vrouwengeheimen

837dae354eca6851520dba17206c3547 1024x768 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs
stijl

Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Rechtop stofzuiger gevoed uit het stopcontact, – een universeel hulpmiddel in de strijd tegen stof en vuil in het appartement. Een waardering van de beste verticale stofzuiger: draadloos, schoonmaak -, net – dit alles wordt beschouwd als in het artikel.

Rechtop stofzuiger is een compact ontwerp, verzamelt de prullenbak, een module voor het opbergen van het snoer van de motor en de accessoires voor het kantoor. Om de modellen opgenomen bijlagen voor meubels en tapijten en de turbo borstel. Verticale machines verbeteren met elke wijziging en up-to-date te 2018. Bekende merken: kidport, Bosch, Philips concurreren op de kwaliteit van de aangeboden producten.

Het voordeel van de eenheden is hun kracht en compactheid.

In dit artikel zullen we de studie van de volgende eenheden:

  rechtop stofzuiger kitfort kt-509; bosch stofzuiger bbhmove1n; verticale dyson gratis koord v6; verticale stofzuiger karcher vc 5 premie; philips fc6168/01 powerpro duo; verticale draadloze Dyson DC62 ; het reinigen van Philips PowerPro Aqua; vast rechtop stofzuiger Kitfort CT-506.

837dae354eca6851520dba17206c3547 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Die rechtop stofzuiger is beter om te kopen: een beoordeling, feedback

Hoe kies je een rechtopstaande stofzuiger? Een waardering van de beste opties hieronder zal helpen om deze vraag te beantwoorden.

Wij hebben een waardering van de kwaliteit, de prijs overzicht en ervaringen, was het tijd om te kopen en testen van het product zelf.

Kitfort kt-509

787b89cb09f76ba6cfe9bdb651069b1c - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Rechtop stofzuiger met power-verbinding is een 2-in-1 Ontwerp. Hij gemakkelijk omgaan met grote ruimtes en altijd klaar om te werken. Bij het opbergen neemt weinig ruimte in, past makkelijk in smalle gangen. Uitgerust met de cyclone filter. Het biedt een hoge reinigingskwaliteit. De absorptie is niet afhankelijk van de volheid van de stofzak.

  Werkt Zakloze (cyclone filter). Compact ( 25×14.3 x 107 cm 1,50 kg). Bulk zak ( 1.2 l).
  Verbruikt een heleboel stroom (650 watt).

Kenmerken

Dit model is, geloof ik, heel geslaagd! Het is lichtgewicht (handvat en kind), makkelijk te gebruiken, zonder enige zakken (geen extra kosten), echter krachtig genoeg. Een goed doordachte opslag systeem. Zeer tevreden met de aankoop, adviseer ik al mijn vrienden. En de oude lieve in de hoek.

Kitfort kt-509

Bosch bbhmove1n

20e65bdf7d9273a2d6c34cfcd3980c3b - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Bosch BBHmove1N 2 in 1 reinigt van stof en vuil. Draagbare, kosten draadloos. Dit kan de eigenaar voor het reinigen van moeilijk te bereiken plaatsen.

Snel geparkeerd zonder houder. Heeft een klein inklapbaar handvat. De levensduur van de batterij bereikt in 15 minuten.

  Compact voor opslag. Het opladen duurt 2-3 reinigen. Bulk zak (0,8 l).
  De lage permeabiliteit van de borstel.

Voor mijn kleine appartement waar het tapijt wel een beetje, dat is precies wat je nodig hebt! En het kind komt en in de auto handig om te gebruiken. Ik wist niet dat er multi-function modellen.

Bosch bbhmove1n

Dyson v6 gratis koord

6ee6dba17e6a5670452bd00bfc283a4f - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Kleine en compacte dyson gratis koord v6 te gaan met het afval samen met grote stofzuigers. Er is een mogelijkheid tot het verbreken van de pijp. Mooi, eenvoudig en goed trekt stof aan. Er is een Wall mount – het wordt gebruikt voor het opladen van de batterij opslag apparaat en de sproeiers. Ontworpen voor de aansluiting van elektrische borstels.

  Werkt zonder kabels. Laag geluidsniveau (87 dB). De haren van carbon fiber. Hoge zuigkracht (100 W).
  Geen water in de tanks.

