vrouwengeheimen

92bde8544d39ff15beb2080cfae620f3 - Siliconen bh
fashion

Siliconen bh

Siliconen bh is de mode van moderne mode, die in vergelijking met de klassieke functies van de strapless en de bandjes die hem in staat stelt om onzichtbaar onder uw kleding, en naast het simuleert het effect en rood.

92bde8544d39ff15beb2080cfae620f3 - Siliconen bh

De openheid van de moderne mode vereist de juiste aanpassingen van ondergoed. En als eerder voor de ‘open top’ genoeg om te dragen een bh met siliconen bandjes of terug, vandaag is zo ‘ n model is het onwaarschijnlijk om te overwegen elegant of mooi. Maar dit betekent niet dat als gevolg van de regels van het decorum van de meisjes wier Borsten waren niet mogelijk af te zien van het ondergoed zal hebben om te vergeten over de onthullende kostuums, als zij komen tot de redding van siliconen bh. In vergelijking met haar collega ‘ s, deze versie van de bh is nog heel jong, maar hij heeft reeds een breed publiek. Echter, velen hebben nog niet de tijd gehad om te genieten van de nieuwheid, de twijfels over de betrouwbaarheid. Om het wegnemen van alle mythen, laten we een kijkje nemen naar alles wat u moet weten over dit item.

Siliconen bh onzichtbaar

Deze optie van het ondergoed is absoluut beroofd van alle hulpwerktuigen en is een kelk scrappeuses voor een transparante gesp. Er zijn vele ontwerpen van de cups, de verschillende kleuren en texturen, omdat ze kunnen worden aangepast aan elke outfit. Het kan volledig worden silicone cups Naakt of kant of stof in verschillende kleuren, combineert al deze modellen het ontbreken van strapless en backless.

Dus, deze bh vastmaakt uitsluitend op de borst, waardoor deze onzichtbaar is onder zelfs de meest Frank jurk, en een zeer hoge kwaliteit van het model en bijna onmerkbaar, om aan te raken. De borst blijft een mooie vorm, is enige twijfel over het slaan van de borst in siliconen in bra foto kan verdrijven.

2811d63df8b9e889a4b8d7178b5dc343 - Siliconen bh

Belangrijk voordeel van deze modellen is niet alleen het maken van formulieren, maar ook in volume toenemen. Dit effect wordt bereikt door de reductie van de Borsten gesp, en zelfs ver uit elkaar, ze kunnen creëren zoals een aantrekkelijke en sexy decolleté.

De betrouwbaarheid van deze hemdjes, veel twijfel, en de afwezigheid van alle gebruikelijke bandjes lijkt het een ramp. In werkelijkheid, de bevestiging van de bh is te wijten aan een speciale lijm oppervlak dat stevig ‘gebonden’ aan de huid, daarnaast, de meeste zorgen maakt is het model met de mogelijkheid van beslag op de bandjes en backless. De zeer dezelfde silicone strapless bh kan worden gebruikt lang genoeg, in dit geval de fixatie wordt niet beïnvloed. De levensduur van gecertificeerde modellen kunnen worden om een honderd sok, maar in de meeste gevallen is dit nummer afzonderlijk en gespecificeerd in de bijgevoegde instructies, en het beschikbare modellen, een voorschot dat is afgespoeld te worden na gebruik.

Regels voor de care bra siliconen

Meestal, elk model wordt geleverd met instructies voor het gebruik en de opslag, maar ze hebben zelden significante verschillen. na elke “publicatie” in dit linnen, het vereist een grondige reiniging. Maar het is niet noodzakelijk van toepassing op dit enthousiasme, omdat de binnenkant van de kelk is gevoelig genoeg, want als een sterke mechanische impact kan worden beschadigd. Om deze reden is het niet nodig om gebruik geen borstels of borstels voor het reinigen, geloof me, dus hij is niet in staat om vies te worden. Daarom is het voldoende om het te wassen in warm water met zeep en een goede spoeling.

9284d892693322cac4df61be1092cb81 - Siliconen bh

Dan silicone strapless bh nodig hebben om te drogen hangen, zodat de lijm oppervlak is beschermd tegen stof. En je moet het droog en niet af te drogen, als in het tweede geval, de bh van totaal verlies van de mogelijkheid van de vaststelling. Om het te dragen, alleen na volledige droging. En bij voorkeur te houden in dezelfde doos waarin het werd verkocht en verspreid folders in Cup native polyethyleen, dus probeer niet om het weg te gooien na de aankoop. Wees voorzichtig zelfklevende deel niet in contact komt met de weefsels, omdat het gebruik van de bh na dat werkt niet, en het reinigen van proces moet worden herhaald.

