vrouwengeheimen

eb801e705ef7799ec6a3620891a0f4e2 1024x644 - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen
stijl

Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

De wasdroger is een apparaat dat helpt om de schoenen van vocht. Elektrische -, ultraviolet-schimmeldodende Schoen droger om te gaan met de bacteriën en schadelijke organismen. De meest bekende fabrikanten – timson, n, lacona.

Nu, laten we praten meer over elk model en leren wat de machine kan beter. Dit zal ons helpen de ervaringen en beoordelingen.

eb801e705ef7799ec6a3620891a0f4e2 - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Beste elektrische droger voor schoenen

Elektrische Schoen droger russische bedrijf Timson is een goedkope maar hoogwaardige camera. Compact en handig tijdens het reizen. Het model heeft een capaciteit van 10 W, verwarmt Tot 700C , en weegt slechts 300 gram. Besteed aandacht aan het ontwerp tijdens de werking van het apparaat wordt verlicht door Led ‘ s.

  Een kleine verspilling van kracht – 5 watt. Niet-brandbare behuizing.
  Korte leven ongeveer een jaar.

bf1b9f169bd40e629242fc7a1070a45f - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Kenmerken

Type
Elektrische droger

De kleur van het lichaam
Rood

Zaak materiaal
Kunststof

Uv-straling
Er

Energieverbruik
5 W

Droog het apparaat is geweldig, er is geen geur. Drogen lijkt zachter, niet zo warm als normaal. Zoon naar school zonder smenka wandelingen sneakers vochtig is en timson helpt.

Beste Schoen droger met ultraviolet licht

Convectie gaten zich over het oppervlak van de droger, laat het warme schoenen of laarzen, ongeacht het materiaal van de vervaardiging.

Ingebouwde ultraviolet zender vernietigt bacteriën en schimmels bestrijdt onaangename geurtjes.

  Compacte afmetingen (gewicht – 340 g). Schuifdeuren case.
  Een korte lengte van de kabel is slechts 1,2 meter.

Kenmerken

Type
Elektrische droger

Kleur
Wit

Zaak materiaal
Kunststof

UV-straling
Er

Kracht
18 W

Afgelopen najaar kocht ik een droger. De Manager heeft mij verzekerd dat dit schimmeldodende behandeling en toen was ik er niet zeker van dat hij niet liegt. Nu kan me niet voorstellen zonder haar winterse dagen. Voordat ik hem kocht het apparaat, schoenen, nat van de regen of de sneeuw, had om op de accu of onder. En het drogen resultaat was niet altijd aanvaardbaar. Schoenen is vervormd, en had een onaangename geur. Nu geen problemen met het drogen. En schoenen zonder geur.

Droger voor schoenen timson UV anti-schimmelinfectie

aed6ea3e4d9c7d2a1338a1f08c39917a - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Schoen droger schimmeldodende Ultraviolet timson – schimmeldodende en antibacteriële apparaat. Gebruik gewoon een plastic behuizing geplaatst in pads, en zijn opgenomen in de socket. Dankzij de gaten in de behuizing, geleidende warmte, het apparaat snel te gaan met de luchtvochtigheid.

  Hoge temperatuur (60-70°C.). Ontgeuren effect. Licht van gewicht apparaat (240 g).
  Het ontbreken van modellen voor kinderen Schoen.

Kenmerken

Type
Elektrische droger

De kleur van het lichaam
Wit

Zaak materiaal
Kunststof

UV-straling
Er

Energieverbruik
10 W

Werkt perfect en snel, de huid niet bederven en niet droog als een batterij. Verwijdert onaangename geuren perfect.

Beste Schoen droogkast met ventilator

277de024c9c076b0ddbe65f6fdc077ab - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Een interessant mechanisme te helpen bewaar de laarzen droog, droger YJ LUCHTBEVOCHTIGER Elektrische droger. Schoenen droog door de centrale verwarming, en met de hulp van de luchtstroom. Werkt op het principe van een ventilator. De schoenen zijn niet te warm, niet te droog, en het materiaal (vooral leer) is niet verwend.

