vrouwengeheimen

0f4bc9a9414545a782030ac5f3986604 - Scrubben nagels: oorzaken en 10 van de behandeling opties
stijl

Scrubben nagels: oorzaken en 10 van de behandeling opties

Voor een meisje is het de vraag wat te doen als scrubben nagels op de handen en hoe ze te behandelen. Wij zullen u helpen begrijpen van de oorzaken van het lamineren van de nagels en toon u moderne methoden voor het herstellen van de nagelplaat thuis en in de salon.

Waarom scrubben nagels: 4 redenen

Gezondheid probleem.

    • De nagels kunnen worden veroorzaakt door interne oorzaken die vereisen dat het advies van een arts. We hebben al verteld

Het bepalen van de conditie van de nagels

    • we aanraden voor een gedetailleerde studie van dit probleem.

Huishoudelijke chemicaliën.

    • Frequent contact met chemische oplossingen, zoals reinigingsmiddelen, de schade van de nagelplaat. Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom de huid probleem in zijn handen. Chemie, wast van de nagelplaat calcium, waardoor verzwakking.

Onjuist gebruik van de nagel bestanden.

    • Metalen nagelvijl – het is de vijand van uw nagels, het vernietigt de rand van de nagel, het maakt haar snijd de kleinste spleten, die leiden tot hun scheiding. Beter om de voorkeur geven glas -, keramische, of laser instrumenten die zachtjes knagen afstand op de nagel zonder beschadiging van de structuur.

Misbruik van vernis.

    Veelvuldig gebruik van nagellak, vooral lage kwaliteit goedkope nagellak remover vloeistoffen kunnen ook schadelijk voor de nagelplaat, vermagering en verzwakking. Dit is de meest voorkomende oorzaak van het lamineren van de nagels op de handen van de meisjes, die vanwege de aard van hun beroep constant verf je nagels.

Bladderende nagels: wat te doen en hoe te behandelen

0f4bc9a9414545a782030ac5f3986604 - Scrubben nagels: oorzaken en 10 van de behandeling opties

De genezing van de nagels tegen de splitsing en Baden. Geven de nagels van de voedingsstoffen en vitaminen op een eenvoudige manier: het is genoeg om te leren een paar keer per week te doen het bad. Oplossingen kunnen worden van tevoren gemaakt en zet in de koelkast, en met het uiterlijk van 15 minuten vrije tijd, giet het mengsel in een Beker en doop de nagels. Hier is de eenvoudige recept voor de behandeling van het nagelbed. Zee zout (2 eetlepels) gemengd met een paar druppels jodium, verdund met 50 ml warm water – een oplossing klaar. Olie voor nagels en nagelriemen. Er zijn speciale mengsels voor nagelverzorging, vaak zijn ze verkrijgbaar in een handige vorm met een pipet dat vergemakkelijkt het gebruik van het product. Natuurlijke oliën zijn een opslagplaats van voedingsstoffen en zijn ze perfect de behandeling van de nagelplaat, waardoor het stevig. De inname van vitaminen. Zwakke nagels hadden hulp nodig van de binnenkant, is het noodzakelijk om regelmatig cursussen te volgen van Vitaminen voor de nagels. Het complex moet bevatten vitamines b en E. de Base coat met vitaminen. Kunt u het nemen van vitaminen met voedsel, maar het is beter om het gebruik van speciale middelen in de vorm van een kader onder de lak met een hoog gehalte aan vitaminen. Lak met calcium. Vandaag is er een eenvoudige oplossing voor de behandeling van de nagels is “liquid calcium in de vorm van lak, het wordt toegepast op de nagels met behulp van een normale borstel en vult de nagel gezondheid en kracht.

e3284ffbdcdd53ee069ffebb804813c4 - Scrubben nagels: oorzaken en 10 van de behandeling opties

Lak met calcium Afdichting nagels. Veel salons bieden een eenvoudige, maar zeer effectieve procedure van de afdichting van de nagel was. Manipulatie, kunt u de nagel met een dunne film die beschermt de nagel tegen kwaad van buiten en voeden van binnenuit. Slimme email. Thuis kunt u gebruik maken van een speciale coating, lak, die perfect op het versterken van de nagels en het voorkomen van delaminatie. Toepassen 1 keer per week zo goed als vernis. SPA-behandelingen voor uw nagels. Salons bieden een lijst van handige manipulaties die zal helpen om zich te ontdoen van het probleem van de gelaagdheid van de nagels: wraps, baden, massages, maskers. Dit alles zal bijdragen aan het versterken van de plaat en te groeien lange gladde nagels. Verkwikkende balsem. Er zijn veel natuurlijke producten die vult de nagel kracht en gezondheid. Een van de volgende handelingen uit: meng gelijke delen honing en citroensap, voeg de helft van het gedeelte van de olijfolie, die allemaal verbonden zijn en worden ondergedompeld in de vloeistof nagels. Trek plastic handschoenen aan en laat gedurende 10-15 minuten. Vitamine masker. Paraffine masker. Smelt natuurlijke was of paraffine. In een aparte kom meng 100 ml aloë sap, 3 eetlepels honing en een theelepel van perzik of amandel olie. Handen in de vloeistof verlaten voor een beetje, dan zet je je vingers in de warme wax. Zet dan in de handen van plastic handschoenen aan en houd 15 minuten.

Wat doe je als scrubben, nagels? Welke behandeling besteden? Dat is het meest effectief kunnen helpen? Wat zijn uw redenen voor het lamineren van de nagel? Feedback en opmerkingen!