vrouwengeheimen

b5dc8b6a06aaeee995551d100ae0f14d - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen
stijl

Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Ruby is een variëteit van het mineraal korund rode kleur. Dit mineraal verwijst naar edelstenen, bovendien, sinds de oudheid, de kosten boven de diamant. De geschiedenis gaat terug meer dan vier duizend jaar en honderden volkeren over zijn. Elk volk nam de steen op verschillende manieren, sommigen beschouwden het als een talisman, het andere symbool van welvaart en rijkdom. Van de oudheid tot vandaag de steen is gebruikt in de vervaardiging van sieraden als een symbool van rijkdom en welvaart. Deze steen siert de kroon van de heersers.

b5dc8b6a06aaeee995551d100ae0f14d - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Red ruby sterk schijnt, en lijkt op een vlam in de reflectie van het licht. Voorouders genaamd ruby sapphire. Extractie van het mineraal komt bijna wereldwijd, met uitzondering kan worden, behalve op Antarctica. De meest kostbare en hoogwaardige mineralen is beroemd voor Thailand, Sri Lanka en Tadzjikistan. Ook steen winning gebeurt in de landen van Oost-Afrika. Het is belangrijk op te merken dat de corundums (robijnen) zijn niet dezelfde kleur, en de kleuren rood (paars eb, roze, rood, bruin of helder rood).

420794e792e80f3d41c7dba40c140611 - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Bijzondere waarde heeft een soort van ruby, die u kunt bekijken met de zespuntige ster, de ster robijn. Geen kwestie wat schaduw is de steen, omdat de ster worden bekeken in de minerale schaduw, echter, zoals het fenomeen is zeldzaam, dus deze stenen zijn van grote waarde. Goedkopere optie – niet-transparante ruby (enhanced), die is geschikt voor warmte-behandeling voor het verbeteren van de “zuiverheid” van het mineraal.

bec71306b07cc97d53f9c6602b129cc7 - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Met de ontwikkeling van moderne technologieën is verschenen bijvoorbeeld een begrip als synthetische robijn hebben een kunstmatige oorsprong. Eerst begonnen met de productie van dergelijke steen in Frankrijk, echter, te onderscheiden van valse van echte natuurlijke minerale en vrijwel onmogelijk om te gaan met het kan alleen op hoog niveau expertise (in ons land, deze juweliers niet).

9bb59db422f62353a1f93dc1d0e1f31e - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Ruby en haar magische eigenschappen

Korund rood is sinds de oudheid beroemd om zijn magische eigenschappen, namelijk:

    Versterkt de fundamentele karaktertrekken – sommige mensen beter, anderen het tegenovergestelde, dus het wordt niet aanbevolen om mensen met een hypocriet, wrede en heerszuchtige natuur. Talisman voor de goede personen, het beschermen van magie, rituelen, vijanden, de jaloerse en het boze oog. Ruby is een symbool van gezondheid en kracht, maar ook om te belichamen een gepassioneerde en duurzame liefde. Verheldert de gedachten, waardoor het in de ziel, warmte en rust. Berooft van onzekerheid en twijfel, is een symbool van kuisheid en moed. Verbetert de gezondheid, genezing van lichaam en ziel, en dus verlengt de levensduur van de eigenaar, zodat het meer vrolijk. Worpen met verdriet en kwade gedachten, behandelingen van onvruchtbaarheid. Beschermt tegen natuurlijke rampen (natuurrampen, blikseminslag). In het verleden bepaald of eten of drinken van vergif, als hij veranderd van kleur wanneer in gevaar. Maakt een persoon doelgericht, trekken hem de financiële welzijn. Ontwaakt, paranormale begaafdheid, dus gebruik het krachtige magiërs, zwak bang van hem, omdat ruby vereist voor een goede behandeling.

