vrouwengeheimen

74bf152705780bd274b5888c0d216ea5 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken
stijl

Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Rhodoniet is een mineraal dat is klassiek gezegd dat een vrouw als symbool van de dromerige sfeer en heeft een roze kleur. Alternatieve naam rock – rose, als de tint doet denken aan de bloemblaadjes van deze delicate bloem. De steensoorten die ook kan worden gevonden in de natuur:

    Ruby spar. Roze steen. De steen voor de ochtend aanbreekt.

74bf152705780bd274b5888c0d216ea5 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Deze steen, wel gebruikelijk, maar zeldzame, als wordt geproduceerd in kleine hoeveelheden. Kleur-systeem omvat niet alleen roze, maar ook diegenen die dicht bij hem tinten. Ook de steen licht bruin, geel of grijs tinten, sommige rhodoniet hebben dendrieten (zwarte vlekken). Deze patronen zijn gemaakt van stenen en scherpe originele, waardoor het in trek bij liefhebbers van edelstenen en juweliers. Rhodoniet is een vrijwel transparante steen, maar in helder licht schijnt door, die de schoonheid en de rijkdom van de kleuren.

Een steen in eerste instantie aangetroffen in Sverdlovsk regio (Ural) ergens in de late 18e eeuw. Rhodoniet is een metamorfe gesteenten en verbindingen, die levert producten van Australië en Madagaskar. Minder kwaliteit rhodoniet kan worden gevonden in Oezbekistan en Mexico, de VS en Spanje. De basis van de chemische samenstelling wordt gedomineerd door silicium en calcium, mangaan en ijzer. De kleur van de steen en de verzadiging hangt af van het percentage van de onderdelen en die van hen overheerst in de samenstelling van het mineraal.

0bb5ddb297d034f9a2008b13a7db0fe6 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Toepassingsgebied van rhodoniet

Ten eerste is deze delicate en mooie stenen juweliers voegt in uw sieraad. Sinds het mineraal is zeer kwetsbaar, het vereist een zorgvuldige en juiste snijden. Meestal wordt deze steen gecombineerd met goud, een perfecte combinatie van rhodoniet en rose goud. Dankzij deze combinatie, elk meisje kan uw beeld meer verfijnd, gevoelig en romantisch.

Met behulp van rhodoniet gemaakt van een verscheidenheid van ambachten, bijvoorbeeld, ze versieren de dozen, het maakte mozaïeken, enz. zijn Niet minder aantrekkelijk, lampen en vazen, die kan worden opgeslagen, niet alleen in musea, maar ook als een accessoire. Deze steen is gemakkelijk te rijgen, wat betekent dat ze kunnen worden gevormd in het complexe en ingewikkelde vormen. Een unieke schepping van rhodoniet – een drie-meter-vloer lamp sieren de ingang van de Hermitage.

a1b973de2f1765199d86d51713dbf611 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Helende eigenschappen van rhodoniet steen

Als je kijkt terug op oude geschriften van de Oosterse geneeskunde, vindt u vele vermeldingen van steen die helpt bij het genezen van kanker. Op hetzelfde moment, de steen heeft een hoge efficiëntie in de behandeling van ziekten van het oog, dat is wetenschappelijk bewezen. Voor het effect van de stenen op het lichaam, is het voldoende om toe te passen op de ogen voor een paar maanden, die zal herstellen van het zicht, en laat alle ziekte.

Het mineraal heeft een gunstig effect op de lever en het zenuwstelsel. Als je gewoon houdt van een steen, hij rustig persoon, stabiliseert het hart en vul de eigenaar met nieuwe krachten. De gem ook verlicht slapeloosheid en ontneemt nachtmerries, angst en vrees. Niet minder nuttig bij multiple sclerose en verspreiden van de aandacht, dus is het aanbevolen gebruik te maken van de gepensioneerden.

b0972cbaf01148e31ef9a4c57b329314 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Rhodoniet en de magische eigenschappen

In India en de landen van het Oosten rhodoniet is een goddelijke steen, die ontwaakt de verborgen talenten en gevoelens van liefde. Deze steen helpt de eigenaar om te herstellen van het geloof, de hoop voor een betere toekomst, en terug te keren naar het pad van de goedheid en het licht van de verloren mens.

