonden grout poriën.

Tool de specie dan is ontworpen om radicaal te glad gezicht, perfect verbergt poriën, en de verschillende huid roodheid en huiduitslag. De tool heeft een vrij dichte, wasachtige structuur en perfect verbergt rimpels en poriën, verzacht de huid, maar doet niet verstoppen de poriën, waardoor het kan ademen. Het mechanisme van actie van grout vergelijkbaar met het effect van Primer – het vullen van alle holten en lichte ontkleuring van de huid. De tool is een perfecte basis voor Foundation of BB cream.

De samenstelling van het cosmetische product bevat doorgaans olie, klein poeder, speciale complexen, die het regelen van de activiteit van de talgklieren in de huid, hierdoor kan de grote Matte huid. Ook kan de samenstelling aan voedingsstoffen hebben een verzorgende werking op de huid, en verhoogt haar elasticiteit. Dankzij zijn speciale samenstelling, de mortel legt perfect in de make-up, het lekt niet, zelfs in extreme hitte en extreme vochtigheid.

De belangrijkste voordelen van de specie poriën in het gezicht:

    de perfecte vermomming poriën, de huid oneffenheden en roodheid; vlekkeloze basis onder BB cream, bestendig matten van de huid; vriendelijk voor de huid; de huid zorg; doelmatigheid van de uitgaven.

Grout dan

Regels van het toepassen van de

Het gebruik van specie is heel eenvoudig: neem een bolletje ijs en kneden bewegingen te verdelen over het gezicht. Ondanks het feit dat het gereedschap is de aanbevolen manier om te verbergen van gebreken, van toepassing het beter op het hele gezicht, opgelegd vanuit de top concealer is een andere kijk op de sites waarop met grout en gratis. Na het wrijven van de specie op de huid creëert het effect van een gepoederde gezicht, dus je kan in sommige gevallen niet van toepassing zijn op de top van toning tools. Nog steeds is het hulpprogramma dat is gecreëerd als een metgezel voor BB-crème, het creëert een absoluut prachtig resultaat is een gladde, jonge gezicht met een fluweelachtig oppervlak. Gewassen uit de tool gemakkelijk met eenvoudige foam cleanser.

Waardig vertegenwoordiger van zijn soort

Grout is steeds meer populair, er zijn veel cosmetische merken lanceren van dergelijke fondsen. Beoordelingen meeste consumenten vertrouwen verdiend de volgende soorten van deze cosmetica:

1. Ei Porie Is Een Zijdezachte Balsem Tony Moly

894d632972d6c3cf103c49b648ce319e - Specie voor lange gezichten is een nieuw beauty-tool

Ei Porie Is Een Zijdezachte Balsem

Is de meest bekende soort van specie voor dan koreaanse productie, die zich bezighoudt met al haar goede eigenschappen: het vermogen om efficiënt het masker van de onvolkomenheden. Het product bevat een extract van de Camellia en geheime complex dat regelt de activiteit van de talgklieren. Het kenmerk van dit merk is ook de uniek ontworpen dozen in de vorm van een ei, het lijkt alsof de pot is zeer origineel en ongewoon.

2. Het Gezicht Van Het Olie-Cut Porie Balsem Het Gezicht Shop

ebcde46bea6a7ff72e07fbd9a2e36213 - Specie voor lange gezichten is een nieuw beauty-tool

Het Gezicht Van Het Olie-Cut Porie Balsem

Hoge kwaliteit van de specie van de koreaanse fabrikant werkt daadwerkelijk op de afscheiding van talg en helpt Matt de T-zone voor een paar uur. Deze formulering omvat een verscheidenheid van plantaardige componenten die helpen om de huid glad en soepel.

3. Geheime Porie Rijke Balsem van de koreaanse merk hoofd helder

5e0ea17088288794c2b39e6b336edc8d - Specie voor lange gezichten is een nieuw beauty-tool

Geheime Porie Rijke Balsem

De specie in de vorm van een balsem perfect hydrateert de huid, reguleert de talgproductie, perfect verbergt poriën en fijne lijntjes, en dient tevens als een ideaal bindmiddel voor de Stichting.