Kenmerken

Het beste model! Zeer eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd, het is altijd bij de hand en snel te reinigen. Het enige wat ik hou niet van al te grote van een oppervlak worden gereinigd moeilijk, maar voor een klein appartement is een goede keuze.

Dyson v6 gratis koord

Karcher vc 5 premium

14659043d630dd12287bfca8bb06aee8 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Handige stofzuiger is onmisbaar voor het reinigen van kleine ruimtes. Vergt weinig opbergruimte. Onder de voordelen – Solide constructie en de speciale bijlage verticale stomerij (ontworpen speciaal voor dit model). Biedt Maximale reinigende kracht, energie verbruikt weinig.

Er is een speciale kolf te verzamelen stof, dus er is geen noodzaak om geld te besteden voor het kopen van filterzakken. Komt met een breed aanbod van accessoires gebruikt voor het reinigen van kwetsbare oppervlakten.

  Een zachte voering op de handgreep. Geen automatische compressie van stof. Lange kabel (9 m).
  Geen water in de tanks.

Karcher vc 5 premium

Philips fc6168/01 powerpro duo

3ce1d01d7696448312f150bb9999b8b7 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Philips PowerPro Duo zich bewezen als een Krachtige machine, gemakkelijk te reinigen van harde vloeren en tapijt. Aan het model toegevoegd PowerCyclone-technologie. Het ondersteunt Hoge zuigkrachten een speciale mondstuk te verzamelen stof en wol is veel effectiever zijn dan standaard.

Duct cleaner gebogen. Dit ontwerp verhoogt de luchtcirculatie, het verstrekken van de depositie van stof in de cyclonale kamer.

  Makkelijk ( gewicht 4320 g). Laag geluidsniveau (83 dB). Er is geen draad.
  Het is lastig om schoon met de borstel.

Gereinigd handig. Reinigen van 65 sq. m. is meer dan genoeg. We hebben twee harige kat – ik wol niet zien! Handig om mee te nemen in de auto. Maar op zijn minst ergens! Opknoping op de muur, altijd opladen, altijd klaar om te gaan – de droom!)) Niet per se te krijgen… om te ontspannen, te spoelen, schoon te maken… zo simpel is het alles van een genie!

eaee816f98eb1e19aceff663a1d81d33 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Philips fc6168/01 powerpro duo

Tabel: vergelijking van de eigenschappen van deze modellen

Zoals we kunnen zien, de mogelijkheden zijn vele. Maar welke is beter? Neem een kijkje op de kenmerken van de stofzuiger.

Model
Vermogen, W
Lengte snoer
De mogelijkheid van natte reiniging

kitfort kt-509
650
4
Geen

bosch bbhmove1n
660
0
Geen

Dyson v6 gratis koord
350
0
Geen

Karcher vc 5 premium
350
0
Geen

philips fc6168/01 powerpro duo
350
Geen

Beste verticale draadloze stofzuiger

cb68127120f24f8a546aaecf25650991 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Het kiezen van een draadloze rechtop stofzuiger, aandacht te besteden aan Dyson DC62 Pro – eenvoudig te manoeuvreren, dit model is uitgerust met extra sproeiers. Gemakkelijk Transformirovalsya in een draagbare uitgerust met een handige Docking station. Het hygiënisch reinigen van de container kunt u snel en voorzichtig ontdoen van onnodige verspilling.

  Ontworpen voor het reinigen van de vloer en het plafond. Lange garantie periode van 2 jaar. Compacte, niet veel ruimte in beslag tijdens de opslag.
  De korte duur van het werk (20 minuten).

Kenmerken

Type
Verticale

Aard van de stofcollector
Zonder zak

De filter
Standaard filter

Vermogen, W
360

Mondstuk
Combo, Boven, spleet>

De lengte van het koord, m
0

Als het meubilair is zeer laag, niet fit turbo borstel. Maar zonder dat, met de opening gereedschap of zonder betaling van een boete. Ik heb goed naar hem met één hand snel verwijder het mondstuk, waar het niet.

Beste wassen model

bed5ba200a27f900390aeff14828b5bb - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Verticale stofzuiger Philips PowerPro Aqua (met een lithium-ion batterij) als effectieve 3-in-1. Geschikt voor de dagelijkse reiniging. Uitgevoerd zonder de tas reinigt alle soorten oppervlakken: vloeren, banken en stoelen. Er is een Mondstuk voor het nat reinigen, die het mogelijk maakt om te verzamelen het vuil met een vochtige sites.

