vrouwengeheimen

46f2e229f46e77f5ca0beac48a94ac6e - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken
stijl

Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

De kleur details in het pak kan niet genoeg benadrukt worden, tas winnen van kleuren is in staat om een afbeelding te maken, om te versieren de meest gebruikelijke pak, maar een slechte keuze kan een slechte dienst door het maken van absurde, overbelast of zelfs vulgair. Niet te verwarren met een keuze om te helpen een van de manieren waarop de kleur selectie tassen.

Methode 1. Classic

46f2e229f46e77f5ca0beac48a94ac6e - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Tas voor suit

De traditionele benadering van de definitie van de kleur is een selectie van handtassen, klassieke kleuren: wit, beige, zwart, bruin of Blauwe zak. Er wordt aangenomen dat deze tas niet vragen om bezinning en kan gecombineerd worden met elke outfit. Maar dit is niet waar. De traditionele kleuren zijn passend in een pak in een klassieke outfit of tijdens de ceremoniële afgesloten, op voorwaarde dat ze zal overeenkomen in vorm, grootte, stijl van kleding en passend zou zijn in deze situatie.

Methode 2. Avant-garde

d062d1393d431919a53d46828d2e198e - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Blauwe tas

Vet, nieuwe manieren van het combineren van kleuren populair in de hedendaagse mode. Dus als het meisje zich wil onderscheiden van de massa, maar zonder het verlangen om te veranderen van de kast, het is genoeg om te kopen een zak in heldere kleuren. Bijvoorbeeld, in dit seizoen in de voorhoede van de mode gaan fuchsia en helder turkoois, ze zal toevoegen aan de frisheid en originaliteit om de meest gewone, samen met jeans en beige pumps. U kunt behoud van de kleur van de tas in de kleine details van de afbeelding: armband, clip oorbellen. Maar deze actieve tas kunt een absoluut zelfstandig onderdeel van de outfit.

Methode 3. Fashion

c0f8a2051458cb9cbe7532afdc09d797 - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Modieuze kleur tas

Een vrij eenvoudige manier kunt u kopen een lederen tas een trendy kleuren. U kunt meer over hen in elk mode magazine, naast italiaanse fabrikanten nauw kijken naar de trends en nieuwe collecties zijn altijd trendy handtas kleuren. Er is alleen een probleem, vervolgens naar de zak moeten kiezen voor de juiste kleur van het kostuum.

Methode 4. Favoriete

9e954678fb81dd359d00579ebe0e484b - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Zak oranje

Op deze manier geleid wordt door veel vrouwen bij het kiezen van de kleur van handtassen, elke keer als ze kiezen voor een accessoire in uw favoriete kleur. En zo te zien er vaak hetzelfde, eentonig. Natuurlijk, de geliefde kleur moet worden in de kast, maar modieuze meisje moet hebben portemonnees van verschillende kleuren, ten minste 3 opties. En, is het wenselijk dat het niet in een zwart, wit en grijs. Mode vereist kleur!

Methode 5. Contrast

e2869f49f1d6391adabce01bb72aaa15 - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Keuze van handtassen in tegenstelling tot het principe

In dit geval is de kleur van de handtas krijgt om een specifieke afbeelding. Op deze manier is de zekerste manier is om te kiezen niet alleen een tas en accessoire om samen gemonteerd. De kleur van de handtas is geselecteerd in tegenstelling tot de kleur van het pak. Contrast u kunt het definiëren van de kleur kaart, maar dames, deze kaart is “geïmplanteerd in de hersenen” dat is altijd bij je. Dus aan de blauwe kleur, kunt u kiezen voor geel, rood of oranje tassen.

Methode 6. Seizoensgebonden

38646e8ec40311b4dcc442bf175e864f - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

Zomer tas

De mode elk seizoen bepaalt het assortiment. Zo, de zomer is een tijd van licht, pastel en razbelennye kleuren en de winter met een rijke, diepe en donker. Maar dit is de Algemene regel die het de winter de witte zak is niet altijd nodig. Maar de zakken van felle kleuren is altijd in de vraag, vooral in grijs / off-season.

Methode 7. Experimentele

32a7b92414e10be13286109d8ad45048 - Rainbow zakken: 7 manieren voor het bepalen van de kleur van de zakken

De keuze van de kleur tassen

Kleur bijpassende handtas op het principe: “nooit, waarom niet proberen” is een passende en aangemoedigd door de hedendaagse mode. Een vrouw van elke leeftijd moet niet vergeten dat het nooit meer zo jong zijn als vandaag. Dus niet ontkennen jezelf het plezier om te kopen een handtas met extravagante kleuren of gewoon “zwart” portemonnee.

Ideaal, vanuit het oogpunt van de hedendaagse mode – is het hebben van zijn eigen rainbow tassen in de kast.