vrouwengeheimen

24105a05efaa3c5ffd3b89c5c6a134d4 - Solarium: voordeel of schade
stijl

Solarium: voordeel of schade

De charme en de schoonheid van de gebruinde huid wordt in de moderne wereld constante waarde attribuut van prestige en status. Dus veel van de meisjes regelmatig een bezoek aan het Solarium, het geven van uw lichaam de gewenste Gouden tint. Of het schadelijk is? Je zal vertellen over de voordelen en gevaren van zonnen.

Wat is tan

Uv-straling heeft op het skin-effect, waarbij de huid wordt donkerder. De mode voor een tan onlangs verscheen in het midden van de 20e eeuw, voordat u ten alle tijden een tan werd gezien als een teken van armoede, omdat de boeren waren te lang in de zon en gaf het hun sociale status.

Witte huid werd erkend als een symbool van deftigheid en een hoge sociale status. De 20e eeuw, het invoeren van de mode voor een tan heeft een bijzondere hobby – zonnen en het is glad chocolade teint van de huid wordt het teken van succes. Immers, de armen moeten besteden alle tijd in de wanden van het kantoor en niet de mogelijkheid hebben om te liegen werkeloos in de zon. Dit alles heeft geleid tot de opkomst van speciale apparaten met UV-lampen die u toelaten om een kunstmatige tan.

Zonnebanken zijn wijd verspreid, maar in het begin van de 21e eeuw, hebben de wetenschappers alarm. Studies van de effecten van het looien in het Algemeen en faux met name laten zien dat de chocolade kleur is niet altijd handig voor de huid.

De gevaren van de tanning

24105a05efaa3c5ffd3b89c5c6a134d4 - Solarium: voordeel of schade

Tan

Het looien draagt bij aan veroudering van de huid, leidt tot verslapping en rimpels, en het daarom nodig om te zonnen voorzichtig en matig. De zon kan leiden tot de verschijning van ouderdomsvlekken.

Schadelijk dan het Solarium op verzoek van de artsen? Artsen zeggen dat het Solarium kan een oorzaak van kanker van de huid. Maar er is geen directe relatie, overdadig zonnen kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van kanker, dus de oproep tot matiging zal worden besproken. Daarnaast betaalt u ook de leeftijd van de UV-lampen in de zonnebank, oud en aan het einde van haar levensduur van de lamp kan schaden en leiden tot ongewenste effecten. In de serre moet ten minste 40 stuks van lampen, hun capaciteit mag niet minder dan 160 watt, hoe hoger deze indicatoren, hoe beter.

Het Solarium heeft een negatieve invloed op de conditie van het haar, zodat ze moeten worden beschermd door speciale middelen.

Regels voor het gebruik van het Solarium

Ultraviolette licht van de Zonnebank is heel moeilijk, dus zorg ervoor dat spaarzaam gebruiken, niet misbruiken en gebruiken van beschermende uitrusting.

In het Solarium kunt u niet zonnen Topless, Borsten zijn niet nuttig harde straling, kunnen ze leiden tot een ongewenste groei, dus het is beter om te zonnebaden in een badpak.

Zonnen in het Solarium na de peeling behandelingen, zoals de huid verlaagd beschermende eigenschappen.

Het gebruik van de tanning

4a63b0a68689d7ef4109f59941f0adb7 - Solarium: voordeel of schade

Solarium

Het belangrijkste voordeel van de UV-straling is de verbetering van de huid. Tan is geïndiceerd voor vele huidziekten. Ook zonlicht helpt bij de productie van vitamine D, die nodig is voor het lichaam, omdat het normaliseert de werking van de vitale systemen, bevordert de groei en de regeneratie van de cellen, helpt bij de genezing van de wond, versterkt de weefsels en botten, in het algemeen, is een vitamine van het leven, zonder dat, een persoon snel verliest de immuniteit en ziek wordt. De zonnebank is niet anders dan de natuurlijke zon, zodat het gebruik van het looien van de hetzelfde als de blootstelling aan de zon.

Voordeel van de Zonnebank zijn de beschikbaarheid en nesezenete. Mensen op elk moment van de dag of nacht, zomer en winter kan een deel van de zon vitamine en dus helpen uw immuunsysteem.

Zonne-licht valt op het netvlies, helpt het hormoon produceren van geluk, dus mensen, als zonne-energie wordt, dus als zonlicht. Maar het Solarium niet hetzelfde effect geven als de blootstelling aan de kunstmatige stralen onze ogen dus niet gezien en zelfs in de voorkant van de kunstmatige zon is schadelijk voor de ogen, daarom, in het Solarium je moet altijd gaan voor een speciale bril.

Voor het gebruik van het Solarium, moet u uw arts raadplegen, omdat sommige ziekten de zon is gecontra-indiceerd.