vrouwengeheimen

32b7757a598c1ecd5ea814fb87a1de65 - Soorten manicure: klassiek en mode
manicure

Soorten manicure: klassiek en mode

Nagelverzorging is een verplicht ritueel van de moderne vrouw. Maar, gaat naar de salon, moet u beslissen wat zijn het ontwerp en de verwerking van de nagels, en verschillen van andere franse of Europese manicure. Zal u vertellen over de meest populaire vormen van manicures en over wat de trend van vandaag nail fashion.

Bij het identificeren van verschillende soorten manicure technologie van de verwerking van de nagel en de nagelriemen, en de methode van aanbrengen van vernis.

De manier om te verwijderen van de nagelriemen

Klassieke manicure.

  • Dit is de gebruikelijke methode bij de nagelriemen voorzichtig geknipt. Het belangrijkste nadeel van deze behandeling is de kans op letsel aan de huid en het risico van de introductie van de infectie, ook de huid opnieuw groeit heel snel en hebben vaak voor het uitvoeren van deze procedure. Het voordeel van deze methode is de snelheid van uitvoering, de universele toegang, de procedure kan worden uitgevoerd thuis.

32b7757a598c1ecd5ea814fb87a1de65 - Soorten manicure: klassiek en mode

  • Europese manicure

Rand manicure

  het wordt ook wel Europees. De technologie omvat de toepassing van speciale preparaten voor op de huid, die het mogelijk maakt u te verwijderen van de weke delen en druk op de cuticle stick. Deze methode leidt niet tot letsel, maar is niet geschikt voor het uitvoeren van de nagel, de periode van groei van de cuticula langer dan in de klassieke versie, dus een manicure kan gedaan worden minder vaak.

De technologie van de zorg van de nagelplaat

Europese manicure.

  • In dit geval, de nagel wordt verzacht door crèmes en stomen en verwerkt door het zagen langs de rand. De nagel is van oudsher verbonden aan de amandel-vorm, maar er is een soort van “square” nagel.

7b33e6862c0df752d713ad735f94cb6a - Soorten manicure: klassiek en mode

  • Hardware manicure

Hardware manicure.

  • De laatste technologie, waardoor we apparatuur die u toelaat om hoogwaardige verwerking van de spijker zonder het gebruik van afpersing en speciale programma ‘ s. Het voordeel van deze is de zorg voor veiligheid en kwaliteit.

Spa manicure.

  De zogenaamde speciale behandelingen in de vorm van baden, pakkingen en massages, na verwerking van de nagel is comfort en veilig.

Volgens de methode van aanbrengen van vernis

Solide

  • is het traditionele en het innovatieve coating van de nagel gelakt in een lichte of verzadigde kleuren. Vandaag de eentonigheid van een gewone manicure, het is modieus om te overwinnen, kleuren nagels in verschillende kleuren: in een verhouding van 4 op 1, of 2 tot 3.

Europees

  • – het schilderen van de nagels in natuurlijke tinten, licht roze, pastel, beige.

4e609a0b9df355b9603e06374292cc6b - Soorten manicure: klassiek en mode

  • De maan manicure

Frans

  • – de toepassing van de 2 kleuren nagellak: het grootste deel van de plaat toe te passen licht roze nagellak, en op de rand van de nagel met witte nagellak die lijkt op de kleur van de natuurlijke nagel.

De maan manicure

  • . Dit avant-garde schilderkunst, wanneer het grootste deel van de nagel gelakt in een kleur, vandaag in de mode zijn heldere en intense kleuren en een gat aan de onderkant van de nagel is bedekt met een contrasterende kleur lak.

Ontwerp

  Prints en patronen op de nagel is een bijzondere vorm van kunst die doet greep vrouwen middelpunt.