vrouwengeheimen

de472217bf6d447af7588aa6aaa08449 - Rijst water: de schoonheid geheim van Aziatische vrouwen
stijl

Rijst water: de schoonheid geheim van Aziatische vrouwen

Rijst is een gras dat wordt erkend door de wereld gezondheid organisatie een bron van vitale stoffen. Rijst-water is een oude wijze van gebruik het gebruik van graan in de cosmetische en geneeskundige doeleinden. Bespreken hoe het gebruik van rijst water voor het gezicht, de schoonheid, haar en afslanken.

Rijst-water is op de bewaker van schoonheid en gezondheid

De unieke samenstelling van rijst helpt bij het verzadigen van de huid met vitaminen, P, C, E en groep B. de Aziatische cultuur is niet alleen het gras, maar water doordrenkt, rijst en water is goed voor de huid van gezicht en haar. Moderne voedingsdeskundigen bewijzen dat de rijst de bouillon effectieve gewicht verlies en helpen te zorgen voor een efficiënte spijsvertering.

Methoden van het gebruik van rijst in water:

Als gezichtslotion.

  • Rijst infusie-de huid van het vet, tonen en revitaliseert het haar, het verzadigen van vitaminen en mineralen, helpt om fijne lijntjes en rimpels.

Als een middel tegen puistjes.

  • Rijst het water droogt de huid, het verwijderen van overtollig talg en voorkomt verstopte poriën die leidt tot acne.

Voor de huid lichter.

  • Knoflook rijst heeft de mogelijkheid om te lichter de huidskleur, het wordt actief gebruikt door Aziatische vrouwen voor wie de ideale huid is wit.

Te nauwe poriën.

  • Rijst met behulp van water voor het gezicht kan vernauwen de poriën en droog puistjes. Dus het water geeft aan de eigenaars van de vette huid.

Voorkomen van ouderdomsvlekken.

  • De rijst het water heeft een blekende eigenschappen, zodat het kan worden gebruikt voor de preventie en

Verwijdering van leeftijdsvlekken

  • . Voor dat ijsblokjes gemaakt van rijst, water.

Als een haarmasker.

  • Haar spoelen met rijst afkooksel of aftreksel van bladeren haar zacht en glanzend, en perfect versterkt hen, het vullen van vitaminen en vitaliteit.

Om gewicht te verliezen.

  Rijst is onovertroffen dieet product. Om gewicht te verliezen, rijst het water is de perfecte assistent. Rijst water verwijdert afvalstoffen, normaliseert de stofwisseling, vermindert de eetlust, helpt aanzienlijk verminderen het gewicht.

de472217bf6d447af7588aa6aaa08449 - Rijst water: de schoonheid geheim van Aziatische vrouwen

Rijst water

Hoe maak je water rijst

Voor verschillende doeleinden rijst water is op verschillende manieren bereid.

Recept rijst water voor gebruik in cosmetische doeleinden.

  • Moet gewassen witte rijst, giet men schoon water en laat het voor 15 minuten. Dan de rijst wordt gefilterd, kan het worden gebruikt voor het koken van voedsel, en de daaruit voortvloeiende rijst met water te wassen je gezicht en spoel uw haar.

Recept rijst water om gewicht te verliezen.

  Een afkooksel van rijst wordt gebruikt om gewicht te verliezen en is als volgt bereid: rijst, gekookt in veel water gedurende 2-4 uur, dan raditsa en gedronken gedurende de dag. U kunt ook de rijst in water met een normale kook de rijst pap op het water, zolang het water is begonnen aan de kook.

De bouillon kan worden onderworpen aan fermentatie (iets prequisite), het verhoogt de hoeveelheid antioxidanten en heilzame bacteriën en gebruikt voor de behandeling van huid-en haarverzorgingsproducten.