Ze aanbevolen de eigenaren van lederen producten, textiel en andere kwetsbare materialen.

  Het Comfort van gebruik (droger outdoor, pad te zetten op de top). De delicatesse van het werk. Timer.
  Het geluid van de.

Kenmerken

Type
Elektrische droger

Kleur
Zwart

Zaak materiaal
Kunststof

Dit model gebruikt een jaar. Gedurende deze tijd, enige serieuze kritiek die ze niet heeft veroorzaakt. Het vermindert de geur en desinfecteert de oppervlakte. Wanneer gebruikt in conventionele droger het was direct merkbaar, de geur was niet te verminderen. Schoenen al gedroogd voor een lange tijd, maar niet te droog zijn als de radiator die wordt dan erg moeilijk.

De beste droger in de vorm van een Mat

Kenmerken

Type
Mat te drogen

Kleur
Bruin

Zaak materiaal
Thermo

UV-straling
Geen

Kracht
60 W

Het geld voor het apparaat is, denk ik, doorgebracht met voordeel. Ik raad iedereen aan om de aankoop van een apparaat voor anti-schimmel en anti-bacteriële bescherming. Ik ben er zeker van dat u zult er geen spijt van en zal het een onmisbare redder in de nood uw schoenen en uw voeten altijd warm en beschermd.

De beste droger op batterij

8b002962218c6740cf15572a7b21e43a - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Thuis, de laarzen zijn gedroogd op de radiator of in de buurt van een verwarming. Te warm batterij verpakt in multiplex en leg ze op de top van de schoenen/laarzen. Dit wordt gedaan ter bescherming van de materialen van uitdrogen. Inlegzolen zijn gehaald en Gedroogd afzonderlijk.

Lederen schoenen van de verwarming gedroogd met grote zorg:

  • In een koekenpan

Opgewarmd

  • zout. Dan is ze

Gevuld

  • in een oude sok, die past in natte schoenen. Vervolgens schoenen

Plaats

  • op de batterij of op een andere warme plaats. Zout actief

Absorbeert

  vocht en warme lucht versnelt het proces.
  Het gemak van het gebruik.
  Niet delicate zorg.

Hoe te gebruiken?

b17da082f91dfb78d1cf58de14f75d5e - Schoen droger: elektrische -, ultraviolet -, anti-schimmel. Beoordelingen, prijzen, waar te kopen

Verwarm de schoenen met uw apparaat, heel eenvoudig:

  plaats twee speciale verwarming pads pads; draai het snoer in de aansluiting.

Touchpad tijdens de operatie is niet veilig, en haal het uit de Schoen wordt aanbevolen Voor speciale pen.

De droogtijd varieert van de mate van bevochtiging is soms ontbreekt 2-4 uur, soms kan het apparaat is links op de hele nacht (op te maken dat het wenselijk is om te voorkomen dat ontstekingen bedrading).

Beter inzicht in het gebruik van een apparaat, dat zal helpen de handleiding geleverd bij aankoop.

Hoe te kiezen?

Bij het kiezen aandacht te besteden aan het bouwen van Kwaliteit. Onderdelen moeten strak, zonder hiaten. Goedkope prototypes zijn gelijmd en niet gebonden aan het geval is Onveilig. Bij hoge temperaturen is er een risico dat de zaak uit elkaar zal vallen.

Kijk in de Gaten. Hun kleine aantal en de kleine grootte doet vermoeden dat de warme lucht circuleert in de machine is niet voldoende. Neem de droger met veel gaten.

De grootte van het mechanisme is een belangrijk kenmerk. Zeer kleine niet droog de schoenen goed te grote – past niet in.

De macht wordt gecontroleerd door de verwarming tarief. Beste apparatuur om optimaal te gaan 2-3 minuten op een flow van 10-12 watt.