De speciale rol van de roze rhodoniet is voor goochelaars uitvoeren met het door middel van meditatie. Inwoners van veel landen zijn van mening dat de steen stelt een persoon aan populariteit te winnen, als het onthult het talent en helpt om het te implementeren. Op hetzelfde moment, het mineraal verlies van elk gevoel van verlegenheid en onhandigheid. Rhodoniet is een unieke steen die u toelaat om te ontdekken en ontwikkelen van latente vaardigheden, tegelijkertijd wekt de liefde voor kunst.

c064c5dc772acbbd468564d6a34423ae - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Dus de minerale toonde zich volledig moet worden gedragen op de linker hand, omdat dit invloed heeft op de linker hemisfeer van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor creatief talent. De armband aan de linkerkant van het vult een man met energie en zullen doorgaan met het ondersteunen van haar talent. Ook, rhodoniet is een genadig steen, waardoor een persoon om te zoeken naar een mooi resultaat, en iets lekkers, ook in de meest moeilijke situatie.

Als u denkt dat de wijzen van Japan en China, de rhodoniet is de regulator van Yin en Yang, zodat u om te vinden van de harmonie en het potentieel. Tegelijkertijd bespaart energie, waardoor het niet verspillen. Sieraden rhodoniet helpt om zich te concentreren op het werk, te vergeten over de kleine dingen, luiheid en vermoeidheid.

7e5c3c6a551396177a821ed207306695 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Geïnteresseerd in rhodoniet sterrenbeeld

Als u denkt dat de astrologen en hun overtuiging dat de rhodoniet is een steen die het best geschikt is voor degenen die zijn geboren onder het teken van de Weegschaal en Tweelingen. Deze tekens van de dierenriem wordt gekenmerkt door dromerigheid, veel mensen kunnen het niet vinden van de juiste weg in het leven. Minerale zal toestaan u om te vinden van vertrouwen in zichzelf en hun mogelijkheden maken de mensen meer bewust en bestand tegen externe factoren. Bovendien, rhodoniet ontwikkelt het geheugen en intuïtie, dat zal u toelaten om te ontdekken een heleboel verborgen bronnen. Dankzij deze steen, die de Weegschaal en Tweelingen altijd kunnen verbazen met hun vaardigheden en kennis die niet beschikbaar waren voor.

Er wordt aangenomen dat de klanten van de steen van de ochtend zijn Venus en Saturnus, die het mineraal een drang naar de liefde Zaken. Ondanks dat hij leert zijn eigenaar, dwingt hem om alleen doelbewuste acties. In het Algemeen wordt aangenomen dat deze steen kan dragen alle tekens van de dierenriem, als het helpt bij het ontdekken en realiseren van hun creatieve potentieel. Maar studies en experimenten hebben aangetoond dat de rhodoniet is verboden om het gebruik van Ram en Boogschutter.

b90801be7bcd5bbed4d3a37acb037709 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

Bij het kopen van mineraal is van belang om overeen te komen met de eigenaar, bijvoorbeeld, moet u bepalen de kleur van de steen, die moet passen bij de kleur van de huid. Mensen met een lichte huid moeten kopen rhodoniet warme kleuren, is het belangrijk om bewust te zijn van de gevoelens die zich voordoen wanneer het in contact komt met de steen.

Ook astrologen raden om te luisteren naar je innerlijke stem en volg je intuïtie bij het kiezen van een steen, zo niet alle van hen kan het gewenste effect, zelfs in het geval wanneer zij passen in het teken van de dierenriem. Vaak zijn mensen niet het gevoel een verbinding met de steen in eerste instantie, maar na een tijdje realiseer je je dat je in het bezit van een onlosmakelijke koppeling met het geselecteerde minerale. Het feit dat veel van de stenen tijd nodig om de juiste golf.

fe92aafb4966a29ed447ecc1efb684b5 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

5794038b2cd78fc7e71c51c623944222 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

b11175695b632734bdd1ed3176750c49 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

3bb7a8a2fd86b14376b8c7ae44d20118 - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

a528feb4c1738699f16be626046f7d4d - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

056aaf5d3c090d8ea2caf84590c014bd - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken

158850b5dffc044652565181588c854c - Rhodoniet steen: eigenschappen, types, geschikt voor het teken