De beschikbaarheid van technologie PowerCyclone vermindert de fysieke inspanning tijdens het schoonmaken.

  De aanwezigheid van bijlagen natte reiniging. 3-ply reinigen Aqua-filter. Lange levensduur van de batterij (40 min).
  Kleine opneembaarheid (18 watt).

Kenmerken

Type
Verticale

Aard van de stofcollector
Zonder zak

De filter
Base filter

Vermogen, W
18

Pakket
Smalle pijp, TriActive

De lengte van het koord, m
Geen

Een grote hulp op de boerderij. Met het er is geen gedoe. Je kan gewoon de handgreep, druk op een knop, en stofzuigen. Op het zelfde moment gemakkelijk te wassen verdiepingen, en het is een wonder. Omdat je niet langer eerst het verzamelen van de stof, het slepen achter hem een wonder Montage met buizen en draad, en vervolgens, om een emmer water, en kruipen doek/DWEIL op de vloer. Nu dit alles maakt een reiniger.

Beste draadloze stofzuiger van de netspanning

59a2498b52883c74d9b2dbe314cfe137 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Vast rechtop stofzuiger Kitfort CT-506 is geschikt voor de hoge kwaliteit van de schoonmaak. Hij behandelt Vloeren en Tapijt bekleding, die draait op het netwerk. Ergonomische structuur kunt u het op te slaan in kleine kasten, en de aanwezigheid van een speciale mondstuk geeft toegang tot Moeilijk bereikbare plaatsen van het appartement: de ruimte achter de banken, onder tafels en stoelen.

Wendbaar en eenvoudig te gebruiken – omgaan met kinderen en adolescenten.

  Vereist vaak te legen.

Kenmerken

Type
Vast

Aard van de stofcollector
Prachtig!

De filter
HEPA-filter

Vermogen, W
600

Mondstuk
Smalle borstel

De lengte van de draad, m
5

Hoe te kiezen rechtop stofzuiger?

bf143752f02dc51e21a9f2fa8761b7eb - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Op zoek naar het antwoord op de vraag, hoe om te kiezen van een rechtopstaande stofzuiger? Deze richtlijnen gebruiken en besteden aandacht aan de kenmerken van:

  het energieverbruik en de zuigkracht; geluidsniveau; de capaciteit van de zak; het type van voedsel.

Elk van deze kan je meer vertellen.

Het energieverbruik en de zuigkracht

Deze parameters zijn verantwoordelijk voor de doeltreffendheid van het oppervlak te reinigen. Gemeten in watt (W). High power staat garant voor de kwalitatieve schoonmaak. Optimaal voor verticale vacuüm capaciteit van 350 watt. Handige modellen met toezichthouders om controle van de stroom van elektriciteit.

36270ae7fb2eb7c9a2313b48c3981014 - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Geluid

Absoluut geruisloos de modellen niet. Bij de woorden “rustige vacuüm” we zijn aan het praten over de geluiden in het bereik van 41-70 dB. Ze vertegenwoordigen een zachte brom, en als de motor het mensen makkelijk met elkaar communiceren. Standaard modellen ruis van ongeveer 70-80 dB.

Er zijn stofzuiger met extra accessoires – ze Verminderen de kracht van geluid. Dergelijke modellen wegen aanzienlijk meer dan gewoonlijk – 5-8 kg.

De capaciteit van de zak

De stofzakken zijn verlies van populariteit. In hun plaats komen de apparaten Met uitneembare herbruikbare van de stofcollector. Het volume is afhankelijk van het model.

De batterij heeft een kleine dust collector (1 l), – standaard – 3 Tot 6 liter. Sommige modellen gebruiken Cyclonische filteren – dit verhoogt het volume van het apparaat. De meer cycloon kamers, de schone lucht in de motor te blokkeren.

ddbfb1c33f4efbbb02061e94e8dd31ad - Rechtop stofzuiger: beste beoordelingen van hoe te kiezen en waar te koop, prijs

Het type van voedsel

Er zijn drie soorten macht voor stofzuigers:

  net; sigarettenaansteker in de auto; de batterij.