vrouwengeheimen

d77d716de15caa07ade0d771834d2540 1024x651 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale
stijl

Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

De Sapphire is een natuurlijk mineraal dat verwijst naar edelstenen. Sinds de oudheid edelstenen worden gebruikt als decoratie, amuletten en spreuken, het aantrekken van alleen maar positieve energie. Alle soorten van kostbare stenen hebben een unieke genezende en magische macht, zodat iedereen wil om ze te kopen. Saffier is een steen die al lange tijd gebruikt om te versieren Koninklijke kronen, sieraden ringen en armbanden. Beschermheer van de minerale – Saturnus.

d77d716de15caa07ade0d771834d2540 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

De types en de voornaamste kenmerken van de sapphire

De Sapphire is een variëteit van korund van de eerste klasse, de kosten van die inferieure behalve dat de diamant. Dit mineraal heeft meerdere kleuren, een hoge mate van transparantie en een zeer hoge hardheid. Het is vermeldenswaard dat deze wetenschap, zoals de Mineralogie gelooft dat dit de saffier kan worden beschouwd als slechts een steen blauwe kleur. In feite bestaat niet in de natuur identiek aan saffier, zodat het concept van een blauwe kleur in vergelijking. Elke steen is uniek in zijn vorm, de transparantie, kleur en gewicht. De duurste sapphire – steen, van binnen, die je kunt zien van het beeld van de sterren.

De hoogste waarde is de korenbloem-blauwe saffier, de duurdere tinten hebben minder waarde, als de donkere tinten verergeren de transparantie en de schittering van de steen. In de sieraden veld wordt niet alleen gebruikt in de blauwe steen, maar corundums, bruin, geel en oranje, blauw en roze, zwart en blauw-geel. Voor het maken van sieraden is niet alleen kostbare stenen, maar de goedkopere versie van lumpen saffieren (sterke opaciteit en volledige dekking).

1b34046f31f7e1198d4ccf0a15601116 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

In het Algemeen, de waarde van de steen bepalen van de volgende parameters:

    Kleur. Het gewicht. Deposito ‘ s van het mineraal. Grootte. Sieraden snijden. De mate van transparantie en zuiverheid.

b350fee3f87ad812d348a673b91a4973 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Geneeskrachtige eigenschappen van sapphire

Zoals u weet, sapphire heeft een unieke genezende eigenschappen. Korund kan genezen van de ziel en het lichaam van de eigenaar, normaliseert de werking van de interne organen. Ten eerste, het mineraal heeft een gunstig effect op het hart, herstelt het bewegingsapparaat en ontlast u van de spierproblemen. Op hetzelfde moment, saffier is de perfecte immuunsysteem, kunnen vrouwen genezen van onvruchtbaarheid.

Ook de steen is in staat om te herstellen van het zicht, en nuttig medicinale eigenschappen is niet alleen sapphire, maar ook doordrenkt met het water. Om zich te ontdoen van de neurose, depressie, hoofdpijn, wonden en blessures, het is voldoende om de steen te dragen met u, toegepast op de getroffen gebieden van het lichaam.

f6f8ac384b35c9133e543c9d49f3bd2a - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

De magische eigenschappen van de steen

De saffier is een magische ruimte steen die heeft een unieke kracht. Zoals u weet, is nauw verbonden met het lichaam en de ziel van een persoon, waardoor ze meer schoon en gezond. Ook kan een steen een verandering van het karakter van de eigenaar, de bestuurder te ontlasten van de tekortkomingen, het is dus aanbevolen om te dragen, zelfs kinderen.

Saffier kan verwijderen van de agressie en woede, ontwikkelt creatieve talenten en opent paranormale gaven. Ook hij redt ons van afgunst en haat, dus het is aanbevolen om gebruik te maken van een goede en open persoonlijkheid. Als een persoon negatieve energie, de steen kan alleen hem pijn.

78ad7f1df2694466539f0b4341682f4a - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

7ed25a538a6bdd0de8848aa1c860272c - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Geneeskrachtige en magische eigenschappen van sapphire is gebaseerd op de kleur

Blauw mineraal

Blauw of korenbloem korund – steen, die fungeert als een symbool van geluk in de liefde en op het werk. Dit fantastische en sfeervolle minerale wordt beschouwd als de belichaming van wijsheid en zuiverheid, onschuld en goede zeden, de kennis en nuchter verstand. Eerst en vooral, dit mineraal heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, kunt u zich richten op de details, waardoor de eigenaar meer vet en hardnekkig.

