vrouwengeheimen

cc07e74bc5e2990938e7e9e417809cf3 - Selectie van een zonnebril
stijl

Selectie van een zonnebril

Het is zomer, die vaak bevalt ons met warme, Zonnige dagen is het dan bewolkt weer. En in deze tijd van het jaar is een belangrijk probleem van het kiezen van een zonnebril. Hoe correct om te kiezen voor dit accessoire om modieuze en voldoen aan de kwaliteitsnormen?

Om de juiste keuze te maken uit de verschillende merken moeten eerst nadenken waarom je een zonnebril nodig. De antwoorden kunnen worden: om te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen voor stijl of voor sportieve activiteiten. Zal vertellen over hoe correct om te kiezen punten en waar moet je op letten bij het kopen van een zomer accessoire.

Wat beter is van glas of plastic? Bepaald het materiaal punten

De keuze tussen deze twee materialen, rekening houden met de voordelen van elk type. Als je “man-storm” en voortdurend denkt dat er iets geraakt, dan is de beste optie – de plastic glazen. Met een achteloze beweging, u kunt er zeker van zijn dat het risico van contact met de ogen, van het vuil van de lenzen wordt geminimaliseerd.

cc07e74bc5e2990938e7e9e417809cf3 - Selectie van een zonnebril

Zonnebril

Glazen lenzen zijn veel sterker dan plastic. Ze hebben vaker chips en krassen, ze zijn minder vervormd zichtbaar door middel van deze objecten en voorwerpen. In de optica is het mogelijk om een bril die een combinatie van de twee functies van de visie correctie en bescherming tegen de zon.

De keuze van de kleur

Het kleurenpalet van de zonnebril zou groot genoeg moeten zijn: van de lichtste kleur van grijs tot diep oranje. Welke kleur moeten we stoppen?

Het kiezen van een bril naar kleur, moet u te werk gaan op uw eigen smaak en uw garderobe. Als er sprake is van een keuze om te kiezen de accessoire op de Rode jurk, dan is een goede oplossing is de keuze van lenzen geel, sirenevogo of boventonen van roze kleur. Maar het is de moeite waard gezien het advies van oogartsen, ze zijn tegen zeer heldere tinten. In het bijzonder, ze waarschuwen tegen het plukken van een geel glas, als het perevozbuzdenie het netvlies van het oog, waardoor zogenaamde optische stress. In contrast, de lens groen tinten en zijn per persoon een kalmerend effect, vermindering van de druk op de ogen.

966417391b04a37d20b359ceb5e9aa92 - Selectie van een zonnebril

Stijlvolle zonnebril

Vanuit het oogpunt van de gezondheid, de meeste zijn bruin en grijs tinten lenzen.

Maar als je toch iets wilt ongewone en helder, kan pick-up punten in een stijlvol kader. Gebruik het kleurenwiel om correct de kleuren combineren van kleding en accessoires.

Er zijn ook lenzen photochromic type. Het is een soort van “kameleon”. Ze veranderen van kleur, gegeven de verlichting en donkerder van direct zonlicht. Deze bril met spiegelende lens coating — de beste bescherming tegen de schittering van de zon. Ze zijn handig voor watersporters en de atleten van andere sporten.

En tot slot, de zogenaamde zonnebril met afgestudeerd lenzen die is meestal twee kleuren: top – donker om het te beschermen tegen UV-stralen, en de bodem – licht, voor de herkenning van objecten.

Er zijn nog ingedeeld dubbel glas getint boven-en onderkant, en het centrum licht. Deze brillen zijn met name geschikt voor automobilisten om het dashboard en de kleur van het stoplicht, en de zon in de ogen schijnt.

82b578f92e06df9ccdb6a64344f0d769 - Selectie van een zonnebril

Ronde zonnebril

Het belang van het labellen van een zonnebril

Het bepalen van de kwaliteit points of niet? Heel eenvoudig! Kijk op de markeringen, die zich meestal direct op de bril of het paspoort, natuurlijk, als je niet kopen dit accessoire op een rommelmarkt of kraam. U denkt dat de labels op deze bril kun je beter niet, vooral als op de glazen, plastic, verklaarde dat tegen UV-stralen 100% bescherming. Sinds plastic zonnebril te beschermen tegen de zon een maximum van 80-90%, die wordt beschouwd als een heel goed resultaat voor dergelijk materiaal en zonder het gebruik van extra speciale dekking.

Het spreken van de markeringen van hoge kwaliteit zonnebril er zijn precieze regelgeving op het gebied van kwaliteit en verschillende OST (industrie standaard) en GOST. Elke land-fabrikant heeft zijn eigen normen:

    Duitsland: DIN 58217; UK: BS 2742; ONS: ANSI Z80 enz.

f27f191c8bdc9eb50dced72eaa0b623d - Selectie van een zonnebril

De Aviator zonnebril

Bovendien, meestal de accessoires van hoge kwaliteit is er een tekst op het niveau van de bescherming tegen ultraviolette straling. Er zijn ook een aantal nuances. Als op de bril is van de UVA, wat betekent dat de UV-stralen het risico van het optreden van cataract is minimaal, dat wil zeggen, uw netvlies en de lens veilig. Het labelen van UVB staat voor ultraviolet licht van het type b, die is gevaarlijk om het hoornvlies, en in het Algemeen kan het gezichtsvermogen aantasten.

Dus hoe hoger deze indicatoren, hoe beter en veiliger voor uw ogen. De inscriptie “400 nm” staat voor de maximale lengte van de golven, die is ontworpen zonnebril. Dit is de beste indicator. Als je zag in de winkel een zonnebril met een kleinere golflengte, het is beter niet nemen, omdat ze beduidend slechter zal u beschermen tegen uv-straling.

06658be6c0aaf57ca6a6d1cbc0348de8 - Selectie van een zonnebril

Een bril met gele lenzen

Een belangrijk detail van de kwaliteit van de zonnebril is hun frame. Oogartsen raden om te kopen van een bril met een rand van titanflex of rubber omdat ze flexibel genoeg zijn en dus na de vervorming is gemakkelijk te herstellen van de vorige vorm.

Een aparte categorie voor de sport zonnebril

Een zonnebril is niet alleen een stijlvolle accessoire, geschikt voor casual kleding, en is onmisbaar voor het opstellen van het Beeld van een preppy look, maar het ding dat zich bekommert om de gezondheid van het oog en voorkomt de verschijning van rimpels, die verschijnen wanneer loensen in de zon. Neem, bijvoorbeeld, klimmers. Ze moeten hun ogen beschermden tegen harde wind en verblindende zon. Of Pro poker spelers die gebruik maken van bril te verbergen emoties en pick-up een grote overwinning.

5a44c7dc26ea8d43c66787a0d437ca0b - Selectie van een zonnebril

Bril voor fietsers

Verkocht een aparte categorie van zonnebrillen zijn speciaal gemaakt voor de sport games. Meestal is deze zonnebril is gemaakt van kunststof kozijnen met licht (materiaal hars). Hun vorm herhaalt de contouren van het gezicht, en houden ons vast aan hem. Naast UV-bescherming, sport-bril zal uw ogen te beschermen tegen stof en wind. De lenzen van deze bril is sterk gebogen en de dikte van het glas kan variëren van het midden naar de randen, om te voorkomen dat vervorming van zichtbare objecten. Deze punten zijn opgenomen op de darling en met de hulp van speciale sluitingen dicht bij het hoofd voor een sterke bevestiging van hun situatie. Te koop sport zonnebril is alleen nodig in gespecialiseerde winkels.