Hoe draag deze bh

Ondanks de eenvoud van het proces van het zetten van deze lingerie, hoop dat het allemaal slagen van de eerste poging is niet nodig. Voor deze reden is het aan te raden om te trainen voordat je gaat in het overal. De basis van een goede vaststelling zal eerst en vooral de juiste keuze van de grootte, omdat dit afhankelijk is van de productiviteit van het volgende proces. Hoe om te raden deze optie?

Ondanks het feit dat dimensionale mesh lijfje bestaat uit vijf standaard afmetingen, kunnen ze in de parameters die veel kleiner zijn dan in de conventionele weefsel modellen. Want als er geen gelegenheid om te proberen (en in de meeste gevallen dus) is het beter om de balans in 1-2 maten, afhankelijk van het volume en de vorm van hun Borsten. Als er toch nog proberen op mogelijk is, aandacht besteden aan uw eigen comfort, de betrouwbaarheid van de fixatie van de borst in verschillende posities. Wanneer juist gekozen maat zal niet het gevoel van beklemming, wrijven of enig ander ongemak.

Door de manier voor het kiezen van het advies van een verkoper winkel, u op zoek naar uw maat is, vertellen alle details en ook zal u tonen hoe te dragen siliconen bh. En dan is de keuze is aan jou, je kunt het kopen in de winkel of bestel online. Het belangrijkste ding dat u de informatie die u nodig hebt.

7e56e2e2117ea1207ab057132ea3b871 - Siliconen bh

We gaan nu rechtstreeks naar het proces van aantrekken als gevolg van mislukte uitkomst van de recente siliconen bh, feedback is soms niet erg positief. Om te beginnen is om te bereiden de huid grondig wassen en drogen. Gebruik geen cosmetische producten, omdat ze verminderen het niveau van de fixatie en het lijfje kan vliegen op elk moment.

In tegenstelling tot de standaard opties, dan moet u individueel op elk Cup, voorheen het verwijderen van de zelfklevende kant. De Borsten moeten voorzichtig zijn, vanaf de tepel, verzacht de randen. Bevestig beide cups, kunt u een gesp, vergeet niet dat de vorm van de borst geef je jezelf, want de aandacht moet dit gegeven worden, zelfs in het proces van binding, het ondersteunen van de borst als dat nodig is. Ook voor zorgen dat zowel de bekers werden op hetzelfde niveau, of na de release zal worden scheef, die zeer merkbaar. Als dit juist gebeurt, zal je zien haar borst mooie siliconen bh met pushpam.

cecaa96c18904aed30083447eaa980ff - Siliconen bh

Niet zo eenvoudig en met de verwijdering van de cups, want dan is er een reeks van acties. Eerst moet je om te maak de gesp. Dan, heel voorzichtig van boven te beginnen moet je peel een Kopje per keer. Als zij een plakkerig residu, ze moeten worden gewassen.

Siliconen bh ‘ s, strapless: voor en tegen

Ongetwijfeld, net als elke andere producten, de siliconen bh ‘ s hebben hun voordelen en nadelen, die over het hoofd worden gezien niet. Maar laten we beginnen met het goede.

Eerste, dit model is onmisbaar voor bestellingen die zijn voorzien van een open rug of schouders. Een groot voordeel kunnen we rekening houden met het feit dat het volledig onzichtbaar onder strakke kleding. Er zijn geen naden die kunnen duwen of ardennen, en voortdurend het knallen van de botten. En met dit alles, hij omgaat met zijn functie, waardoor de vorm van de borst en het verbergen van de anatomische eigenaardigheden.

decf681a7a12e92eaf091523822869a7 - Siliconen bh

“Vlieg in de zalf” is in de eerste plaats dat het niet kostuum voor groot borstvolume, omdat je simpelweg niet in staat zijn om op te lossen. De kunstmatigheid van het materiaal maakt het dragen van het bij warm weer niet te harden, als de huid begint te zweten, en dit is nadelig voor niet alleen haar toestand, maar de fixatie, die veel zwakker zijn. De maximale duur van het dragen van dergelijke kleding niet meer dan 8 uur, maar bij voorkeur zelfs minder. Als activiteit kan vliegen, zelfs de hoogste kwaliteit en veilig is vastgemaakt in de bh.

Dit betekent niet dat het beter is om af te stappen van het idee van een dergelijke overname, hoeft alleen maar te onthouden dat dit soort lingerie is niet voor normale slijtage. En met het juiste gebruik en de opslag kan u lang genoeg.