9d2bd52552fdd550cdcd57dec5a9d726 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Sapphire korenbloem blauw wordt beschouwd als een vrouwelijke steen, zo benadrukt de tederheid van een vrouw ziel en verrijkt. Minerale raden om te dragen voor degenen die willen het behoud van de oprechtheid van de gevoelens of het vinden van wederzijdse liefde. Op hetzelfde moment een blauwe saffier is een betrouwbare talisman tijdens het reizen, de steen die subsidie van de eigenaar dwang en macht, maar het is niet geschikt voor inactieve personen.

Blauw-groene mineraal

Groene of blauw-gele edelsteen maakt een persoon meer gevoelig en vriendelijk, attent en open staan voor anderen. Er wordt aangenomen dat dit type van saffier-maakt de eigenaar is barmhartig en vergevensgezind, dus meer geschikt voor mooie meisjes. De steen zorgt voor een aangename sfeer rond de eigenaar, het opladen met positieve energie. Ook minerale verlicht slapeloosheid, nacht van angst en nachtmerries, het geven van kleurrijke dromen en een goed geheugen. Niet minder nuttig is de groen-blauw korund in de schandalen, zoals het verzamelt negatieve energie, het omleiden van het in de mainstream van de welvaart en goedheid dan slaat relaties en liefde in het huis.

6b21d0250481ff0eb877f0a4d5aed5ec - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Star black sapphire

Zwart korund is een ondoorzichtige steen met een unieke Glans en lichte grijze glans. Dit mineraal wordt gebruikt als een sterke amulet dat beschermt tegen vijanden, boze oog en bederf. Op hetzelfde moment, de steen heeft een gunstig effect op de psychologische toestand van de eigenaar, wordt vaak gebruikt door sjamanen en tovenaars uit te voeren riten en rituelen. Deze steen verheft stemming, het wegnemen van alle negativiteit. Meestal zwarte saffier is de steen gebruikt voor inleg-heren ringen. De mineralen hebben een positieve invloed op de geestelijke en fysieke toestand van de eigenaar, zal hem beschermen tegen verkeerde en overhaaste beslissingen. Het is opmerkelijk dat black sapphire is een talisman van rijkdom, zo vaak gebruikt door zakenlui.

cbfcc6a2fb1d96fff6d13ad9eef90ecb - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Gele saffier

Gele stenen in de natuur te vinden is uiterst zeldzaam, dus het is een groot geluk en voorspoed, zowel op het werk als in het persoonlijke leven. Geel steen is een krachtige amulet en talisman, de bescherming van de drager tegen het boze oog, onrust en angsten, problemen en zorgen. De steen heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, waardoor de drager meer zacht en vriendelijk, rustig en meelevend te zijn. Een speciale waarde van de gele saffier is voor creatieve mensen, als het onthult hun talent, waardoor de drager meer moedige en vastberaden. Het mineraal beschermt ook tegen de laster en roddel en het boze oog. Echter, het constant dragen van een gele mineralen met een niet aanbevolen, omdat bij constant contact, het geeft de eigenaar een gevoel van angst.

4f2441ed6d002429f2134b0e4f7ddd80 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

a1c296d03311fa48f270399aa1b58c22 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

Wie is de sapphire sterrenbeeld

Edelstenen zoals saffier, hebben grote macht, zodat ze in staat zijn om te veranderen het leven van een mens en zijn bestemming. In dit verband is de saffier kan gedragen worden door iedereen. Speciale voordelen zal brengen naar de Leeuwen en de Waterman, omdat zij zijn het best in combinatie met zijn energie, maar Capricorn deze sapphire is ten strengste verboden, evenals de ruimte en het element van de aarde zijn niet gecombineerd. Als een resultaat, de stenen versterken de negatieve eigenschappen en het aantrekken van het leven van de eigenaar, maar frustratie. Als voor de andere tekens van de dierenriem, het mineraal is neutraal, dat is slijtage het kan, maar je moet niet constant is, en weinig effect van de steen zal hebben. Het is vermeldenswaard dat de beschadigde saffier, en andere kostbare stenen worden gedragen, als de gebroken mineralen zijn gebroken hoop en dromen.

24f1e79bf645c272c85ad8650fe23e0d - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale

49e2bf57962d2b837430108112c93042 - Sapphire. Helende en magische eigenschappen, geschikt voor minerale