vrouwengeheimen

1fb6cd24ca120b15f8f63e6acbdf6afe - Schoon zuiver is of waarom u een borstel voor het gezicht
stijl

Schoon zuiver is of waarom u een borstel voor het gezicht

Kwaliteit van de reiniging is het belangrijkste voor de gezondheid, schoonheid en jeugd. Hoe te bereiken het beste resultaat? Voor het gebruik van een speciale borstel voor het reinigen van het gezicht Schoon. Wat het uniek maakt en hoe u het correct? Laat ons het onderzoeken van deze vragen!

3 redenen om te kopen een borstel voor het reinigen van het gezicht

1fb6cd24ca120b15f8f63e6acbdf6afe - Schoon zuiver is of waarom u een borstel voor het gezicht

Borstel voor het gezicht

Effectieve gezicht reinigen is de basis van de procedure voor de juiste verzorging van de huid. Kosmetiek biedt tegenwoordig veel producten voor het reinigen van lederen, maar ze hebben niet altijd het gewenste resultaat. Met behulp van een speciale cleanser, het is niet altijd mogelijk om volledig vrij te zijn van de huid. In het diepst van de poriën, blijft vet deeltjes en vuil dat moeilijk te verwijderen van gel en schuim. Het hangt af van de soorten make-up die u gebruikt en het type van uw huid.

Een antwoord op de eisen voor de kwaliteit van het wassen van werd een speciale borstel voor het reinigen van het gezicht. Niet om te zeggen dat innovatie, zelfs in de middeleeuwen dames waren het wassen van een persoon haar borstel, maar de moderne model borstel Clearskin verschilt in eigenschappen en design. Wat geeft een borstel voor het reinigen van het gezicht:

De mogelijkheid van een diepe poriën reinigen. Haren zachtjes doordringen in de poriën en reinigen, niet mogelijk maakt om de vorm van deposito ‘ s van vet, die leiden tot de verschijning van acne; een Verbeterde conditie van de huid. Dankzij de diepe reiniging en massage-effect, de huid is gladder, de poriën worden verkleind, glad kleine rimpels, een gezonde gloed, de huid behoudt de elasticiteit en soepelheid; het verbeteren van de efficiëntie en de impact van de cosmetische. Speciale tips en wrijvende bewegingen een aanzienlijke verbetering van de penetratie van cosmetica in de huid en dus de resultaten van de procedures worden meer zichtbaar.

Mondstuk borstel Clearskin

Automatische borstel Clearskin heeft vijf bijlagen* elk heeft zijn doel (reiniging, peeling, hydratatie, massage).

b43e113c8c06307cc550da83c2108c85 - Schoon zuiver is of waarom u een borstel voor het gezicht

Borstel mondstuk

Zachte borstel

    • ontworpen voor dagelijkse reiniging, verwijdert efficiënt vuil van de huid, iets massages en tonen de huid.

Roze hoofd

    • ontworpen voor het polijsten van keratinized gebieden van de huid.

Zachte tip-spons

    • wordt gebruikt voor diepe wrijven hydraterende en voedingsstoffen in de huid. Het verhoogt de efficiëntie van cosmetische producten.

Nozzle-spons

    • kunt u deze voorzichtig weg te wassen cosmetica.

Massage mondstuk

    hiermee kunt u het gedrag van een gezichtsmassage, zonder dure salon diensten. Regelmatig gebruik van een massage borstel zal leiden tot huid na een week van gebruik, de resultaten zijn zichtbaar voor het blote oog.

Borstel het Schoon eenvoudige en makkelijk te gebruiken, het werkt zonder kabels, accu ‘ s kun je het met je en gebruik in de dagelijkse zorg.

Het verbeteren van de efficiëntie van de borstel Clearskin

Om te beginnen met de borstels die u nodig hebt voor een gehydrateerde huid. Een zachte borstel is het beste om te gebruiken voor het ochtend-procedures, en in de avond kunt u uw toevlucht nemen tot een meer rigide bijlagen tot het volledig verwijderen van make-up resten. Zachte bijlage is ook ontworpen voor dagelijks gebruik, is de complete behandelingen voor het slapen gaan. Massage kan worden gedaan 2-3 keer per week, gecombineerd met de diepe reiniging. Na afronding van de procedures van het pijpje grondig worden gespoeld met heet water.