8b382a2e62090bb7c8db987468c8cd1b - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

In het Algemeen, ruby is krachtig en vol met magische kracht minerale, kan veranderen het leven van de eigenaar voor de betere. Echter, wanneer het aantal van de voordelen, er is een nadeel – het is verboden om te dragen de hele tijd. Anders, de steen zal niet geven energie en neem het mee of overweldigd dan pijn doen.

Helende eigenschappen van robijn

Ruby is de grootste steen die al sinds de oudheid gewaardeerd voor hun unieke helende vermogens. Eerder dit mineraal werd de productie van drugs, en was bijzonder waardevol, robijn poeder en water, geïnjecteerd met ruby. Natuurlijk, de sceptici en de conventionele geneeskunde zijn op hun hoede voor dit soort dingen, maar veel mensen alleen maar bevestigen dat de geweldige eigenschappen van deze steen.

87782ef18267864fd4f59d5f8e076669 - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Rubin is in staat om te helpen met ziekten, het aantal is enorm:

    Regelt rust en slaap, een goede remedie voor slapeloosheid, het is aanbevolen voor hypochondrie. Bronchiale astma. Geeft viriliteit. Vermoeidheid (geestelijke en lichamelijke). Versterkt het gevoel van eetlust. Schurft geneest en lepra. Neemt een persoon van een depressie. Knechten en verbetert het geheugen, stabiliseert de bloeddruk. Het geneest aandoeningen van de keel. Herstelt het het zenuwstelsel. Bant amandelontsteking. Verlicht de pijn in de gewrichten. Gebruikt in de behandeling van bloed, stoornissen van de wervelkolom of bewegingsapparaat. Herstelt het gezichtsvermogen. Genezen van epileptische aanvallen. Snel de ziekten van het maag-darmkanaal.

d8697f49c25ea51215884a5a4f771ed8 - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

Dit is niet de hele lijst van ziekten die helpt ruby, vooral als je gelooft in zijn macht. Als er pijn is, dan is ruby gewoon op de pijnlijke plek, het absorberen van alle negativiteit. Om te maximaliseren van het gebruik van steen het is aangeraden om te dragen op het lichaam – dat is, direct contact te hebben, zodat hij kon WRIJVEN tegen de persoon, heeft een gezond effect op zijn lichaam.

Wie is ruby sterrenbeeld

Ruby is een steen van liefde en goedheid, kracht en runderen, warmte en rust. Zoals de meeste edelstenen, het is niet voor iedereen, en zo duidelijk mogelijk bepalen van het niveau van vriendschap” met robijn helpt horoscoop. Alle tekens van de dierenriem hebben hun eigen energie van het element, die kan hetzelfde zijn als ruby, en Vice versa. Als u denkt dat astrologen, deze steen is het best gebruikt Kankers en Boogschutter.

31881c7479db0ba31267d189f0ed7132 - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

In het eerste geval, de steen zal bijdragen tot het ontnemen van bescheidenheid en verlegenheid maken mensen meer gemotiveerd en geven hem de liefde voor het leven. Voor de boogschutters, dan ruby zal ze meer en sterke, loyale en open, dit zal helpen in een moeilijke situatie. Ook ruby kan gedragen worden om de Leeuwen, in het bijzonder vrouwen, aan wie de robijn helpt om aantrekkelijker te zijn en gelukkig in de liefde Zaken. Een man van dit teken zal meer vertrouwen in zichzelf en hun mogelijkheden.

Ram en Scorpios kunt ook gebruik maken van ruby, die zij zullen meer flexibel en zacht. De steenbok, het gebruik van ruby, wordt meer actief en doelgericht, en al zijn ambitie zal worden geconcentreerd in de juiste richting. Niet aanbevolen voor het gebruik van deze steen is in principe alleen Maagden en Teltsy.

70bab8304fea4b1b6c2162aa393a6dfa - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

c0f6732363ad7645186e1d0c1a12248c - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen

1787312a493a1d804e8770cae79dfcdd - Ruby: magische genezende eigenschappen van de edelsteen